Το καλάθι σας είναι άδειο

5% ΈΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ BEAUTY PATHS

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
  1. ΔΕΡΜΑ (364)
Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

Γιατί να προτιμήσω προϊόντα μακιγιάζ jane iredale

Η Jane Iredale είναι πρόεδρος και ιδρύτρια της εταιρείας Iredale Mineral Cosmetics. Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε το 1994 και παρουσίασε στον χώρο των καλλυντικών την σειρά μακιγιάζ jane iredale
Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
  1. ΔΕΡΜΑ (364)

Λίγα λόγια για την Jane

Η Jane Iredale είναι πρόεδρος και ιδρύτρια της εταιρείας Iredale Mineral Cosmetics. Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε το 1994 και παρουσίασε στον χώρο των καλλυντικών την σειρά μακιγιάζ jane iredale Ήταν η πρώτη σειρά μακιγιάζ που συγχρόνως έθρεφε και φρόντιζε το δέρμα.

Πηγή έμπνευσής της για τη δημιουργία μιας σειράς μακιγιάζ που κάνει καλό στο δέρμα ήταν η καριέρα της στο χώρο της show biz, κατά την οποία συναναστράφηκε με ηθοποιούς και μοντέλα που είχαν προβληματικά δέρματα εξαιτίας των πολλών και διαφορετικών προϊόντων μακιγιάζ που φορούσαν. Η εμπειρία της από τη συνεργασία της με γυναίκες που η καριέρα τους βασιζότανε σε μια καλή επιδερμίδα την έκανε να καταλάβει πως ένα προβληματικό ή ευαίσθητο δέρμα απειλούσε την καριέρα, αλλά και την αυτοπεποίθηση τους.

Η Jane πάντα έβλεπε το μακιγιάζ ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα της γυναίκας και για αυτό ήθελε να το κάνει πολύ εύκολο και απλό. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε τις βάσεις από ορυκτά μέταλλα οι οποίες είναι βάση, πούδρα, κονσίλερ και αντηλιακό, όλα σε ένα, και όλα της τα προϊόντα έχουν πολλαπλές χρήσεις. Ο στόχος της είναι να δημιουργεί προϊόντα τα οποία αφήνουν το δέρμα όμορφο, υγιές, με υπέροχη όψη και αίσθηση.

Jane Iredale

Επιδιώκει τα προϊόντα που δημιουργεί να είναι εύκολα στην εφαρμογή, έτσι ώστε μια γυναίκα να μπορεί να αναδείξει τον καλύτερο της εαυτό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Τα προϊόντα jane iredale θα τα βρείτε σε πάνω από 40 χώρες.

cruelty-free

κατά των πειραμάτων σε ζώα

leaping bunny and peta logos

Η jane iredale με υπερηφάνεια ανακοινώνει πως έλαβε πιστοποίηση cruelty-free από το Coalition for Consumer Information on Cosmetics’ (CCIC) Leaping Bunny Program, τον ηγετικό, διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό για την προστασία των ζώων και την πιστοποίηση cruelty-free. Το πρόγραμμα CCIC’s Leaping Bunny αναγνωρίζει και υποστηρίζει τις εταιρείες που συμβάλλουν στην εξάλειψη της απάνθρωπης και περιττής χρήσης των ζώων σε δοκιμές καλλυντικών προϊόντων και των πρώτων υλών τους και που δεν επιτρέπουν τη δοκιμή σε ζώα από τρίτους για σκοπούς έγκρισης κυκλοφορίας των προϊόντων ή άλλους σκοπούς. Το πρόγραμμα The Leaping Bunny προωθεί ένα μοναδικό, περιεκτικό πρότυπο ελέγχου και έχει ως σύμβολο το διεθνώς αναγνωρισμένο λογότυπο Leaping Bunny.

Το πρότυπο CCIC, (Corporate Standard of Compassion for Animals - Εταιρικό πρότυπο για συμπόνια στα ζώα), αποτελεί μια εθελοντική δέσμευση των εταιρειών καλλυντικών για τη διακοπή των δοκιμών των καλλυντικών στα ζώα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Οι προμηθευτές πρώτων υλών των εταιρειών αναλαμβάνουν την ίδια δέσμευση και το αποτέλεσμα είναι προϊόντα που εγγυημένα 100 % δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Leaping Bunny υπόκεινται σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους και οι δεσμεύσεις τους ανανεώνονται σε ετήσια βάση. Το λογότυπο του Leaping Bunny είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και σεβαστό για την ακεραιότητα και την αξιοπιστία του. Το λογότυπο είναι η εικόνα από ένα κουνελάκι που πηδάει στον αέρα και περιβάλλεται από δύο πεφταστέρια, όπως φαίνεται στα αριστερά της σελίδας:

Το πρόγραμμα Leaping Bunny προσφέρει την πιο ενημερωμένη λίστα των εταιρειών, που έχουν δεσμευτεί να μην εφαρμόζουν δοκιμές σε ζώα στα προϊόντα τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής και δεν επιτρέπουν τη δοκιμή προϊόντων σε ζώα από τρίτους για λόγους έγκρισης κυκλοφορίας των προϊόντων ή άλλους σκοπούς σε χώρες όπως η Κίνα, όπου η δοκιμή σε ζώα επιβάλλεται για να δοθούν οι σχετικές εγκρίσεις κυκλοφορίας. Συγκαταλέγοντας αυτές τις εταιρείες στον Compassionate Shopping Guide (Οδηγό Ευσπλαχνικών Αγορών) και επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν το λογότυπο του Leaping Bunny στα προϊόντα τους, στοχεύει στην προώθηση της πώλησης φιλικών προς τα ζώα προϊόντων και τη διευκόλυνση των καταναλωτών στην αναγνώριση τέτοιων προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα CCIC’s Leaping Bunny και για να δείτε τη jane iredale στον οδηγό αγορών Leaping Bunny Program Compassionate Shopping Guide, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.leapingbunny.org.

Η δέσμευση για προϊόντα που δε δοκιμάζονται σε ζώα αποτελούσε πάντα τον πυρήνα της εταιρείας jane iredale. Δε δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ζώα, δε χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δεν πουλάμε τα προϊόντα μας σε αγορές που απαιτούν τη δοκιμή των καλλυντικών σε ζώα. Η δέσμευσή μας δηλώνεται σαφώς στη συσκευασία των προϊόντων μας, όπου αναφέρεται πως τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα. Εν τούτοις, λόγω του κανονισμού της ΕΕ για τα καλλυντικά, η δήλωση αυτή δεν προτείνεται πλέον και σταδιακά παύει να χρησιμοποιείται. Η χρήση του λογότυπου του Leaping Bunny αποτελεί για εμάς μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την έκφραση της δέσμευσής μας για προϊόντα που δε δοκιμάζονται σε ζώα και, εφόσον το λογότυπο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, η χρήση του μας διευκολύνει στην επικοινωνία της θέσης μας διεθνώς στο ευρύ κοινό.

Όπως γνωρίζετε, τα περασμένα 14 χρόνια η δέσμευσή μας για προϊόντα που δε δοκιμάζονται σε ζώα αναγνωρίζεται και από τον PETA, People for the Ethical Treatment of Animals (Άνθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων), τον πιο ευρέως αναγνωρισμένο οργανισμό για την ευημερία των ζώων στις ΗΠΑ. Το 2005 η jane iredale πιστοποιήθηκε από τον PETA ως “cruelty-free” και έχουμε την άδεια να χρησιμοποιούμε το λογότυπο Cruelty Free bunny του PETA. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στη λίστα του PETA’s Cruelty-Free Shopping Guide όπως μπορείτε να δείτε στο www.caringconsumer.com, και η μακροχρόνια σχέση μας με τον PETA δεν θα αλλάξει.

Η Jane έχει πετύχει να έχει παγκόσμια αναγνωσιμότητα από όλες τις ηλικίες επειδή πιστεύει ότι το μακιγιάζ που φοράμε πρέπει να αναδεικνύει την φυσική μας ομορφιά επιτρέποντας στην προσωπικότητα μας να λάμψει και όχι να την αλλάζουμε βάσει της τελευταίας λέξης της μόδας.

Τέσσερα-σε-Ένα: Τα πολλαπλών χρήσεων προϊόντα μας, Amazing Base, PurePressed Base, Glow Time και Dream Tint λειτουργούν ως βάση, κονσίλερ, αντηλιακή προστασία και προσφέρουν ενεργά θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Όλα αυτά σε ένα προϊόν.

Τελείωμα: Τα ορυκτά μέταλλα υψηλής ποιότητας είναι φτιαγμένα από τη φύση τους έτσι ώστε να αλληλεπιδρούν με το φως. Αυτό είναι που τους δίνει το περίφημο “soft focus effect”. To μακιγιάζ μας περιλαμβάνει μια ποικιλία βάσεων που προσφέρουν διαφορετικό τελείωμα: από διάφανο ως αδιαφανές και από λαμπερό ως βελούδινο.

Κάλυψη: Επειδή χρησιμοποιούμε φυσικές χρωστικές από ορυκτά μέταλλα χωρίς fillers, όπως ταλκ, οι βάσεις και τα κονσίλερ μας προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη που χρειάζεται ελάχιστη ανανέωση.

Μη Φαγεσωρογόνα: Οι βάσεις μας δημιουργούν έναν προστατευτικό μανδύα στην επιδερμίδα, που της επιτρέπει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Εργαστηριακοί έλεγχοι επιβεβαιώνουν πως τα προϊόντα μας είναι μη φαγεσωρογόνα και δεν φράζουν τους πόρους.

Αντηλιακή Προστασία: Έξι προϊόντα jane iredale φέρουν τη διάκριση Seal of Recommendation του Ιδρύματος Κατά του Καρκίνου του Δέρματος – Skin Cancer Foundation. Προκειμένου να κερδίσει αυτή τη διάκριση, ένας κατασκευαστής πρέπει να παρουσιάσει επιστημονικά δεδομένα, που να αποδεικνύουν πως τα προϊόντα του συνεισφέρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια στην πρόληψη των βλαβών της επιδερμίδας, που προκαλούνται από τον ήλιο.

Σταθερότητα: Τα ορυκτά μέταλλα στο μακιγιάζ μας ενώνονται κατά την εφαρμογή τους και για αυτό το λόγο δεν μουντζουρώνουν, δεν τρέχουν και δεν μετατοπίζονται. Αφαιρούνται εύκολα με ντεμακιγιάζ ή το ειδικό γάντι μας από μικρο-ίνες, Magic Mitt, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ μόνο με τη χρήση νερού.

Ελάχιστος Κίνδυνος για Αλλεργία: Τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά, αλλεργιολογικά και κλινικά ελεγμένα, ώστε να εξασφαλίζεται η αποφυγή πιθανών ερεθιστικών ουσιών στα συστατικά τους.

Αντιφλεγμονώδη: Κάνουμε μια συνειδητή επιλογή προσθέτοντας αντιφλεγμονώδη συστατικά στα προϊόντα μας, γιατί πιστεύουμε πως μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην υγεία της επιδερμίδας.

Φυσικά Συντηρητικά: Όπου απαιτείται η χρήση συντηρητικών, χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό φυσικών συντηρητικών, αποκλείοντας πάντα τα parabens και την phenoxyethanol.

Εύρος Αποχρώσεων Βάσεων: Το εύρος των αποχρώσεων είναι αρκετό, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σε πάνω από 40 χώρες.

Δείτε προϊόντα της Jane Iredale

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ