Λεπτομέρειες
INIKA Organic Phytofuse Renew Camellia Oil Cleanser
Απαλό και αποτελεσματικό, αυτό το κρεμώδες καθαριστικό προσώπου με κεφαλή, απομακρύνει τους ρύπους και τα ίχνη του μακιγιάζ χωρίς να στεγνώνει το δέρμα. Σχεδιασμένο για να είναι αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους δέρματος.
Το INIKA Phytofuse Renew Camellia Oil Cleanser αφήνει μια καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα.
Το καθαριστικό στοχεύει να προσφέρει μια εμπειρία που μοιάζει με spa. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, θα απολαύσετε ένα ελαφρύ μασάζ, προσθέτοντας μια αισθητική διάσταση στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος σας, καθώς και έναν πιο λεπτομερή καθαρισμό.
Ρόδο της Ιεριχούς: Ένα βοτανικό θαύμα! Αναγεννιέται και ανθίζει τη στιγμή που βρίσκει μια σταγόνα νερό. Αυτή η ικανότητά του χρησιμοποιείται για την βελτίωση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Έχει επίσης τη δυνατότητα να μειώνει τα υπολείμματα άνθρακα που οδηγούν στη γήρανση του δέρματος.
Πιστοποιημένο βιολογικό Shea Butter: Προσφέρει εντατική και ενυδατική αποκατάσταση πλούσια σε βιταμίνες Α και Ε που βοηθά αποτελεσματικά στην βελτίωση του ξηρού δέρματος. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Το βούτυρο καριτέ βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό.
Πιστοποιημένο βιολογικό έλαιο καμέλιας: Λόγω της ελαφριάς μοριακής του φύσης, το λάδι καμέλιας, είναι πολύ ελαφρύ ενυδατικό, που απορροφάται εύκολα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση ή να φράζει τους πόρους.
Aloe Barbadensis Leaf* – Aloe Vera Juice
Glycerin- Vegetable Glycerine
Butyrospermum Parkii – Shea Butter*
Theobroma Cacao – Cocoa Seed Butter
Ricinus Communis – Castor Seed Oil
Camellia Oleifera – Tea Seed Oil*
Cetearyl Alcohol – Naturally Derived Emulsion Stabiliser
Glyceryl Stearate – Naturally Derived Emulsifier
Macadamia Integrifolia Seed Oil
Water – Aqua
Selaginella Lepidophylla – Rose of Jericho Extract
Persea Gratissima – Avocado Oil*
Simmondsia Chinensis – Jojoba Seed Oil*
Argania Spinosa – Argan Kernel Oil*
Rosa Canina – Rosehip Fruit Oil*
Pelargonium Graveolens – Geranium Flower Oil*
Lavandula Angustifolia – Lavender Oil*
Citrus Aurantium Bergamia – Bergamot Fruit Oil*
Citrus Aurantifolia – Lime Oil*
Citrus Limon – Lemon Peel Oil*
Glycine Soja – Soybean Oil*
Tocopherol – Vitamin E
Lactobacillus Ferment – Probiotic
Sodium Stearoyl Glutamate – Naturally Derived Emulsifier
Carrageenan- Seaweed Gum
Xanthan Gum – Plant Derived Thickeners
Citric Acid- Natural AHA
Sodium Levulinate – Naturally Derived Preservative
Sodium Anisate – Naturally Derived Preservative
Potassium Sorbate – Naturally Sourced Preservative
Benzyl Alcohol – Naturally Derived Preservative
Naturally occurring in essential oils: Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol
*Πιστοποιημένα οργανικά συστατικά
Όλα τα προϊόντα περιποίησης Inika Phytofuse Renew είναι πιστοποιημένα 100% Vegan & Cruelty Free, παράγονται από οργανικές αλυσίδες της Αυστραλίας. Τα σωληνάρια είναι από ζαχαροκάλαμο και ανακυκλώσιμες ύλες, ενώ τα βαζάκια είναι από γυαλί. Οι εξωτερικές συσκευασίες κουτιών είναι φτιαγμένες από χαρτί FSC.