Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

H ESTÉE LAUDER παρουσιάζει το μακιγιάζ για την άνοιξη 2011

Είναι μια από τις εταιρείες που πραγματικά πιστεύω στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης της (οροί, κρέμες) και σίγουρα αναμένω κάθε σαίζόν το εποχικό look της!
Και πιστέψτε με! Η πρόταση της Estee Lauder για την φετινή άνοιξη είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!

ΣΥΛΛΟΓΗ PURE COLOR WILD VIOLET ΑΠΟ ΤΟΝ TOM PECHEUX, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ESTÉE LAUDER

Χείλη για Φίλημα, Λουσμένα σε Τολμηρή Λάμψη

Για ένα διαφορετικό look, δώστε στα χείλη υπέροχη κάλυψη με τις τέσσερις νέες, περιορισμένης κυκλοφορίας αποχρώσεις του Pure Color Long Lasting Lipstick – Wild Violet, Wild Coral, Wild Blossom και Wild Fire.  Αυτό το μέτριας ως πλήρους κάλυψης κραγιόν διαθέτει την Τεχνολογία True Vision TM, η οποία χαρίζει στα χείλη φωτεινό βάθος και πολυδιάστατο χρώμα. Αυτές οι τέσσερις, γεμάτες ασυγκράτητη ενέργεια αποχρώσεις δίνουν ένα απαλό μεταξένιο τελείωμα και φροντίζουν τα χείλη με Βιταμίνες C και E για εξαιρετική ενυδάτωση και λάμψη.

Ολοκληρώστε το look των χειλιών με δύο νέες αποχρώσεις του Pure Color Gloss – Shocking Pink και Passion Fruit. Το χυμώδες, αστραφτερό gloss διαθέτει επίσης την Τεχνολογία True Vision TM για χρωματικό βάθος, και Βιταμίνες C και E για ενυδατωμένα χείλη που δεν κολλάνε.

Τονίστε και Φωτίστε τα Μάτια με Σκιές σε Απαλές, Κομψές Αποχρώσεις

Η παλέτα Wild Violet της σειράς Pure Color Five Color EyeShadow Palette είναι ένας λεπτός συνδυασμός θερμών σταχτί και ουδέτερων αποχρώσεων με ένα έντονο, δαμασκηνί shimmer απόχρωση στο κέντρο. Δημιουργήστε μία διακριτική βάση χρησιμοποιώντας τις εξωτερικές σκιές και δώστε έμφαση στη ρίζα των βλεφαρίδων με την κεντρική σκιά για άψογο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μέσα στο μοναδικά κομψό, νέο χρυσό compact με καθρεφτάκι και με το χαρακτηριστικό σήμα της Estée Lauder σε μεγάλο μέγεθος, η παλέτα Wild Violet προσφέρει έναν μαγευτικό συνδυασμό σαγηνευτικών σκιών που σας δίνει τη δυνατότητα για ατέλειωτα χρωματικά παιχνίδια. Συνδυάστε τις διαφορετικές αποχρώσεις και τύπους σκιάς για να δημιουργήσετε την ιδανική ένταση που θέλετε κάθε φορά.

Αναδείξτε και δώστε περισσότερο βάθος στο look των ματιών με δύο νέες, περιορισμένης κυκλοφορίας αποχρώσεις της Pure Color EyeShadow – Untamed Violet και Sugar Cube, για ακόμη πιο ζωηρή χρωματική ένταση.

Υπογραμμίστε και τονίστε τα μάτια με ένα look που θα παραμείνει σταθερό όλη τη νύχτα, χρησιμοποιώντας τη νέα, περιορισμένης κυκλοφορίας απόχρωση του Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil – Untamed Violet. Αυτό το υπέροχο, λαμπερό μολύβι ματιών έχει δροσερή, ζωηρή μωβ απόχρωση και περιέχει μια σύνθεση shimmer που θα ολοκληρώσει τέλεια κάθε look με 12 ολόκληρες ώρες αντοχής, χωρίς αλλοιώσεις.

Άψογα, Λαμπερά Νύχια

Τολμηρά εντυπωσιακό look στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών και μοντέρνο, προχωρημένο σχεδόν ακραίο στυλ, με την πρωτότυπη, περιορισμένης κυκλοφορίας μολυβί / σταχτί απόχρωση Wild Storm της σειράς Pure Color Nail Lacquer. Με Τεχνολογία True VisionTM, που δίνει έντονο, ζωηρό χρώμα, ανθεκτικό στο ράγισμα και με μεγάλη αντοχή, για εμφάνιση που θα κάνει αίσθηση.

ΣΥΛΛΟΓΗ Pure Color Wild Violet:

Χείλη:

Pure Color Gloss σε απόχρωση Shocking Pink

Pure Color Gloss σε απόχρωση Passion Fruit

Pure Color Long Lasting Lipstick σε απόχρωση Wild Violet

Pure Color Long Lasting Lipstick σε απόχρωση Wild Coral

Pure Color Long Lasting Lipstick σε απόχρωση Wild Blossom

Pure Color Long Lasting Lipstick σε απόχρωση Wild Fire

Μάτια:

Wild Violet, από τη σειρά Pure Color Five Color EyeShadow Palette

Pure Color EyeShadow σε απόχρωση Sugar Cube

Pure Color EyeShadow σε απόχρωση Untamed Violet

Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil σε απόχρωση Untamed Violet

Νύχια:

Pure Color Nail Lacquer σε απόχρωση Wild Storm

Προϊόντα Estee Lauder θα βρείς στο  ηλεκτρονικό  κατάστημα κατάστημα www.beautypaths.eu σε σταθερά χαμηλότερες τιμές!

Διάβασε επίσης:

Είδες τα νέα αντηλιακά Carroten Botanicals;

Χρόνια Πολλά από την Estee Lauder με τη συλλεκτική κασετίνα μακιγιάζ 2011 Deluxe Makeup Artist Colour Collection! Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE!

3

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ