Το καλάθι σας είναι άδειο

5% ΈΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ BEAUTY PATHS

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Οι παραγγελίες της περιόδου θα εκτελεστούν από τις 21/8 με σειρά προτεραιότητας.

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
 1. ΔΕΡΜΑ (406)
Προϊόντα με
 1. Χωρίς Parabens (6)
 2. Υαλουρονικό Οξύ (1)
 3. Λάδι Αργκάν (1)
 4. Πεπτίδια (1)
 5. Βιταμίνη Ε (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Κατασκευαστής
 1. Benelica (6)
Μέγεθος
 1. 30ml (2)
 2. 50ml (4)
Τιμή
0 € 50 € 0 € to 50 €
Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

Benelica By Incosal

Benelica By Incosal

Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αποτελέσματικότητα τους. Με την καινοτόμο μέθοδο και με τη χρήση επιστημονικών τεχνικών που εφαρμόζουν ειδικοί συνεργάτες σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι., συλλέγουν το έκκριμα του σαλιγκαριού και λαμβάνουν τα δραστικά συστατικά του σε ποσοστό 95%. Οι φόρμουλες της εταιρείας Incosal Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, γιατί το φυσικό κολλαγόνο και τα συστατικά του εκκρίματος του σαλιγκαριού συνδυάζονται με τα νεότερης γενιάς δραστικά μόρια. Η δράση τους στο δέρμα είναι αποδεδειγμένη μέσω κλινικών μελετών και άμεση.

Η Incosal Α.Ε. διακρίνεται στο χώρο για την ποιότητα των καλλυντικών της προϊόντων τα οποία έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από το Τμήμα Ερευνας, Ανάπτυξης και Μελετών της εταιρείας και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ. και της Ε.Ε.

Επίσης, τα καλλυντικά προϊόντα Benelica έχουν ελεγχθεί ως προς την ασφάλειά τους στο Πανεπιστημιακό Δερματολογικό Νοσοκομείο “Α.Συγγρός”. Δεν περιέχουν Parabens και είναι μικροβιολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα.

Τα αποτελέσματα της χρήσης των προϊόντων Benelica είναι αισθητά στο δέρμα εντός των πρώτων 20 ημερών. Ο συνδυασμός του εκκρίματος με τα νεότερα δραστικά μόρια ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, της ελαστίνης και την πυκνότητα του δέρματος, συσφίγγει το δέρμα, μειώνει το βάθος και τον όγκο των ρυτίδων και το δέρμα ανακτά τη χαμένη ελαστικότητά του.

To 2012 μία ομάδα Ελλήνων Επιστημόνων ξεκίνησε να ασχολείται με την καλλέργεια των σαλιγκαριών Helix Aspersa στην Ελλάδα. Δημιούργησε εγκατάστασεις κλειστού χώρου με ιδανικές και απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής για την ανάπτυξη των σαλιγκαριών. Με γνώμονα τις μοναδικές ιδιότητες του σαλιγκαριού, αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα δημιουργώντας την εταιρεία Incosal Α.Ε. η οποία παρασκευάζει τα καλλυντικά προϊόντα Benelica που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, διότι βασίζονται στο συνδυασμό του εκκρίματος του σαλιγκαριού και νεότερων δραστικών μορίων, τα οποία βραβεύτηκαν στο Συνέδριο Κοσμητολογίας στο Παρίσι στο 2013.

Χάρη στο πλούσιο σε συστατικά ελληνικό έδαφος και στην ειδική τροφή με την οποία τρέφονται τα σαλιγκάρια, το έκκριμα περιέχει πρωτεϊνες, αλλαντοϊνη, γλυκολικό οξύ και αντιοξειδωτικά που αποτελούν βασικά συστατικά στα καλλυντικά προϊόντα για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, την εμφανή αναζωογόνηση και την άμεση ενυδάτωση.

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
 1. ΔΕΡΜΑ (406)
Προϊόντα με
 1. Χωρίς Parabens (6)
 2. Υαλουρονικό Οξύ (1)
 3. Λάδι Αργκάν (1)
 4. Πεπτίδια (1)
 5. Βιταμίνη Ε (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Κατασκευαστής
 1. Benelica (6)
Μέγεθος
 1. 30ml (2)
 2. 50ml (4)
Τιμή
0 € 50 € 0 € to 50 €

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ