Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Χειμώνας... Aντιμετωπίστε οργανικά την ξηρότητα και τις λεπτές γραμμές και δώστε στο πρόσωπό σας έξτρα λάμψη και ενυδάτωση, με τα ειδικά προϊόντα της Neal's Yard Remedies

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, και οι απαιτήσεις της επιδερμίδας μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η Neal's Yard Remedies έχει την απάντηση με ειδικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίστε αποτελεσματικά, αλλά και οργανικά,  τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Η πρόταση της Neal's Yard Remedies είναι:

  • Frankinsence Hydrating Cream (Ενυδατική Κρέμα με Λιβάνι): Η best seller ενυδατική κρέμα με αντιγηραντικό λιβάνι για μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Wild Rose Beauty Elixir (Ελιξίριο Ομορφιάς με Άγριο Τριαντάφυλλο): Serum ομορφιάς για λάμψη και ενυδάτωση με αντιοξειδωτική βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ.
  • Beauty Sleep Concentrate (Βραδινός Ορός Ομορφιάς): Το νέο βραβευμένο προϊόν αντιγήρανσης της NYR. Αυξάνει κατά 92% τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.
  • Orange Flower Facial Oil (Λάδι Προσώπου με Άνθος Πορτοκαλιάς): Για επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία! Ένα θρεπτικό λάδι που βοηθά στη μείωση των σημαδιών γήρανσης, ενυδατώνει και ευνοεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος.
  • Calendula & Oat Lotion (Λοσιόν Σώματος με Καλέντουλα και Βρώμη): Καταπραϋντική απαλή κρέμα για ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Organic Beauty Oil (Οργανικό Λάδι Ομορφιάς): Γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα! Ένα συμπλήρωμα διατροφής με αντιοξειδωτικά Ω3 λιπαρά από φυτικές πηγές. Δύο με τρεις κουταλιές την ημέρα στη σαλάτα ή στο χυμό σας για λαμπερό πρόσωπο, δυνατά μαλλιά και νύχια!

Η αγγλική εταιρεία Neal's Yard Remedies έχει ιστορία 30 χρόνων στο χώρο της οργανικής υγείας και ομορφιάς. 'Ολα τα προϊόντα της είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Παράγονται από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά με τη σφραγίδα του Soil Association, χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens,  phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA,  προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA. Κεντρικός στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης, βάσει της φιλοσοφίας ότι η ομορφιά είναι η εξωτερική έκφραση της εσωτερικής υγείας και ζωτικότητας.
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Χειμώνας... Aντιμετωπίστε οργανικά την ξηρότητα και τις λεπτές γραμμές και δώστε στο πρόσωπό σας έξτρα λάμψη και ενυδάτωση, με τα ειδικά προϊόντα της Neal's Yard Remedies

  • magdalini pa

    Όλα είναι εξαιρετικά προιόντα!Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!! Υπάρχουν μήπως διαθέσιμα δείγματα; Συγχαρητήρια στη Neal’s Yard Remedies!!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ