Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

MIELEV

MIELEV

Η MIELĒV είναι ένα skincare brand με συναισθηματική ευφυΐα, συνείδηση και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Η φιλοσοφία της έχει στον πυρήνα τη γυναίκα και τη φύση. Γύρω από αυτόν τον πυρήνα περιστρέφονται όλες οι επιστημονικές καινοτομίες που συνθέτουν το αποτέλεσμα, το οποίο καλύπτει πλήρως μια ολιστική προσέγγιση υγείας και ομορφιάς. Στον κόσμο της MIELĒV όλα είναι αλληλένδετα. Το δέρμα μας, όπως και το «είναι» μας, διψά για όσα θα το αναζωογονήσουν, θα το θρέψουν, και θα το θεραπεύσουν. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η διαρκής φροντίδα του εαυτού μας. 

Πηγή έμπνευσης του ονόματός μας; Το γαλλικό ρήμα je m' élève που σημαίνει «ανυψώνομαι» - εκτιμώ τον εαυτό μου, αναγνωρίζω τα προσόντα μου, πιστεύω στις δυνατότητές μου, και διεκδικώ το καλύτερο - με δυο λόγια “αναβαθμίζομαι εσωτερικά και εξωτερικά”. Μια σύγχρονη γυναίκα, δυναμική και όμορφη, μέσα και έξω. Μια γυναίκα που περιποιείται σώμα και πνεύμα, σέβεται το περιβάλλον, και οραματίζεται έναν καλύτερο κόσμο συμβάλλοντας σε αυτόν με τη στάση ζωής της. 

H MIELĒV αναζητά με επιμονή, τα πιο αγνά συστατικά που μπορεί να προσφέρει η φύση, μελετώντας παράλληλα τις ανάγκες του δέρματος. Δεν χρησιμοποιεί κανένα τοξικό συστατικό, δεν διενεργεί καμία δοκιμή σε ζώα, και περιορίζει την χρήση πλαστικού. Δημιουργεί και προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες φόρμουλες βιολογικής και φυσικής προέλευσης, για κάθε τύπο επιδερμίδας, μέσω συνεχούς επιστημονικής έρευνας και υπεύθυνης διαχείρισης πόρων, ώστε να προσφέρει, με όσο το δυνατόν πιο αγνό, και κλινικά αποδεδειγμένο τρόπο, προϊόντα που θεραπεύουν την επιδερμίδα, ικανοποιούν τις αισθήσεις και παρέχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. 

TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ – Ο Κύκλος Φροντίδας της MIELĒV 

1.      La Pluie - η βροχή, το νερό: πηγή ζωής
2.      L’ Éclaircie - η λάμψη, το (φυσικό) φως που αναγεννά τη φύση 
3.      La Roseraie - ο κήπος με τις τριανταφυλλιές, η αρχή του ονείρου 
4.      Le Pétale – το ροδοπέταλο, αναπτύσσεται με την βροχή και ανθίζει με το φως 

*Λόγω της χρήσης φυσικών συστατικών, χωρίς πρόσθετες χρωστικές ύλες, τα χρώματα των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρουν (ανά παρτίδα).

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ