Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

10 καλλυντικά που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι!

καλλυντικάΤο καλοκαίρι, επίσημα, είναι εδώ και το μυαλό μας ευελπιστώ ήδη ταξιδεύει στις αγαπημένες μας παραλίες.

Σήμερα θα σου γράψω τα 10 καλλυντικά που ξεχωρίζω και γιατί!

- το gel αδυνατίσματος Oligo.DX της DS Laboratories. Είναι απίστευα δροσερό και χάρη στα νανοσώματα, δεν απαιτεί μασάζ για να σμιλέψεις το δέρμα και αντιμετωπίσεις το τοπικό πάχος. Το φοράς και ξεκινά και δρα.

- Το leave-in conditioner σε μορφή σπρέι της keratherapy. Μυρίζει θεικά, μαλακώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει ενώ χάρη στα αντιοξειδωτικά είναι ιδανικό για χρήση στην πισίνα και στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο.

- Την κρέμα σώματος A,C,E body cream της Environ. Αναπληρώνει άμεσα όλες τις χαμένες βιταμίνες του δέρματος κάνοντάς το λείο και απαλό. Προσωπικά, το χρησιμοποιών και σαν aftersun.

- Αν δεν σου αρέσει ο ήλιος αλλά θέλεις το μαυρισματάκι σου, ανεπιφύλακτα σου προτείνω τη χρήση self Tan. Και το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει είναι το 60 minutes της FAKE BAKE. Η καλύτερη απόδοση χρώματος από την ηγέτιδα εταιρεία στα self tan. Όλα τα άλλα, μακράν πίσω της.

- Αν το καλοκαίρι θες έναν μόνο ορό προσώπου να σε δροσίσει αλλά και να τονώσει την επιδερμίδα σου, αναζήτησε ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε. Μάλλον, μην αναζητήσεις. Δοκίμασε τον W Cosmetics Wrinkle Lifting Firming Serum With Hyaluronic Acid And Vitamin E. Θα τον λατρέψεις!

- Αν το μαλλάκι σου επηρεάζεται πολύ από την θάλασσα και τον ήλιο καθώς είναι ταλαιπωρημένο από τις χημικές εργασίες, χρησιμοποίησε μία φορά την εβδομάδα το Ro-Topia από την σειρά Continuum της DS Labarotatories. Το μαγικό πραγματικά προϊόν, κάνει ουσιαστική επανόρθωση σε όλη τη δομή της τρίχας. Speechless!

- Τη λύση του γρήγορου μακιγιάζ, που και δεν το θες αλλά και το θες, θα σου τη δώσουν οι βάσεις μακιγιάζ της jane iredale. Πολλές από εσάς έχετε ήδη προμηθευτεί το εκπληκτικό για μένα pure pressed base mineral foundation με SPF 15 & 20. Οι υπόλοιπες, πραγματικά πρέπει να γνωρίσετε αυτή την εταιρεία μακιγιάζ που κάνει καλό στην επιδερμίδα σας. Θεική επιδερμίδα, ανάλαφρη αίσθηση.

- Το γάντι ντεμακιγιάζ Magic Mitt της jane iredale επίσης, θα σου λύσει τα χέρια καθώς δεν θα χρειαστεί να πάρεις μαζί, γαλακτώματα, ξεβαφτικά κλπ. Το βρέχεις, το φοράς, ξεβάφεσαι τέλεια, το πλένεις, το κρεμάς, αποστηρώνεται και στεγνώνει!

- Το βράδυ, την ώρα που κοιμάσαι η επίδερμίδα αναπλάθεται σε βάθος. Μία μόνο αμπούλα από τις πραγματικά εξαιρετικές Environ Intensive Hydrating Oil Capsules. Θα βοηθήσουν το δέρμα σου να παραμείνει όμορφο. Φυσικά το πρωί, πάντα αντηλιακό!

- Τέλος, ξέχνα κραγιόν, σκιές, ρουζ και λοιπά. Τα τετραπλά bronzers της jane είναι για όλο το πρόσωπο. Check Them out!

Αυτή είναι η λίστα με τα καλλυντικά που προτείνω.

Sunkissed kisses!

Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ