Το καλάθι σας είναι άδειο

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Λόγω Black Friday ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών.

Zampple: Η πρώτη Λέσχη Καταναλωτών και το σαμπουάν Revita High Performance της Ds Laboratories

Zampple

zampple_gold_GR_RGB

Το περιμέναμε με αγωνία και είμαστε ήδη μέλη!  Το πρώτο κατάστημα με δωρεάν προϊόντα μόνο για μέλη άνοιξε πριν μερικές μέρες στο Σύνταγμα και το πρωτότυπο αυτό concept μας έχει εντυπωσιάσει!

Τι είναι;
To Zampple είναι μια μοναδική στην Ελλάδα λέσχη καταναλωτών, που ακολουθεί τη φιλοσοφία «Δοκίμασε πριν αγοράσεις» και δίνει το πλεονέκτημα στα μέλη του (zampplers)  να δοκιμάζουν προϊόντα και υπήρεσίες δωρεάν και στη συνέχεια να λένε τη γνώμη τους γι’αυτά.

zampple

Σκοπός αυτής της πρωτότυπης κοινότητας είναι όλοι μας σαν καταναλωτές να παρακάμψουμε τους συμβατικούς τρόπους διαφήμισης και να αποκτήσουμε δύναμη αξιολογώντας τα αγαπημένα μας προϊόντα.

Έτσι οι  zampplers  μέσω απλών online ερωτηματολογίων, μπορούν να αξιολογούν τα προϊόντα που δοκίμασαν έτσι ώστε οι εταιρείες να μπορούν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις με σκοπό τη βελτίωση τους.

Στο Zampple μεταξύ άλλων προϊόντων θα βρείτε και το δικό μας  Revita High Performance Hair Growth Stimulating Shampoo της DS Laboratories,το πιο αποτελεσματικό Σαμπουάν αντιμετώπισης και θεραπείας της αντρικής και γυναικείας τριχόπτωσης.

Revita@beautypaths

Ένας ισχυρός συνδυασμός από πολύτιμα συστατικά και βιταμίνες, ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν τη ζωτικότητα στο τριχωτό της κεφαλής και να επιδρούν σε όλες τις δυσλειτουργίες των θυλάκων.

Για να γίνετε Zampplers η διαδικασία είναι εύκολη και απλή!

Βήμα 1: Μπείτε στο www.zampple.com και κάντε αίτηση εγγραφής (είναι εντελώς δωρεάν).
Έτσι θα αποκτήσετε το δικό σας username και password, με τα οποία μπορείτε να συνδέεστε στον λογαριασμό σας και να προσκαλέσετε φίλους σας για να εγγραφούν κι αυτοί. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των μελών είναι περιορισμένος.

Bήμα 2: Κάθε zamppler μπορεί να επισκέπτεται μία φορά κάθε μήνα το κατάστημα στη διεύθυνση Ναυάρχου Νικοδήμου 5 στο Σύνταγμα. Το μόνο που χρειάζεται στην πρώτη σας επίσκεψη είναι η ταυτότητά σας, έτσι ώστε να εκδοθεί η κάρτα μέλους και να διαλέξετε τη συνδρομή που σας ταιριάζει.

Bήμα 3: Στο κατάστημα θα σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων προϊόντων (διαφορετικά από μήνα σε μήνα), όσων κυκλοφορούν στο λιανικό εμπόριο, αλλά και προϊόντα μικρών επιχειρήσεων, τα οποία θα μπορείτε να επιλέξετε και να δοκιμάσετε.

Bήμα 4: Σαν μέλος του zampple μπορείτε να επιλέξετε, δωρεάν πάντα, αρχικά 6 προϊόντα. Στη συνέχεια και μέσα σε 20 ημέρες, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να πείτε τη γνώμη σας (είτε θετική είτε αρνητική, αλλά ειλικρινή) για τα προϊόντα που δοκιμάσατε. Η αξιολόγηση είναι μια πολύ απλή και ευχάριστη διαδικασία που διαρκεί συνήθως 3-4 λεπτά με τη συμπλήρωση ενός online ερωτηματολογίου. Όσο περισσότερες αξιολογήσεις κάνετε, τόσο κερδίζετε πόντους και αυξάνετε έτσι τον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να πάρετε σε κάθε σας επίσκεψη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του zampple.com ή να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας στο Facebook.

Ηappy zamppling!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ