Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Υπηρεσία λείανσης μαλλιών με κερατίνη αποκλειστικά για κομμωτές

Θες να προσφέρεις την καλύτερη Υπηρεσία λείανσης μαλλιών με κερατίνη;
Η Keratherapy, η κορυφαία εταιρεία που εξειδικεύεται σε επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου για Υπηρεσία λείανσης μαλλιών με κερατίνη ήρθε στην Ελλάδα και φέρνει την επανάσταση στις Professional Keratin Smoothing Treatments!

Οι επαγγελματικές θεραπείες λείανσης και αναδόμησης με κερατίνη από την Keratherapy προσφέρουν τέλειο και μοναδικό αποτέλεσμα.
Προσφέρετε στις πελάτισσές σας μεταξένια μαλλιά με τη νέα καινοτομία της Keratherapy, τη λύση Pure Renewal Plus+, μια φόρμουλα 100% χωρίς φορμαλδεΰδη.

Οι πελάτες θα βιώσουν ίσια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα σε μόλις 90 λεπτά.

Pure Renewal Plus+

 Keratherapy Zero Formaldehyde Pure Renewal Plus + Keratin Smoothing Treatment Keratherapy Zero Formaldehyde Pure Renewal Plus + Keratin Smoothing Treatment

Πρόκειται για τη νέα επαγγελματική θεραπεία λείανσης με κερατίνη (χωρίς φορμαλδεΰδη και δυσάρεστες οσμές), που μεταμορφώνει άμεσα τα μαλλιά και σας χαρίζει υγιή, λαμπερά και λεία μαλλιά, που είναι πολύ εύκολα στο styling. Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται από έμπειρους κομμωτές και χρόνος εφαρμογής της είναι περίπου τα 90-120 λεπτά. Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον 8 εβδομάδες, ανάλογα τον τύπο της τρίχας και τη συχνότητα λουσίματος. Για μέγιστα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση του εξειδικευμένου συστήματος Keratherapy για φροντίδα στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι τα προϊόντα Keratherapy είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στον τομέα κερατίνης, τόσο σε επίπεδο αποτελέσματος όσο και της καινοτομίας.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙKΗ ΣΕΙΡΑ  ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ
Η κερατίνη (πρωτεΐνη που σχηματίζεται από 18 διαφορετικά αμινοξέα) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της τρίχας (περίπου 90%) και σχηματίζεται καθημερινά από τον οργανισμό μας. Πολλές φορές, η έλλειψη σωστής ενυδάτωσης, ο ήλιος, το καθημερινό styling και οι χημικές εργασίες προκαλούν σημαντική μείωση της κερατίνης, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φριζάρουν, να χάνουν τη λάμψη και την ελαστικότητά τους καθώς και τη δημιουργία ψαλίδας στις άκρες. Όλα τα προϊόντα
Keratherapy χρησιμοποιούν την τεχνολογία Kerabond, η οποία επιτρέπει στην κερατίνη να εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας και να αναγνωρίζει τα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά, εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη αναπλήρωση με κερατίνη σε κάθε δομικό σημείο της τρίχας.

Δείτε όλα τα προϊόντα Keratherapy εδώ!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ