Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
  1. SKINCARE (436)
Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καλλυντικά Environ Skin Care

Περισσότερες πληροφορίες για τα καλλυντικά Environ Skin Care

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ® δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν το δέρμα να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές συνέπειες των ραγδαίων κλιματολογικών αλλαγών του σύγχρονου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα της μόλυνσης και της συνεχώς αυξανόμενης ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας, λόγω της τρύπας του όζοντος.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ENVIRON®
Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ® δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν το δέρμα να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές συνέπειες των ραγδαίων κλιματολογικών αλλαγών του σύγχρονου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα της μόλυνσης και της συνεχώς αυξανόμενης ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας, λόγω της τρύπας του όζοντος. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τις επιδράσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και του κοινωνικού και επαγγελματικού στρες, καθώς και λόγω της φτωχής διατροφής. Κάθε μέρα το δέρμα μας χάνει τις απαραίτητες βιταμίνες εξαιτίας της έκθεσης στους παραπάνω παράγοντες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας της γήρανσης. Ο μόνος τρόπος για να αποκαταστήσουμε επαρκώς και αποτελεσματικά τις χαμένες βιταμίνες στο δέρμα είναι με την τοπική εφαρμογή αυτών των βιταμινών.

Ο Δρ. DES FERNANDES
Ο Δρ. Des Fernandes, ο διεθνούς φήμης πλαστικός χειρουργός, ήδη στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, καινοτόμησε χρησιμοποιώντας πρώτος σε καλλυντικά προϊόντα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α σε υψηλά επίπεδα ισχύος. Ο λόγος για τον οποίο δημιούργησε τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ® ήταν για να προσφέρει ένα άριστο προϊόν που βασιζόταν στην πλέον σύγχρονη επιστημονική γνώση για την περιποίηση του δέρματος. Ο Δρ. Fernandes γνώριζε ότι τα καλλυντικά του μέλλοντος θα έπρεπε να περιέχουν ικανές ποσότητες βιταμίνης Α, βιταμίνης C και άλλων αντιοξειδωτικών για να προστατεύουν το δέρμα από την φθορά που επιφέρει η συνεχώς αυξανόμενη υπεριώδης ακτινοβολία και να προσφέρουν ανάπλαση στο φωτογηρασμένο δέρμα.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ® δοκιμάζονται μόνο σε εθελοντές. Κλινικές δοκιμές πραγματοποιούνται σε πάνω από 100 εθελοντές για χρονική περίοδο μεγαλύτερη των 18 μηνών. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται σε μακροσκελείς κλινικές έρευνες από τον Δρ. Fernandes και την ομάδα του, καθώς και από ανεξάρτητα εργαστήρια, ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. Τα αποτελέσματα των ερευνών πάνω στα προϊόντα Environ® πιστοποιούνται από ένα σύνολο καταναλωτών και υπόκεινται σε επιστημονικό έλεγχο από αξιόλογους επιστήμονες σε πολυάριθμα διεθνή συνέδρια πλαστικής χειρουργικής.

ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η Environ® είναι μια από τις λίγες σειρές προϊόντων περιποίησης δέρματος στον κόσμο που παρασκευάζεται σε ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, σε ειδικές εργαστηριακές συνθήκες αποστειρωμένου περιβάλλοντος, από αφοσιωμένους στην Environ® χημικούς επιστήμονες και με βάση την πλέον προηγμένη τεχνολογία. Τα προϊόντα παρασκευάζονται και διατίθενται στην αγορά μόνο μετά από εκτενείς και διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας. Η διαδικασία παρασκευής και συσκευασίας όλων των προϊόντων πραγματοποιείται μέσα σε χώρους με ειδικό φωτισμό (κόκκινο φως - red light) για την προστασία των φωτοευαίσθητων συστατικών. Επιπλέον, τα προϊόντα παρασκευάζονται σε κενό αέρος για να αποφευχθεί η έκθεσή τους τον αέρα. Κάθε παρτίδα παραγωγής προϊόντος ελέγχεται επιστημονικά από διεθνώς αναγνωρισμένα ανεξάρτητα εργαστήρια ως προς τα συστατικά (χημικό περιεχόμενο) και την αποστείρωση. Το ερευνητικό κέντρο της εταιρίας συνεργάζεται διαρκώς με πανεπιστήμια, προμηθευτές πρώτων υλών ανώτερης ποιότητας και ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στη βιομηχανία των καλλυντικών.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Εξαιτίας της σύνθεσης των προϊόντων περιποίησης δέρματος Environ® από ενεργά αποτελεσματικά συστατικά και ελάχιστα συντηρητικά, είναι απαραίτητη η ειδική συσκευασία για να επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία από το φως και τον αέρα. Η Environ® αξιοποιεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία συσκευασίας για να διασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής και αποτελεσματικότητας κατά τη διαδικασία συσκευασίας των προϊόντων. Η φιλοσοφία της Environ® οδήγησε σε μια συνειδητή επιλογή ως προς την συσκευασία των προϊόντων Environ®, με κριτήριο την απόλυτη προστασία των ενεργών συστατικών και όχι την αισθητικά ελκυστική συσκευασία, σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας και του μάρκετινγκ, η οποία όμως δεν προστατεύει. Η ασφάλεια του καταναλωτή είναι κύριο μέλημα της Environ®. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων Environ® είναι σύμφωνες με τα στάνταρ κωδικοποίησης και ετικέτας του Νοτιοαφρικανικού οργανισμού CTFA και του Διεθνούς οργανισμού COLIPA.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ENVIRON®
Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ® είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες, καθώς επίσης και για τα δύο φύλα. Τα προϊόντα παρασκευάζονται μόνο με συστατικά ανώτερης ποιότητας και φρέσκιες, ενεργές βιταμίνες. Είναι υπό-αλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα και δεν έχουν χρωστικές. Η βιταμίνη Α είναι η βάση για την ανάπλαση του δέρματος, την αντιγήρανση και την αποτελεσματική θεραπεία της ακμής. Όλες οι βιταμίνες, όμως, αποδυναμώνονται και αλλοιώνονται. Γι αυτό το λόγο είναι σημαντικό να εξασφαλίζουμε ότι ο πελάτης μας χρησιμοποιεί όσο πιο φρέσκα προϊόντα είναι δυνατό, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα Environ® μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αλλεργικό δέρμα, τα περισσότερα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά και άρωμα, κάτι το οποίο χαρακτηρίζει πολύ λίγες σειρές καλλυντικών προϊόντων στον κόσμο.
Η επιδερμίδα αποτελεί τη μοναδική μας προστασία από τις σκληρές συνθήκες του περιβάλλοντος. Επομένως, γιατί πρέπει να την καταστρέφουμε χρησιμοποιώντας τεχνικές δραστικής απόξεσης προσπαθώντας να τη βελτιώσουμε; Τα προϊόντα Environ® δημιουργήθηκαν με στόχο την προστασία της επιδερμίδας και την πάχυνση και βελτίωση των εξωτερικών στιβάδων της, με αποτέλεσμα να προστατεύονται οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και η κερατίνη στιβάδα να είναι περισσότερο υγιής – χωρίς να δημιουργείται η ανάγκη να αφαιρείται διαρκώς. Τα προϊόντα και οι μέθοδοι Environ® δεν καταστρέφουν την κερατίνη στιβάδα, αλλά επιτυγχάνουν τη μέγιστη διείσδυση των βιταμινών και των αντιοξειδωτικών χωρίς να καταστρέφεται η εξωτερική στιβάδα του δέρματος.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ENVIRON:
• Τα προϊόντα Environ παρασκευάζονται και συσκευάζονται μόνο στις ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, σε αυστηρά εργαστηριακές συνθήκες αποστειρωμένου περιβάλλοντος, με ειδικό φωτισμό και σε κενό αέρος, βάσει της πλέον προηγμένης τεχνολογίας για την αποτελεσματική προστασία των βιταμινών που περιέχουν.
• Για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους, τα προϊόντα δοκιμάζονται σε εκτενείς κλινικές έρευνες και υπόκεινται σε διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας από την επιστημονική ομάδα της Environ, καθώς και από διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια (Swiss Vitamin Institute στην Ελβετία, Department of Health στην Ιαπωνία, το Poisons Information Bureau στη Γερμανία κ.α).
• Συσκευάζονται σε dispenser κενού αέρος για την απόλυτη προστασία των ενεργών βιταμινών και την αποφυγή της έκθεσής τους στον αέρα και το φως.
• Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.
• Δοκιμάζονται μόνο σε εθελοντές, ποτέ σε ζώα.
• Είναι υπο-αλλεργικά και μη φαγεσωρογόνα.
• Δεν περιέχουν χημικές χρωστικές ουσίες, άρωμα και στα περισσότερα προϊόντα δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά κατά την παρασκευή τους.
• Έχουν ημερομηνίες λήξης, που εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών τους.
• Έχουν εξασφαλίσει την πιστοποίηση SVI( Swiss Vitamin Institute), διάκριση που καθιστά την Environ, για ακόμη μια φορά, πρωτοπόρο στην παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών, με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και αποτελεσμάτων.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΔΙΩΝ
Οι βασικές σειρές προϊόντων Environ® (AVST και Ionzyme) βασίζονται σε ένα σύστημα αυξανόμενης ισχύος ενεργών συστατικών και βιταμινών σε στάδια, ώστε να διασφαλίζεται ότι το δέρμα θα προσαρμοστεί σταδιακά. Το σύστημα Environ® προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός συνδυασμού προϊόντων και περιποιήσεων, ξεχωριστό για κάθε έναν πελάτη, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι εξατομικευμένες ανάγκες του δέρματος, να δίνονται λύσεις στα ιδιαίτερα προβλήματα του, αλλά και να ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής του πελάτη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ENVIRON®
Αποστολή της Environ® είναι η συνεχής προσπάθεια να προσφέρει την πλέον αποτελεσματική σειρά προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος, αξιοποιώντας μόνο τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά που είναι διαθέσιμα. Τα προϊόντα Environ® περιορίζουν τις καταστροφικές συνέπειες του σύγχρονου περιβάλλοντος και φροντίζουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες, για άντρες και γυναίκες.
Υπόσχεση της Environ® είναι να προσφέρει αποτελεσματικές, προσωπικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες και τους καταναλωτές.
Στόχος της Environ® είναι να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην περιποίηση του δέρματος, και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία για το δέρμα, όπως επιτάσσουν οι συνθήκες ζωής του 21ου αιώνα!

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
  1. SKINCARE (436)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ