Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Orofluido: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ!

Τις τελευταίες μέρες δοκιμάζουμε μία νέα σειρά επαγγελματικών προϊόντων μαλλιών! Όπως θα έχετε προσέξει όλες οι εταιρείες περιποίησης μαλλιών, έχουν βγάλει τα μαγικά λαδάκια, με κύριο συστατικό το έλαιο αργκάν (αργανέλαιο,το λένε και χρυσάφι της ερήμου). Η πρώτη εταιρεία που έφερε ένα από αυτά τα λάδια είναι η Orofluido και μάλιστα το λάδι της συγκεκριμένης εταιρείας (ελιξίριο), περιέχει Τρία οργανικά έλαια!

Τα προϊόντα Orofluido είναι εμπνευσμένα από τις τελετουργίες ομορφιάς αρχαίων παραδόσεων.
Οι Βερβερίνες που ζούσαν στο Μαρόκο, μας έμαθαν να προστατεύουμε και να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας με το βραβευμένο έλαιο Argan. Ένα από τα μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας, βασίλισσας της Αιγύπτου και σύμβολο της αποπλάνησης μέχρι και σήμερα, ήταν μια θεραπεία βασισμένη στο έλαιο Cyperus, το οποίο άφηνε τα μαλλιά της απαλά, λαμπερά και με μεταξένια υφή. Οι Αιγύπτιοι, οι Φοίνικες και οι Βερβερίνοι χρησιμοποιούσαν το έλαιο Lynseed ως πηγή έντονης και απόλυτης λάμψης.

ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
Εντυπωσιακή λάμψη και απίστευτα ανάλαφρη και μεταξένια υφή.Απόλυτα αισθησιακό, υπόσχεται να διεγείρει τις αισθήσεις σας. Το μυστήριο που προκαλεί το άρωμα από το φυτό amber, η γοητεία για τα πιο πολύτιμα φυσικά έλαια. Η πολυτέλεια του χρυσού. Μία τελετουργία ομορφιάς για κάθε τύπο μαλλιών.
ΥΦΗ: Ευχάριστη υφή που θυμίζει και δημιουργεί την αίσθηση του πολύτιμου χρυσού.
ΑΡΩΜΑ: Το ντελικάτο άρωμα του φυτού amber (ανθόσπερμον) σε συνδυασμό μ’ ένα τόνο βανίλιας θα σας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο των oriental αρωμάτων.
ΕΝΑ ΕΞΑΙΣΙΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ 3 ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Argan oil: υγρός χρυσός για τα μαλλιά σας.
Προερχόμενο από τους σπόρους του φρούτου Argania Spinosa, το λάδι Argan είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα, παρόμοια με τη σύνθεση του δέρματος μας. Ενδυναμώνει την τρίχα, την κάνει εξαιρετικά ανάλαφρη και της χαρίζει μία απίστευτα μεταξένια υφή.
Linseed oil: άμεση λάμψη
Οι σπόροι από το φυτό λινάρι είναι η πηγή ενός πολύτιμου έλαιου το οποίο σφραγίζει τα λέπια της τρίχας και απαλύνει το περιτρίχιο αφήνοντας τα μαλλιά λεία και ελεγχόμενα. Ως αποτέλεσμα τα μαλλιά αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως, αποκτώντας μια ιδιαίτερη λάμψη.
Cyperus oil: απόλυτα μεταξένια υφή
Το φυτό Cyperus καλλιεργείται στην Αίγυπτο για περισσότερο από 4000 χρόνια. Είναι η πηγή ενός έλαιου με πλούσια περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα και τοκοφερόλη η οποία παρέχει φυσική προστασία ενάντια στη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Ενισχύει την πυκνότητα των μαλλιών αφήνοντας τα απαλά, ελαστικά και ευκολοχτένιστα.

Η σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα:

Orofluido Beauty Elixir - Ελιξίο Ομορφιάς για τα μαλλιά

Orofluido Shine Spray μαλλιών Άμεσης Λάμψης

Orofluido Beauty Mask for your Hair για εντατική περιποίηση & ενυδάτωση

Orofluido Shampoo

και Orofluido Conditioner Για μεταξένια απαλότητα και λάμψη

Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις! STAY TUNED!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

2

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ