Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 28/6/2024 ΕΣΤΑΛΗ NEWSLETTER το οποίο εκ παραδρομής, δεν περιείχε UNSUBSCRIBE LINK. Aπολογουμαστε για το λάθος!

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Επιλέξτε Φίλτρα
Επιλογή με κριτήρια:
 1. Αφαίρεση Αυτού του Είδους Προϊόντα με: Πεπτίδια
 2. Αφαίρεση Αυτού του Είδους Μέγεθος: 2.4ml
 3. Αφαίρεση Αυτού του Είδους Μέγεθος: 55ml
Κατηγορια
 1. SKINCARE (1)
Απόχρωση
 1. Chloe (1)
Προϊόντα με
 1. Χωρίς Phthalates (1)
 2. Χωρίς SLS (1)
 3. Χωρίς Parabens (1)
 4. Πεπτίδια (1)
 5. Συνιστώνται από Δερματολόγους (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Κατασκευαστής
 1. DS Laboratories (1)
Μέγεθος
 1. 2.4ml (1)
 2. 205ml (4)
 3. 30ml (1)
 4. 60ml (1)
 5. 925ml (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Τιμή
0 € 46 € 0 € to 46 €
Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

DS Laboratories

DS Laboratories Ελλάδα

YOUR JOURNEY TO BETTER HAIR & SKIN STARTS NOW

Προϊόντα που προτείνονται από δερματολόγους παγκοσμίως! Η DS LABORATORIES προτείνεται από δερματολόγους παγκοσμίως

δυναμωτικο σαμπουαν κατα της τριχοπτωσης revita

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η DS Laboratories® είναι μια κορυφαία δερματολογική μάρκα που ειδικεύεται στην υποστηριζόμενη από την επιστήμη, περιποίηση μαλλιών και φροντίδα δέρματος, προσφέροντας προϊόντα κλινικής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί και προτείνονται από κορυφαίους δερματολόγους σε όλο τον κόσμο. Εστιάζουμε στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας που οδηγούν σε πραγματικά αποτελέσματα.

 

Η φιλοσοφία μας: 

1. Διαθέτουμε προϊόντα με μοναδικά οφέλη έναντι των ανταγωνιστών. Κάθε καινούριο προϊόν πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και οφέλη που δεν είναι διαθέσιμα από άλλον ανταγωνιστή. Αν ένα προϊόν δεν πληροί αυτά τα κριτήρια, τότε απλώς δεν προχωρά. Δεν δημιουργούμε μια απλή παραλλαγή ενός άλλου προϊόντος μόνο και μόνο για να γεμίσουμε τα ράφια των καταστημάτων. 

2. Διεξάγουμε διπλά τυφλές κλινικές μελέτες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα. Εξετάζουμε αυστηρά και επαληθεύουμε όλα τα αποτελέσματα μέσω διπλά τυφλών κλινικών μελετών. Σε περίπτωση που κάποια ένωση ή συστατικό δεν έχει επαληθευτεί με αυτό τον τρόπο, δεν χρησιμοποιείται στα προϊόντα μας. 

3. Η καινοτομία θα είναι πάντα πιο σημαντική από το κόστος παραγωγής. Οι χημικοί μας εργάζονται χωρίς οικονομικούς περιορισμούς δοκιμάζοντας τα όρια του εφικτού από τεχνολογικής πλευράς. Στη συνέχεια καλύπτουμε το κόστος της καινοτομίας με μια λογική προσαύξηση στην τιμή. 

4. Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία καινοτομίας (Nanosome Delivery System®). Πρωταρχικός στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τεχνολογίες και λύσεις που θα επιφέρουν σημαντική διαφορά στη ζωή των πελατών μας. Τα κέρδη είναι απλώς ένα παράπλευρο αποτέλεσμα.


Προηγμένη τεχνολογία NANOSOME DELIVERY SYSTEM®

Το αποκλειστικό Nanosome Delivery System® (σύστημα ενθυλάκωσης σε νανοσώματα) παρέχει τα ενεργά συστατικά σταδιακά και με χρονοπρογραμματισμένα.

Τα προϊόντα της DS Laboratories® διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία για τη μεταφορά των συστατικών: οι απαραίτητες ουσίες και τα δραστικά συστατικά μεταφέρονται με τρόπο που έχει προγραμματιστεί για μια συγκεκριμένη λειτουργία. Οι οργανικές μικροσφαίρες της DS Laboratories® σχεδιάζονται με τρόπο που μας επιτρέπει να καθορίσουμε τον βαθμό απορρόφησής τους, αφήνοντας τα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στο δέρμα στο επιθυμητό βάθος. Καθώς αυτές οι μικροσφαίρες απορροφώνται από το δέρμα, οι κάψουλες υποβάλλονται σε πέψη από τα ένζυμα του δέρματος απελευθερώνοντας το περιεχόμενό τους σταδιακά και προγραμματισμένα.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά λιποσώματα που βρίσκονται συχνά στα καλλυντικά προϊόντα, τα DS Laboratories® Nanosomes με μοριακό μέγεθος μεταξύ 50 και 200 nm είναι μικρότερα από τα λιποσώματα, έχουν πολύ υψηλή σταθερότητα και συγκέντρωση σε θερμοκρασία δωματίου και υψηλή πυκνότητα ανά μονάδα όγκου. Αυτό επιτρέπει υψηλότερη συγκέντρωση των δραστικών συστατικών που ενθυλακώνονται και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία φροντίδας του δέρματος.

Αυτή η τεχνολογία που εφαρμόζεται από την DS Laboratories σε όλα τα προϊόντα της βελτιώνει το σύστημα μεταφοράς και απελευθέρωσης των ενεργών συστατικών, βοηθώντας τα να εισχωρήσουν πιο βαθιά στο δέρμα με μεγαλύτερη ικανότητα μεταφοράς (μπορούν να μεταφέρουν έως και 12 τρισεκατομμύρια σωματίδια ανά γραμμάριο) ενώ παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα από τα λιποσώματα.

Αυτό το αποκλειστικό σύστημα, το οποίο έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως Nanosome Delivery System®, απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά σταδιακά και με χρονοπρογραμματισμό, έτσι ώστε μετά την εφαρμογή του να συνεχίζει να λειτουργεί στο δέρμα για 24 ώρες και μάλιστα στο επιθυμητό βάθος.

Η εταιρεία κάνει παγκόσμιο REBRANDING και αλλαγή εταιρικής ταυτότητας, ξεκινώντας από την Αμερική χωρίς ταυτόχρονο Rolling σε όλες τις χώρες. Στην Ευρώπη αναμένεται να ολοκληρωθεί σταδιακά έως το τέλος Οκτωβρίου. Πιθανές αλλαγές σε νέες συσκευασίες, ενδεχομένως να μην έχουν εφαρμοστεί στην Ευρώπη ή να αλλάζουν σταδιακά.

  

δερματολογος τριχοπτωση

Ιατρικός Σύμβουλος

Η δρ Antonella Tosti είναι Ιταλίδα γιατρός και επιστημονικώς υπεύθυνη για τις πρωτοποριακές ιδέες στον τομέα της δερματολογίας.

Ως ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για την Έρευνα των Τριχών και μέλος σήμερα του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Έρευνας της Βόρειας Αμερικής, η δρ Tosti είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως ως εμπειρογνώμονας και ειδική στα προβλήματα των μαλλιών. Η δρ Tosti έχει συγγράψει πάνω από 650 επιστημονικές δημοσιεύσεις, 6 ακαδημαϊκά βιβλία για τις διαταραχές των μαλλιών και πολυάριθμες μονογραφίες σχετικές με τη δερματολογία.

Η έρευνά της, οι γνώσεις και οι κλινικές πρόοδοι όσον αφορά τα προβλήματα των μαλλιών σε διάστημα 4 δεκαετιών έχουν οδηγήσει σε εξελίξεις που άλλαξαν τη βιομηχανία. Θεωρείται από πολλούς ως η βασικότερη εμπειρογνώμονας για τα προβλήματα των μαλλιών, την αραίωση και τις διαταραχές στο τριχωτό της κεφαλής / δέρμα, κι έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πελάτες της περιμένουν πολλούς μήνες για να κλείσουν ένα ραντεβού στην πασίγνωστη κλινική της στην Μπολόνια της Ιταλίας.κατα της τριχόπτωσης
Χωρίς SLS  Χωρίς Φθαλικές ενώσεις  Χωρίς Parabens  Cruelty Free  Για όλους τους τύπους μαλλιών


ορός προσωπου με νιασιναμιδη 

 100% CLEAN BEAUTY   0% PARABENS  0% FRAGRANCES  0% BHT • BHA  0% NANOS • PEGS

 

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

ΒΗΜΑ 1: ΤΟΝΩΣΗ & ΘΡΕΨΗ

 με SHAMPOO & CONDITIONER

ΒΗΜΑ 2: ΘΕΡΑΠΕΙΑ

με LOTIONS / SERUMS

ΒΗΜΑ 3: ΤΡΟΦΗ

με εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής

 

   
Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
 1. SKINCARE (1)
Απόχρωση
 1. Chloe (1)
Προϊόντα με
 1. Χωρίς Phthalates (1)
 2. Χωρίς SLS (1)
 3. Χωρίς Parabens (1)
 4. Πεπτίδια (1)
 5. Συνιστώνται από Δερματολόγους (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Κατασκευαστής
 1. DS Laboratories (1)
Μέγεθος
 1. 2.4ml (1)
 2. 205ml (4)
 3. 30ml (1)
 4. 60ml (1)
 5. 925ml (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Τιμή
0 € 46 € 0 € to 46 €

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ