Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Lancome Genifique Youth Activator: Ενεργοποιητής Νεότητας για Ορατά πιο νεανική επιδερμίδα σε 7 μόνο ημέρες!

Το περιεχόμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω της αλλαγής του www.beautypaths.eu

Επιλέξτε μία από τις κατηγορίες παρακάτω:

ή μεταβείτε στην αρχική σελίδα του www.beautypaths.eu

2

  • Anna-Maria Papantoniou
    Anna-Maria Papantoniou 9 April 2011 at 1:38 pm

    Kalispera,
    xrisimopoiw ton genifique arketo kairo alla prosfata mou dimiourgithike mia aporia kai den iksera pou na apefthinthw opote grafw se esas.
    Meta apo sxetikes "erevnes" se blogs tou ekswterikou sxetika me ta proionta, epesa se arthra-reviews pou sinekrinan ton oro genifique me ton Oro kwdikas Neotitas (Youth Code) tis L'Oreal (tha ton exete akousei). Panw katw exoun tin idia proothisi kai fisika einai idios omilos etaireiwn.Ap'oso exw katalavei kai sizitisei me files tou ekswterikou, ta proionta bgainoun apo to idio ergostasio,idies prwtes iles,klp, diaforetiko omws marketing, ilika siskevasias,montela klp. Koitaksa ligo ta sistatika kai episis panw katw exoun idia leitoyrgia (Bifidobacterium,I have done a bit of reading about Bifida, and what I have discovered is that what we're really talking about here is Bifidobacterium, also known as Lactobacillus and if you watch a lot of yogurt commercials, Bifidus Regularis (a completely made up name by the way, and it drives me crazy). Basically, the pro-biotics that those in the Gastrointestinal world have been so excited about.

    The scientists over at Lancome/L'Oreal have basically taken the bacteria and made a little mixture of it for you to apply to your skin. What evidence do we have that this helps? Well, there is quite a bit in the literature that taken in the correct person and in a fairly large amount that it can help with the microflora of the GI tract and with inflammation there. So... you can eat pro-biotics and they can help. (Note, you usually need to eat a lot more than come in those supplements at the store or in a single yogurt.)

    Telika i aporia gia na mis sas kourasw einai i eksis: MMipws einai to idio to proion?

    Efxaristw,

    Anna - Maria

    • Beauty Paths

      Αγαπητή Άννα - Μαρία,

      καλημέρα και χρόνια πολλά. Σου απαντάμε λίγο καθυστερημένα αλλά καθώς μεσολάβησαν οι Άγιες μέρες, είπαμε κι εμείς να ξεκουραστούμε λίγο. Δεν σε ξεχάσαμε κι επανερχόμσατε λοιπόν, με την απάντηση που λάβαμε, αφού εξετάστηκε το σχόλιό σου σε βάθος,από τα εργαστήρια του Ομίλου της L'Oreal:

      Το Youth Code και το Genefique, βασίζονται στην ίδια έρευνα που έχει γίνει από τον όμιλο αλλά διαφέρουν σαν προϊόντα καθώς κάθε μάρκα διαθέτει τα δικά της αποκλειστικά εργαστήρια και επιστημονικές ομάδες που διεξάγουν ξεχωριστές έρευνες και επεξεργασίες ώστε να δημιουργούν τις δικές τους ξεχωριστές φόρμουλες. Επιπλέον, η ίδια η παραγωγή των προϊόντων γίνεται σε εντελώς διαφορετικές εγκαταστάσεις. To Genifique παράγεται στην Γαλλία, ενώ το Youth Code στην Γερμανία.

      Ως προς το Genifique, οι ειδικοί της Lancôme, πρωτοπόροι στην προσέγγισή τους, έχουν συνδυάσει την εμπειρία τους γύρω από τα γονίδια με ένα ισχυρό εργαλείο: την Πρωτεομική. Είναι σε θέση να ανιχνεύουν την παρουσία των πρωτεϊνών στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Θεμελιώδη συστατικά της επιδερμίδας και μία από τις αποδείξεις της νεότητάς της, αυτές οι πρωτεΐνες παράγονται από τα γονίδια. Έτσι, μπορούν να μετρήσουν άμεσα τον βαθμό ενέργειας και παραγωγής των γονιδίων στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Είναι μια σημαντική ανακάλυψη στον χώρο των καλλυντικών!
      Μέσα από πάνω από 1.000 πρωτεΐνες, τα εργαστήρια της Lancôme έχουν εντοπίσει συγκεκριμένες πρωτεΐνες που σχετίζονται με την νεότητα της επιδερμίδας. Έχουν δημιουργήσει το Genifique: 1ο Ενεργοποιητή νεότητας, προστατευμένο από 7 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
      Η Lancôme έχει χρησιμοποιήσει την επιστήμη Πρωτεομικής για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα του Genifique Ενεργοποιητή Νεότητας πάνω στις πρωτεΐνες νεότητας.




      24 γυναίκες χρησιμοποίησαν το Génifique Ενεργοποιητή Νεότητας δύο φορές την ημέρα για 56 ημέρες, στο μισό πρόσωπο. Λήφθηκαν δείγματα επιφανειακών κυττάρων της επιδερμίδας από την περιοχή στην οποία χρησιμοποιήθηκε το προϊόν και από την περιοχή ελέγχου (χωρίς θεραπεία), τα οποία υποβλήθηκαν σε πρωτεομική ανάλυση.
      Αποτελέσματα: η έκφραση δύο πρωτεϊνών – της δεσμογλεΐνης 1 και της CLSP – οι οποίες εμπλέκονται στη συνοχή της κεράτινης στιβάδας, μειώνονται με την ηλικία. Το Génifique Ενεργοποιητής Νεότητας διεγείρει τη σύνθεση αυτών των πρωτεϊνών.

      Η Lancôme ποτέ δεν ισχυρίζεται κάτι χωρίς να αναφερθεί σε αποτελέσματα, τα οποία μιλάνε από μόνα τους.

      Επιπλέον, όσον αφορά στα συστατικά, κάποια από αυτά είναι εκχυλίσματα από ένα βακτήριο αλλά στη συνέχεια επεξεργάζονται. Το εκχύλισμα δεν ενεργεί κατά τον ίδιο τρόπο με το ίδιο το βακτήριο αλλά η δράση του διαφέρει ανάλογα με την επεξεργασία που έχει υποστεί καθώς και τη φόρμουλα μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται.

      Πιο αναλυτικά, για παράδειγμα:

      - Bio-Lysat: διεγείρει την έκφραση των γονιδίων που αποτελούν κλειδί για τη νεότητα της επιδερμίδας
      Το Bio-Lysat λαμβάνεται από το ακατέργαστο εκχύλισμα ενός δισχιδούς βακτηρίου (Bifidobacteria), το οποίο υποβάλλεται σε κατεργασία με υπερήχους, προκειμένου να διαλυθούν τα ενεργά συστατικά που περιέχει, δηλ. τα σάκχαρα, τα λιπίδια και τα ολιγοπεπτίδια.
      Το διάλυμα αυτό είναι πλούσιο σε βασικές οργανικές ουσίες και προσφέρει στα κύτταρα της επιδερμίδας όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να λειτουργούν με το βέλτιστο τρόπο. Το Bio-Lysat διεγείρει την έκφραση των γονιδίων που αποτελούν κλειδί για τη νεότητα της επιδερμίδας.
      Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχτεί και in vivo, στο πλαίσιο μιας ελεγχόμενης μελέτης έναντι εικονικού σκευάσματος, την οποία πραγματοποίησαν τα Εργαστήρια Προηγμένης Έρευνας της Lancôme.


      Το Génifique Ενεργοποιητής Νεότητας απευθύνεται σε όλες της γυναίκες ασχέτως από την ηλικία τους. Επίσης, ενεργοποιεί τα γονίδια νεότητας στην επιδερμίδα και όχι τα γονίδια διόρθωσης που αφορούν τις γυναίκες που υποβάλλονται σε στρες και εξωτερικές επιθέσεις.
      Αναζωογονεί την δραστηριότητα των γονιδίων και διεγείρει την παραγωγή πρωτεϊνών νεότητας για ορατά πιο νεανική επιδερμίδα σε μόλις 7 ημέρες.

      Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη απόρία! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου για το blog μας!

      Φιλικά,

      Η Ομάδα Beauty Paths

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ