Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Beauty Is…by Freddy Καλομπράτσος

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση “Beauty Is…” του Freddy Καλομπράτσο, στο πλαίσιο του τρίτου NGFL. Με σημείο συνάντησης το Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, Σοφοκλέους 10, καλεσμένοι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι και φίλοι έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση με σκοπό την αναζήτηση της ομορφιάς στο σύγχρονο κόσμο.
Ομορφιά είναι… Δύο λέξεις, αμέτρητες ερμηνείες. Τι είναι τελικά η ομορφιά και πώς ορίζεται; «Ομορφιά είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι, υπάρχεις, λειτουργείς… Ομορφιά είναι αλήθεια… είναι παραδοχή – αποδοχή του εαυτού σου…Η ομορφιά είναι μέσα μας και το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της…Η ομορφιά είναι παντού…»

freddy26

Το παραπάνω μήνυμα μετέδωσε ο Freddy Καλομπράτσος με ένα ξεχωριστό art video στο οποίο διαφορετικοί χαρακτήρες της κοινωνίας μας παρουσίαζαν τη «δική» τους ομορφιά. Έπειτα ακολούθησε ένα ιδιαίτερο catwalk – παρουσίαση ανθρώπων της καθημερινότητας αλλά και οι μαθητές της σχολής, Freddy Make Up Stage, του Freddy Καλομπράτσο, ο κάθε ένας εκ των οποίων πρέσβευε μια διαφορετική παραδοχή της ομορφιάς.

freddy14
Με το πέρας της εκδήλωσης, στον χώρο Art Wall Project Space του Fresh Hotel ακολούθησε ένα ευχαριστήριο πάρτι του Freddy προς όλο τον κόσμο που έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Η βραδιά ομορφιάς έκλεισε με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τα υπέροχα κρασιά Παράγκα του ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ , μια κλασσική σταθερή επιλογή για όλον τον χρόνο και όλα τα γούστα. Στην εορταστική διάθεση προστέθηκε και το Παράγκα Sparlkling το οποίο με τον δυνατό και ευχάριστο αφρισμό του επιβράβευσε όλους τους συμμετέχοντες.

«Με το art video αυτό ήθελα να κάνω μια στάση στην παγκοσμιοποίηση της ομορφιάς»

- Freddy Καλομπράτσος

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ