Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια συνάντησε....

Ευτυχώς, στις απαίσιες μέρες που ζούμε, με όλους τους ανάξιους που κυβερνούν την Ελλάδα, και μπαίνουν εμπόδιο στα όνειρά μας και στις όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές, τα Beauty News δεν τελειώνουν ποτέ!

Είναι ένα κορίτσι, χαρισματικό, όμορφο, ταλαντούχο, "δουλευταρού" και είναι το έτερον ήμιση ενός από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχουμε.

Αυτό το κορίτσι το λατρεύω από παλιά. Την χάζευα εχθές στο τελευταίο επεισόδιο του "Στο Παρά5" και για να είμαι ειλικρινής, συγκινήθηκα (αγαπημένη σειρά, που μου βγάζει τον καλό μου εαυτό και αγνά συναισθήματα). Ναι, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα άγγελος!

Από χθες το απόγευμα όμως είναι και κάτι ακόμα! Εϊναι... η Πρέσβειρα του Pantene Pro-V στην Ελλάδα!


Σκοπός του Pantene Pro-V είναι να χαρίσει στις γυναίκες όμορφα μαλλιά με υγιή εμφάνιση που διαρκεί. Με τα νέα εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε δομή τρίχας, το Pantene ορίζει ένα νέο χρυσό κανόνα στην περιποίηση των μαλλιών. Οι γυναίκες μπορούν, πλέον, να επιλέξουν την κατάλληλη περιποίηση με βάση τις δικές τους εξατομικευμένες ανάγκες.
Η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει το νέο Pantene Pro-V για να καλύψει τις δικές της ανάγκες περιποίησης. Η δουλειά της απαιτεί μεγάλες και συχνές αλλαγές στα μαλλιά της, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται. Όμως, εκείνη, χάρη στο νέο Pantene, ξαναχάρισε υγεία στα μαλλιά της.
Όπως αποκαλύπτει η ίδια:
«Οι συνθήκες δουλειάς μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικές: γυρίσματα, φωτογραφήσεις, θέατρο... τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται συνεχώς και γίνονται επιρρεπή στο φριζάρισμα. Για να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, είχα καταφύγει σε πολλές λύσεις και σε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, κάποια μάλιστα ιδιαίτερα ακριβά.
Και όμως, στο νέο Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία βρήκα πραγματικά την καθημερινή περιποίηση που αναζητούσα με αποτελέσματα που τα νιώθω αλλά και φαίνονται. Όσες ταλαιπωρίες και αν υφίστανται, τα μαλλιά μου έχουν υγιή εμφάνιση που διαρκεί

Ζέτα Μακρυπούλια

Όπως κατάλαβες, φίλη αναγνώστρια, θα επανέλθουμε με πολλά νέα... για τα νέα Pantene Pro-V! Υπομονή!

 
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια συνάντησε....

  • ΜΑΡΙΑ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ
    ΜΑΡΙΑ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ 27 January 2012 at 1:07 am

    ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ SPRAY ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ PANTENE! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! ΚΑΙ Η ΖΕΤΑ "ΘΕΑ"! <3 :)

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ