Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Επιλέξτε Φίλτρα
Επιλογή με κριτήρια:
  1. Αφαίρεση Αυτού του Είδους Προϊόντα με: Ρετινόλη
  2. Αφαίρεση Αυτού του Είδους Προϊόντα με: Πεπτίδια
  3. Αφαίρεση Αυτού του Είδους Προϊόντα με: Sodium PCA
Κατηγορια
  1. SKINCARE (80)
Απόχρωση
  1. Chloe (7)
Προϊόντα με
  1. Χωρίς Phthalates (11)
  2. Χωρίς SLS (11)
  3. Χωρίς Parabens (10)
  4. Αντιοξειδωτικά (11)
  5. Ρετινόλη (2)
  6. Υαλουρονικό Οξύ (1)
  7. Πεπτίδια (5)
  8. Βιταμίνη Ε (9)
  9. Βιταμίνη C (10)
  10. Βιταμίνη Α (7)
  11. Συνιστώνται από Δερματολόγους (59)
  12. Centella Asiatica (1)
  13. Jojoba Seed Oil (1)
  14. Λακτικό οξύ (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Κατασκευαστής
  1. Environ (7)
Μέγεθος
  1. 30ml (3)
  2. 35ml (4)
Τιμή
0 € 158 € 0 € to 158 €
Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

Environ Skin Care

Environ Skin Care

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ® είναι σχεδιασμένα από τον Dr. Des Fernandes, διάσημο πλαστικό χειρουργό και ερευνητή της βιταμίνης Α. Περιέχουν μοναδικές καινοτόμες συνθέσεις από επιστημονικά ερευνημένα συστατικά άριστης ποιότητας, αντιοξειδωτικά & φρέσκες, ενεργές βιταμίνες. Η βιταμίνη Α, ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της Environ® είναι η βάση για την ανάπλαση του δέρματος, την αντιγήρανση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής και όλων των δερματικών καταστάσεων. Χρειάζεται να αναπληρώνεται καθημερινά για να μπορεί το δέρμα να παραμένει υγιές και δυνατό. Σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως τα αντιοξειδωτικά και τα πεπτίδια, η συνεχής χρήση οδηγεί σε μακροπρόθεσμα αντιγηραντικά οφέλη και ορατή αναζωογόνηση του δέρματος. Είναι κατάλληλα για γυναίκες και άντρες, για όλους τους τύπους δέρματος & όλες τις ηλικίες. Προτείνονται από ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας καθώς και από επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και spa σε όλο τον κόσμο.
Ο Εξειδικευμένος Σύμβουλος Environ® θα σας κατευθύνει στην επιλογή των προϊόντων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

Για 5η συνεχόμενη χρόνια η Environ Skin Care κατέκτησε ακόμη μια υψηλότερη κορυφή αφού ψηφίστηκε και για το 2022 στα εξαιρετικά βραβεία Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine ως Top Medical Skincare Line της δεκαετίας.
Σε αυτό τον διαγωνισμό, που γίνεται κάθε χρόνο στην Αμερική και αναγνωρίζει την τελειότητα σε μια σειρά κατηγοριών, καταμετρήθηκαν περισσότεροι από 50.000 ψήφοι. Το Aesthetic Everything® είναι το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο Επαγγελματιών Αισθητικών επεμβάσεων & φροντίδας της ομορφιάς με πάνω από 1 εκ. συνδρομητές.
«Η ομάδα της Environ ευχαριστεί τα Aesthetic Everything® για αυτήν την περίφημη διάκριση για πέμπτη φορά. Είναι πράγματι τιμή να μας αναγνωρίζουν για το ρόλο που παίζουμε στη διατήρηση της όμορφης επιδερμίδας. Πάντα θα προσπαθούμε να επιτύχουμε το όραμά μας που είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου το όμορφο δέρμα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Αυτό το βραβείο είναι δυνατό μόνο λόγω του πάθους και της πίστης της Environ “Οικογένειας” παγκοσμίως»
Η Environ έχει επικεντρωθεί από την αρχή στις καλλυντικές πτυχές της ιατρικής επιστήμης του δέρματος. Αυτή η απίστευτη παγκόσμια αναγνώριση συμβολίζει το όραμά μας να δημιουργήσουμε «ένα όμορφο δέρμα για μια ζωή». Η Environ θα συνεχίσει να καινοτομεί και να αναπτύσσει τα καλύτερα στην κατηγορία προϊόντα που κάνουν πραγματική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, μέσα στα πλαίσια της επιστήμης του δέρματος».

"Η φωτογήρανση είναι το άμεσο αποτέλεσμα της ανεπάρκειας βιταμίνης Α στο δέρμα που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. Αναπληρώστε την βιταμίνη Α και θα έχετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα." - Dr. Des Fernandes, πρωτοπόρος στην περιποίηση δέρματος με Βιταμίνη Α που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Η Environ είναι πρωτοπόρος

Η Environ δίνει αποτέλεσμα: πάνω από 24 χρόνια επιστημονικά αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων σε περισσότερες από 65 χώρες. Προσφέρει Προστασία, Πρόληψη και Ανάπλαση για κάθε ηλικία.

Με μια ματιά

  • Μοναδικό σύστημα αυξανόμενων επιπέδων βιταμίνης A & C
  • Βιταμίνη Α στη φωτοπροστατευτική μορφή των εστέρων για μακροχρόνια, καθημερινή λύση.
  • Ισχυρό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών βιταμινών, φυτικών συστατικών και πεπτιδίων που συνεργάζονται με τη βιταμίνη Α για άριστα αποτελέσματα.
  • Συσκευασίες που διατηρούν τη φρεσκάδα των συστατικών.

Φρέσκα, Ενεργά συστατικά

Βιταμίνη Α: Ομαλοποιεί όλα τα κύτταρα του δέρματος, προλαμβάνει και αντιστρέφει τη φωτογήρανση, μειώνει τις δυσχρωμίες, ανανεώνει και αναπλάθει, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος.

Ο μεταβολισμός και η φωτοπροστατευτική δράση της βιταμίνης Α

To 80-90% της βιταμίνης Α που υπάρχει στα κύτταρα του δέρματος βρίσκεται υπό μορφή εστέρα (παλμιτικός ή άλλοι εστέρες). Οι εστέρες μετατρέπονται σε ρετινόλη, στη συνέχεια σε ρετιναλδεΰδη και τελικά μεταβολίζονται σε ρετινοϊκό οξύ.  Το ρετινοϊκό οξύ που προκύπτει αποτελεί συνδετικό κρίκο για 300-1000 γονίδια που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση και την ωρίμανση των κυττάρων του δέρματος.

Η τοπική χρήση υψηλών δόσεων βιταμίνης Α στη μορφή εστέρα προστατεύει το DNA των κυττάρων από την ακτινοβολία όσο και ένα αντηλιακό με SPF20! Η ρετινόλη, η ρετιναλδεΰδη και το ρετινοϊκό οξύ δεν ασκούν φωτοπροστατευτική δράση. Αντίθετα, κάνουν το δέρμα φωτοευαίσθητο. Οι απαραίτητες/καθημερινές σειρές της Environ περιέχουν μόνο εστέρες της βιταμίνης Α.


Απόσπασμα από το βιβλίο  Vitamin A Skin Science by Dr Des Fernandes & Ernst Eiselen

Βιταμίνη C: Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση, μειώνει τις δυσχρωμίες, βελτιώνει τις ευρυαγγείες, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βιταμίνη Ε: Προλαμβάνει τη φωτογήρανση, ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες, μειώνει τις δυσχρωμίες, ανανεώνει και ενυδατώνει τα κύτταρα του δέρματος, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βιταμίνες Β3, Β5 & Β12: Προλαμβάνουν τη φωτογήρανση, μειώνουν τις δυσχρωμίες,ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος.

Αντιοξειδωτικά: Προστατεύουν το δέρμα από το οξειδωτικό Stress και τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνουν τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες, ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος.

Βιοπεπτίδια: έχουν αντιγηραντική δράση, ενισχύουν την ενυδάτωση, ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες.

D-Panthenol: Μειώνει τη γήρανση του δέρματος, μειώνει τις δυσχρωμίες, ανανεώνει τα κύτταρα της δέρματος, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες.

AHA & BHA: Μειώνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης, ομαλοποιούν το χρώμα του δέρματος, ενισχύουν τον όξινο μανδύα, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνουν την εμφάνιση του ακνεϊκού δέρματος.

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
  1. SKINCARE (80)
Απόχρωση
  1. Chloe (7)
Προϊόντα με
  1. Χωρίς Phthalates (11)
  2. Χωρίς SLS (11)
  3. Χωρίς Parabens (10)
  4. Αντιοξειδωτικά (11)
  5. Ρετινόλη (2)
  6. Υαλουρονικό Οξύ (1)
  7. Πεπτίδια (5)
  8. Βιταμίνη Ε (9)
  9. Βιταμίνη C (10)
  10. Βιταμίνη Α (7)
  11. Συνιστώνται από Δερματολόγους (59)
  12. Centella Asiatica (1)
  13. Jojoba Seed Oil (1)
  14. Λακτικό οξύ (1)
Δείτε λιγότερα.. Δείτε περισσότερα..
Κατασκευαστής
  1. Environ (7)
Μέγεθος
  1. 30ml (3)
  2. 35ml (4)
Τιμή
0 € 158 € 0 € to 158 €

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ