Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

5 οροί προσώπου για αντιγήρανση που πρέπει να γνωρίσεις!

Η αγάπη μου για τα καλλυντικά είναι γνωστή και δεδομένη. Πιστεύω πάρα πολύ ότι τα καλά καλλυντικά περιποίησης έχουν θετική δράση στην εμφάνιση της επιδερμίδας και αυτός είναι κι ένας σημαντικός λόγος που υπάρχει η βιομηχανία της ομορφιάς και των καλλυντικών τοοόσα πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι αν ήταν μία φούσκα, θα είχε εξαφανιστεί στο πέρασμα του χρόνου. Το σημερινό μου ποστ απευθύνεται λοιπόν σε όσους πραγματικά αντιλαμβάνονται ομοίως τα θέματα της ομορφιάς.

Σήμερα θα μιλήσουμε για αντιγήρανση του δέρματος. Και το πρώτο καλλυντικό στη ρουτίνα περιποίησης που προσφέρει στο δέρμα πληθώρα δραστικών συστατικών σε υψηλές συγκεντρώσεις είναι ο ορός προσώπου. Το πρϊόν δλδ που εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό και την τόνωση και πριν την ενυδατική μας.

Οι 5 οροί προσώπου για αντιγήρανση που θα διαβάσεις παρακάτω δεν είναι κατά σειρά προτίμησης και αδυναμίας. Είναι για μένα τα νέα διαμαντάκια (το ίδιο και τα Brands).

- Η αγαπημένη ελληνική μάρκα Yellow Rose, τον Retinol Serum Correction & Brightness with Retinol and Retinoid, τον νέο αντιρυτιδικό ορό επανόρθωσης και λάμψης με Ρετινόλη και Ρετινοειδές. Βοηθά στη βελτίωση της όψης των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών έκφρασης και των άλλων σημαδιών γήρανσης, ανανεώνοντας και αφήνοντας την επιδερμίδα πιο ελαστική, απαλή και φωτεινή.

Yellow Rose Retinol Serum Correction & Brightness with Retinol and Retinoid Yellow Rose Retinol Serum Correction & Brightness with Retinol and Retinoid

- O dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum, είναι ένας προηγμένος, διφασικός ορός  για αντιγήρανση και σύσφιξη και ανόρθωση με υψηλής περιεκτικότητας βοτανικά και βιομιμητικής τεχνολογίας ενεργά συστατικά για να μειώσουν τα ορατά σημάδια γήρανσης και να επαναφέρουν φυσικά την νεανική όψη στο δέρμα.

dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum

- Η Wherteimar με τον  ορό PLATINUM SIGNATURE SÉRUM LIFT FABULEUSE είναι μοναδική. Λίγες μόνο σταγόνες από αυτό τον πρωτοποριακό ορό με τις ιδιότητες Botox, θα σας χαρίσουν ένα σφιχτό, σφριγιλό, λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα.
Διαθέτει ιδιαίτερα ισχυρή ανορθωτική ισχύ που σχηματίζει μια μεμβράνη στο δέρμα και προσφέρει μια στιγμιαία αίσθηση ανόρθωσης. Βοηθά στην κάλυψη των ατελειών και των σημαδιών γήρανσης, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για το ώριμο ή ηλικιωμένο δέρμα.

Amazing Lift Serum Amazing Lift Serum

- H αγαπημένη μου Environ Skincare ( πρωτοπόρα εταιρεία για την χρήση βιταμινών και πεπτιδίων) παρουσίασε τον νέο Environ Skincare Focus Care Youth+ Malachite-NP Complex Serience Night Serum,  Πρόκειται για τον πρώτο στο είδος του προηγμένο ορός νυκτός για την αντιμετώπιση των αρνητικών μακροπρόθεσμων επιπτώσεων του στρες στο δέρμα. Χαρίζει ήρεμο, φωτεινό και νεανικό δέρμα. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ STRESS:

ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΕΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΑΛΑΧΙΤΗ-ΝΕΥΡΟΠΕΠΤΙΔΙΩΝ* ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ:

  • Ενισχύει την ανοσία και την άμυνα των κυττάρων του δέρματος
  • Αντιμετωπίζει τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις των ορμονών του στρες
  • Βελτιώνει τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται από το στρες
  • Επαναπρογραμματίζει τις ζωτικές συνδέσεις του δέρματος
Environ Skincare Focus Care Youth+ Malachite-NP Complex Serience Night Serum Environ Skincare Focus Care Youth+ Malachite-NP Complex Serience Night Serum

- Τέλος, η υπερφανταστική MIELEV

παρουσίασε τον εκπληκτικό Mielev L' Eclaircie Advanced Concentrate HA Serum.

Mielev L' Eclaircie Advanced Concentrate HA Serum Mielev L' Eclaircie Advanced Concentrate HA Serum

Ένας συμπυκνωμένος ορός σύσφιξης, βαθιάς ενυδάτωσης και λάμψης, γεννημένος από την καρδιά της φύσης.

Εκχύλισμα μαύρης τρούφας, νιοσώματα από άγρια μύρτιλλα και υαλουρονικό οξύ συνθέτουν ένα προϊόν που καταπολεμά τη γήρανση ενισχύοντας την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας, διατηρώντας παράλληλα την υγρασία της επιδερμίδας σε υψηλά επίπεδα. Συμβάλλει στην μείωση των λεπτών γραμμών ενώ επαναφέρει την ελαστικότητα και τον όγκο στην επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer.

Αυτοί είναι οι 5 οροί προσώπου για αντιγήρανση που προτείνω να δοκιμάσεις και να βάλεις στη ρουτίνα περιποίησης. Φυσικά περισσότερους ορούς αλλά και λάδια προσώπου μπορείς να δεις στο beautypaths.eu/οροί&λάδια

ps. Τα προϊόντα είναι unisex!

Μέχρι την επόμενη λίστα,

Beauty Xmas Wishes,

K.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ