Το καλάθι σας είναι άδειο

5% ΈΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

 ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 10:00 - 17:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πριν την επίσκεψη σας, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις Courier //

Επιλέξτε Φίλτρα
Επιλογή με κριτήρια:
  1. Αφαίρεση Αυτού του Είδους Απόχρωση: Summer Crash
Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

Vita Dermologie Innocare Program

Vita Dermologie Innocare Program

Ξεκινώντας από σήμερα, επαναφέρετε την εμφάνιση της επιδερμίδας σας μετά από τις ορατές επιθέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής με αυτές τις πρωτοποριακές υφασμάτινες μάσκες θεραπείας. Άμεσα, η επιδερμίδα δείχνει πιο αναζωογονημένη και πιο ανανεωμένη.
Τριών είδών μάσκες με την τεχνολογία εμποτισμού με μοναδικούς συνδυασμούς δυναμωτικών ορών και συστατικών για αντιοξείδωση, θρέψη και σύσφιξη.
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ - ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΜΗ, ΔΕΝ ΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

H εταιρεία Vita Dermologie με έδρα την Ευρώπη παρασκευάζει δερμοκαλλυντικές κορεάτικες υφασμάτινες μάσκες, με την τεχνολογία εμποτισμού. Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου της Vita Dermologie προσφέρουν τα αποτελέσματα μία επαγγελματικής μάσκας σε μόλις 20 λεπτά. Περιέχουν αναγνωρισμένα, για τη δράση και αποτελεσματικότητα, συστατικά σε υψηλές συμπυκνώσεις για άμεσα, ορατά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Εκτός από τον μοναδικό συνδυασμό συστατικών ανάλογα με τη δράση της κάθε μάσκας, σε όλα τα προϊόντα περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: hyaluronic acid, Allantoin, Aloe Vera, Anise Fruit, Betaine, Beta-Glucan, Camelia Sinensis, Glycerin, Rubus Coreanus.

Τα προϊόντα δεν περιέχουν Parabens και Σιλικόνες.

Τρόπος Χρήσης: Καθαρίστε το πρόσωπό σας και στεγνώστε. Εφαρμόστε την υφασμάτινη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε να δράσει για 15 - 20 λεπτά ώστε να ενεργά συσταστικά να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα. Αφαιρέστε τη μάσκα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθούν τελείως.

Μην χρησιμοποιείτε τη μάσκα σε ερεθισμένο δέρμα ή σε δέρμα με πληγές ή δερματίτιδες. 

Made in Korea under Licence by Vita Dermologie.

Ο κατάλογός μας ενημερώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα και αγαπημένες εταιρείες. Αν δεν βρίσκετε το προϊόν που ψάχνετε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την διαθεσιμότητά του.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ