Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
 1. SKINCARE (354)
Απόχρωση
 1. 1 (1)
 2. Orange Blossom (2)
 3. 10 WHITE MF (1)
 4. Chloe (1)
Προϊόντα με
 1. Χωρίς Phthalates (1)
 2. Χωρίς SLS (1)
 3. Χωρίς Parabens (1)
Κατασκευαστής
 1. Ikoo Brush (8)
Μέγεθος
 1. 150ml (1)
Τιμή
0 € 70 € 0 € to 70 €
Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

Βούτρσες Ikoo

Βούτρσες Ikoo

Ikoo brush

Καινοτομία στον σχεδιασμό και στην λειτουργία.

Η ikoo brush είναι νέα και εντελώς διαφορετική. Δίνει μια νέα έννοια στο χτένισμα. Η νέα σχεδίαση  της  ikoo brush , καινοτόμος αρχιτεκτονικά, μετατρέπει  το χτένισμα των μαλλιών σε μια εμπειρίας ευεξίας , μέσω το αρμονισμένου μασάζ του τριχωτού της κεφαλής σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (Traditional Chinese Medicine) – σε συντομία TCM. 

Εργονομικό σχήμα!

Η ikoo brush ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας λόγω του κοίλου σχήματος που έχει.

TCM αποτέλεσμα!

Κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας καθώς χτενίζετε τα μαλλιά σας μέσω της ομοιόμορφης κατανομής  πίεσης που βάζετε.

Καινοτόμος αρχιτεκτονική δοντιών

Δόντια απαλά και  ευέλικτα για χτένισμα χωρίς πόνο και κόπο.

Έτσι δουλεύει !

Τα δόντια της βούρτσας κρατάνε με ελαστικότητα άλλα σφιχτά τα μαλλιά και τα ξεμπερδεύουν με απαλότητα. Δεν έχει διαφορά αν έχετε μαλλιά σγουρά, ίσια ή βαμμένα.

Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν  που θα τα γλυτώσετε από το τράβηγμα όταν τα χτενίζετε.

Ikoo; γιατί είναι κάτι παραπάνω από μια βούρτσα

Οι ιδρυτές Christoper von Hallwyl  και Katrin Ebner της εταιρείας είχαν πάει σε ένα ταξίδι στην Ασία, όπου εξαιτίας της πίεσης  του ταξιδιού αλλά και της δουλειάς και του επίπονου προγράμματος, ο Christopher έπασχε από ισχυρές μυϊκές εντάσεις στο κεφάλι, τους ώμους και στον αυχένα. Γρήγορα όλα αυτά μετατράπηκαν σε ισχυρό πονοκέφαλο  και δυσφορία.

Ο Christopher έψαξε να βρει την λύση σε ένα τοπικό ιατρό χωρίς όμως επιτυχία. Ένας κινέζος συνεργάτης του πρότεινε έναν ειδικό της  Traditional Chinese Medicine (TCM). Ο Christopher συναντήθηκε με τον Dr  Nao Long, ο όποιος θεωρείτο κορυφή και δούλευε πάνω στον βελονισμό, μασάζ και ρεφλεξολογία. Διαλύει τον πόνο και την ένταση επηρεάζοντας την ροη της ενέργειας στο κεφάλι και τον αυχένα.

Ήταν τόσο άμεση η ανακούφιση και για μεγάλο διάστημα που ο Christopher θέλησε να μοιραστεί αυτή την απαλλαγή του από τον πόνο με όλον τον κόσμο που υποφέρει από αυτούς τους πόνους.

Φυσικά είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις κάποιος κάθε μέρα μασάζ το κεφάλι, και για λόγους κόστους και διότι δεν μπορεί κανείς να το κάνει μόνος του.

Σκέφτηκε όμως ότι μπορεί να το κάνει μαζί με μια άλλη καθημερινή τελετουργία, όπως είναι το χτένισμα.

Έτσι η ikoo βούρτσα δεν ξεμπερδεύει μόνο τα μαλλιά αλλά ταυτόχρονα διεγείρει την ροή της ενέργειας. Με τον εργονομικό της σχεδιασμό ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη και μοιράζει ομοιόμορφα την πίεση . Κάνει μασάζ στο τριχωτό  και μετατρέπει το χτένισμα σε μια υπηρεσία ευεξίας.

Η ikoo συνδυάζει την χρησιμότητα με την απόλαυση, όπως χτενίζουμε τα μαλλιά μας κάθε πρωί – σαν τελετουργία – είναι εύκολο να το συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Με την συχνή χρήση, η ευεξία μας μπορεί να βελτιωθεί πολύ και να βελτιώσει και την υγεία μας, το οποίο είναι και σύμφωνο με την TCM για την αποφυγή και θεραπεία του στρες, της πίεσης και της αρρώστιας.

Καινοτομία στον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα

Η μοναδικότητα της βούρτσας είναι η διάταξη, η οργάνωση και η δομή των δοντιών, τα οποία όχι μόνο  βουρτσίζουν και ξεμπερδεύουν τα μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα κάνουν μασάζ στο κεφάλι σύμφωνα με TCM. Επιτυγχάνεται η τόνωση του ενεργειακού μεσημβρινού και των ζωνών της ρεφλεξολογίας, και τονώνεται το βλαστικό  νευρικό σύστημα.

Έτσι αλλάζει η χρήση και η εφαρμογή της σε μια εμπειρία ευεξίας. Τα δόντια της βούρτσας είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνουν άμεσα και εύκολα όλους τους κόμπους χωρίς να τραβάνε τα μαλλιά στην ρίζα.

Υλικά

Η ikoo brush είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ρητίνης  και χειροποίητο ακρυλικό. Για το καλύτερο κράτημα  υπάρχει φυσικό καουτσούκ στο πλάι για να γλιστράει πάνω στα μαλλιά. Συνδυάζοντας αυτά τα τρία  υλικά έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στην υψηλή ποιότητα.

Είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί η βούρτσα, δίνοντας έτσι έμφαση στην υγιεινή.

Επίσης είναι το ίδιο λειτουργική για δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες.

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
 1. SKINCARE (354)
Απόχρωση
 1. 1 (1)
 2. Orange Blossom (2)
 3. 10 WHITE MF (1)
 4. Chloe (1)
Προϊόντα με
 1. Χωρίς Phthalates (1)
 2. Χωρίς SLS (1)
 3. Χωρίς Parabens (1)
Κατασκευαστής
 1. Ikoo Brush (8)
Μέγεθος
 1. 150ml (1)
Τιμή
0 € 70 € 0 € to 70 €

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ