Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Max Factor : η μεγάλη κυρία του μακιγιάζ επιστρέφει ανανεωμένη!

H Max Factor (για την ακρίβεια ο Max Factor ή αλλιώς ο πολωνικής καταγωγής Μαξ Φάκτορ ή Μαξ Φάιρσταϊνή.) δημιουργησε το μακιγιάζ (σαν βιομηχανία) πριν 100 χρόνια. Όλες οι μεγάλες σταρ του Hollywood εμπιστευόντουσαν τον Max Factor για να επιμεληθεί το μακιγιάζ τους.

max factor

Το μακιγιάζ Max Factor είναι συνώνυμο με τη γυναικεία ομορφιά σ’ ολόκληρο τον κόσμο καθώς έφερε την επανάσταση στο χώρο των καλλυντικών με τις καινοτομίες που εισήγαγε, όπως τα λιπ-γκλος, στικ, σκιές και το αδιάβροχο μέικ-απ. Άλλωστε, ο Μαξ Φάκτορ ήταν αυτός που εισήγαγε τη λέξη μέικ-απ στην κοσμητολογία. Γρήγορα, το όνομά του γίνεται γνωστό, καθώς κερδίζει την εμπιστοσύνη ηθοποιών και της νεοσύστατης τότε κινηματογραφικής βιομηχανίας για τις λύσεις που προτείνει στο μακιγιάζ. Η Τζιν Χάρλοου, η Μπέτι Ντέιβις και όλες οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ ήταν πελάτισσές του στο σαλόνι ομορφιάς που διατηρούσε κοντά στην περίφημη «Χόλιγουντ Μπούλεβαρντ». Πολλές από τις θεές της μεγάλης οθόνης πόζαραν στις ολοσέλιδες διαφημίσεις του στα περιοδικά της εποχής.

max factor max factor

Η φίρμα Μάξ Φάκτορ γίνεται παγκόσμια γνωστή σε όλο τον κόσμο και καθορίζει την άποψη για την ομορφιά στον 20ο αιώνα. Σήμερα, η μάρκα εμφανώς ανανεωμένη,  γιορτάζει την ομορφιά σε βάθος (#beautywithdepth) και μέσω της διεθνούς πλατφόρμας You Χ Max Factor είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει να μοιραστεί τις εμπειρίες ζωής της με αυτοπεποίθηση και έμπνευση.

Τα νέα προϊόντα περιέχουν όλες τις νέες τεχνολογίες και συνδυάζουν μακιγιάζ και περιποίηση.

max factor

Κι ένα εκπληκτικό νέο για εμάς: ο creative director και υπεύθυνος του www.beautypaths.eu είναι ο νέος make up Ambassador της μάρκας στην Ελλάδα!

max factor

#MaxIsBack

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ