Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Natalie Portman VS Keira Knightley: Sexy, πετυχημένες και "Αντίζηλες". Η μάχη Chanel VS Dior μόλις ξεκίνησε!

Ποια θεωρείτε πιο όμορφη;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, τις δύο αυτές πανέμορφες κοπέλες, τις μπέρδευα. Στο μυαλό μου τις έχω ότι ζουν παράλληλες ζωές.

Natalie Portman
keira knightley

Καταξιωμένες ως ηθοποιοί, αποτελούν το νέο αίμα της κινηματογραφική βιομηχανίας που σίγουρα έχουν ακόμα πολύ λαμπρό μέλλον -θυμάμαι εμφανίστηκαν περίπου την ίδια εποχή: η μία έκανε τον Πόλεμο των Άστρων, η άλλη τους Πειρατές της Καραϊβικής-.
Κούκλες και οι δύο και γεματή ζωντάνια και έντονη εκφραστηκότητα, ήταν αναμενόμενο ότι σίγουρα θα τις προσέλκυαν και από τη βιομηχανία της ομορφιάς.

Η αρχή έγινε με την Keira Knightley που έγινε το πρόσωπο του αρώματος Coco Mademoiselle (από τα κορυφαία γυναικεία αρώματα για μένα)

Πριν λίγο καιρό στους δρόμους του Παρισιού η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε σε μία vintage μηχανή ducati και πάλι για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού σποτ της Chanel. H 25χρονη Βρετανίδα πέρασε ολόκληρη την ημέρα στην Place de la Concorde του Παρισιού, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα, η οποία για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα θα ήταν εφιάλτης. Όχι όμως και για εκείνη.

Λίγα λόγια για το άρωμα: CHANEL Mademoiselle Eau De Parfum Spray

Εκφράζει το απόλυτα μοντέρνο κορίτσι του οίκου Chanel. Αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια βρίσκεται στην απλότητα και στην πολυτέλεια που δεν δημιουργεί το αίσθημα της πρόκλησης. Εκ φύσεως ανεξάρτητη, χρησιμοποιεί την γοητεία της με μεγάλη επιτυχία στους άντρες. Όλα αυτά αποτελούν αξίες που μοιράζονται οι γυναίκες τον 21ο αιώνα και εκφράζονται απόλυτα από το Coco Mademoiselle.

Νότες : εσπεριδοειδών, ξύλου, περγαμόντου, τριαντάφυλλου
Στυλ : αισθησιακό, ανατολίτικο, σέξι

Το 2011 είναι η σειρά της Natalie Portman να γίνει πρέσβειρα του αρώματος (ποιου άλλου) Miss Dior Cherie. Για τις ανάγκες του τηλεοπτικού, η Natalie Portman κυκλοφορεί στους δρόμους του Παρισιού, φορώντας ένα μαύρο πολύ κομψό Dior φόρεμα, ενώ παίζει και φλερτάρει με έναν γοητευτικό νεαρό!

Λίγα λόγια για το άρωμα: Dior Miss Dior Cherie Eau De Parfum Spray

Το άρωμα Miss Dior Cherie 2012: το άρωμα Miss Dior Cherie δημιουργήθηκε από τον οίκο Dior για να συνοδεύσει το διάσημο σακάκι Dior Jacket, αλλάζει όνομα και πλέον λεγεται MISS DIOR. Ένα άρωμα χυμώδες και μοντέρνο, με πράσινο μανταρίνι, καραμελωμένο ποπ κορν, σορμπέ από άγριες φράουλες, φρέσκο πατσουλί και κρυστάλλινο μόσχο. Ιδανικό για την νέα, κομψή και ανεξάρτητη γυναίκα, που λατρεύει να παίζει με την τόλμη και την αυθάδεια της νιότης. Το μπουκάλι του κινείται ανάμεσα στην μαγεία της παράδοσης και την ομορφιά του μοντέρνου.
Κατάλληλο για νέες και ανεξάρτητες γυναίκες με νότες από φύλλα φράουλας, άγουρα εσπεριδοειδή, καραμελομένο καλαμπόκι,γρανίτα φράουλας, ροζ γιασεμί και πατσουλί σε ένα όμορφο μπουκάλι.

Νότες : εσπεριδοειδών
Στυλ : κομψό, με αυτοπεποίθηση, πολυτελές
Κούκλες και οι δύο λοιπόν, πέρα από το κόκκινο χαλί, πλέον θα κονταροχτυπιούνται και για τις πωλήσεις των αρωμάτων που εκπροσωπούν.
Μην ξεχνάς ότι τα αρώματα Coco Mademoiselle και Miss Dior Cherieθα τα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautypaths.eu στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπίSHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρακάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

2

  • lena

    Press releases once again...

    • beautypaths

      Αγαπητή Λένα,
      ευχαριστούμε για το σχόλιό σου. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο άρθρο συντάχθηκε χωρίς να έχουμε λάβει κάποια δελτία τύπου από τις συγκεκριμένες εταιρείες αλλά κατόπιν δική μας έρευνας στο διαδίκτυο.
      Φιλικά,
      Η Ομάδα Beauty Paths

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ