Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

Skincare Alert: γνώρισε τη νέα σειρά SKINNOVATIONS

Έχεις πάθος με το Skincare και θες να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα από τη βιομηχανία της ομορφιάς; Keep Reading...

DS LABORATORIES SKINNOVATIONS DS LABORATORIES SKINNOVATIONS

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης και με στόχο να φέρει κάτι νέο και φρέσκο ​​στην αγορά περιποίησης δέρματος και με τη βοήθεια κορυφαίων δερματολόγων από όλο τον κόσμο, η DSLaboratoriesπαρουσιάζει στην αγορά τη νέα της σειρά SKINNOVATIONS, προσφέροντας αποτελεσματικές, καινοτόμες, βασισμένες στα αποτελέσματα, συνθέσεις με το Προηγμένο σύστημα τεχνολογίας νανοσωμάτων για καλύτερη αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

SKINNOVATIONS-DS-Laboratories
«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτά τα προϊόντα στην αγορά και θα παρουσιάσουμε τη νέα μας σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος σε καταναλωτές που κατανοούν την αξία μιας επιστημονικής και καθαρής προσέγγισης στις συνθέσεις προϊόντων που θα κάνουν ουσιαστική διαφορά στη ζωή τους», είπε. Fernando Tamez, Διευθύνων Σύμβουλος της DS Healthcare Group. «Δουλεύουμε μαζί με μερικούς από τους καλύτερους δερματολόγους στον κόσμο στη διαμόρφωση αυτών των προϊόντων που βασίζονται στα αποτελέσματα».

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2021, η DS Laboratories θα λανσάρει έξι βασικούς ορούς περιποίησης δέρματος, συμπεριλαμβανομένης του ορού/ booster βιταμίνης C 35%, με την υψηλότερη συγκέντρωση βιταμίνης C στην αγορά και το μοναδικό Multicomplex Hyaluronic Booster.

DS Laboratories PURE VITAMIN C BOOSTER 35% perfecting + brightening DS Laboratories PURE VITAMIN C BOOSTER 35% perfecting + brightening

«Ανταποκρινόμαστε στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών με τη σειρά μας SKINNOVATIONS, η οποία αντιμετωπίζει τις ανησυχίες τους με μια επιστημονική, καθαρή προσέγγιση στα προϊόντα ομορφιάς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ψηφιακής Στρατηγικής, Pablo Palatnik.

«Αυτή η κλινική σειρά περιποίησης δέρματος βοηθά στην πρόληψη και βελτίωση της γήρανσης του δέρματος με τα καλύτερα ενεργά συστατικά για όλες τις ηλικίες και ανάγκες», δήλωσε η Δρ Antonella Tosti (Fredric Brandt Endowed Professor), παγκοσμίου φήμης καθηγήτρια Δερματολογίας και Δερματικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Η εταιρεία, να σημειώσουμε, μελετάει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τις ευεργετικές ιδιότητες του ευρέος φάσματος CBD, καθώς έχει αποδειχθεί σε έρευνες ότι έχει μεγάλη αντιοξειδωτική δράση, είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά Ω3 και Ω6, ενισχύει τον διαδερματικό φραγμό και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και επιπλέον είναι φανταστικό στα ευαίσθητα δέρματα (ροδόχρους, φλεγμονή, φλόγωση). Συνεπώς όπως καινοτόμησε με την δημιουργία του μοναδικού Revita. CBD Shampoo, έτσι και τώρα παρουσία μία σειρά skincare με την προσθήκη CBD,

ds-labs-cbd-booster-collections

Δες τη νέα σειρά Skinnovations αποκλειστικά στο beautypaths.eu/SKINNOVATIONOS

100% CLEAN BEAUTY | 0% PARABENS • FRAGRANCES • BHT • BHA • NANOS • PEGS

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ