Το καλάθι σας είναι άδειο

5% ΈΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ BEAUTY PATHS

Privacy Policy

Το σημαντικότερο για εμάς, στο Beauty Paths©, είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ηλεκτρονικής σας ασφάλειας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς, μας βοηθούν να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνοντάς σας τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν, βελτιώνοντας την περιήγησή σας καθώς και τον τρόπο που επικοινωνούμε με εσάς. Η εταιρεία BeautyPaths© δεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζεται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τις διαδικασίες που υπάρχουν για να προστατεύονται.

Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.

Όποτε χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός τόπος www.beautypaths.eu, λαμβάνουμε και συλλέγουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το τι κάνετε όταν επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι οι παρακάτω:

1. Πληροφορίες που λαμβάνονται αυτόματα

Λαμβάνουμε και συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: το domain name και το όνομα του host, το πρόγραμμα πλοήγησης (browser) και λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία και ώρα που επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο και τη διεύθυνση IP από όπου έχετε συνδεθεί. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για την καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας, για ανάλυση τάσεων και για δημογραφικές πληροφορίες.

2. Πληροφορίες μέσω Cookies

Τα «Cookies» είναι μικρά αρχεία τα οποία τοποθετούνται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο διαδικτυακό μας τόπο και μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε ως χρήστη, όποτε επισκέπτεστε το διαδικτυακό τόπο μας και εφόσον χρησιμοποιείται τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή και το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης. Τα cookies χρησιμοποιούνται από εμάς για συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως είναι για παράδειγμα η επιλογή γλώσσας και η είσοδος στο λογαριασμό σας (login) με τη χρήση του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασής σας (password). Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα πλοήγησής σας τη ρύθμιση να σας προειδοποιεί πριν αποδεχτεί cookies ή να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση να δέχεται cookies. Στην τελευταία περίπτωση όμως, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως χρήση του λογαριασμού Beauty Paths©.

3. Πληροφορίες που παρέχονται οικειοθελώς

Για να πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό τόπο μας, να δείτε τα προϊόντα μας και να διαβάσετε το περιεχόμενό μας (άρθρα, συμβουλές ομορφιάς, ωροσκόπιο κλπ), δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά σας δεδομένα. Προσωπικά δεδομένα θα σας ζητηθούν στις ακόλουθες περιπτώσεις:(α) δημιουργία λογαριασμού, (β) συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας.

(α) Δημιουργία λογαριασμού: Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Beauty Paths©, ώστε:

  1. να υποβάλετε μία ηλεκτρονική παραγγελία
  2. να υποβάλετε μια κριτική (η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη). Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβάλετε μια κριτική για κάποιο από τα προϊόντα των BeautyPaths© είναι να διατηρείτε λογαριασμό. Αν κάποια κριτική περιέχει υβριστικό περιεχόμενο, σχόλια που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη, προσωπικά στοιχεία (π.χ. αριθμό τηλεφώνου), αποτελεί αρνητική διαφήμιση, κ.α., τα BeautyPaths© διατηρούν το δικαίωμα να μην προβούν στη συγκεκριμένη δημοσίευση. Οι κριτικές και τα σχόλια των χρηστών, αποτελούν προσωπικές απόψεις και γνώμες των ίδιων των χρηστών και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των BeautyPaths©, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνα για οποιαδήποτε από τις απόψεις αυτές.
  3. να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς μας
  4. να λαμβάνετε το Newsletter του BeautyPaths© με χρήσιμες πληροφορίες. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Νewsletter, μπορείτε να επιλέξετε σχετικό σύνδεσμο (link) που σας δίνει αυτή τη δυνατότητα και που βρίσκεται στο email που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας, όπως και σε κάθε email με το Νewsletter του BeautyPaths©.

(β) Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας: Αν έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό, θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε μια φόρμα παραγγελίας. Τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό το λογαριασμό θα χρησιμοποιηθούν στη συμπλήρωση της παραγγελίας κι εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία, όπως πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση αποστολής ή διαφορετική διεύθυνση αποστολής προϊόντων (προαιρετικά), στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, επωνυμία), όπου αυτά είναι απαραίτητα.

4. Εκκαθάριση ηλεκτρονικών συναλλαγών:

Για πληρωμή με κάρτες Visa , MasterCard και American Express συνεργαζόμαστε με την Tράπεζα Alpha Bank (Alpha Τράπεζα Πίστεως), η οποία διεκπεραιώνει την εκκαθάριση των συναλλαγών. Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της τράπεζας, όπου θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα εξής στοιχεία: αριθμός και τύπος κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου (όπως αναγράφεται στην κάρτα), ημερομηνία λήξης και CVV2 (για κάρτες Visa) ή CVC2 (για κάρτες MasterCard). Αν έχετε ενταχθεί στο πρόγραμμα Verified by Visa, θα σας ζητηθεί ο κωδικός σας και το προσωπικό σας μήνυμα, ενώ για το πρόγραμμα MasterCard SecureCode θα σας ζητηθεί ο προσωπικός σας κωδικός (SecureCode).

Σημειώνεται ότι τα BeautyPaths© δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας Alpha Bank (Alpha Τράπεζα Πίστεως) μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Ταχυμεταφορείς (couriers): Η παράδοση των παραγγελθέντων στους πελάτες μας εκτελείται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών. Για αυτό το σκοπό, το BeautyPaths© προωθούν προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ώστε να είναι εφικτή η παράδοση της παραγγελίας σας.

5. Σύνδεση με άλλους δικτυακούς τόπους

Όποτε επιλέξετε/πατήσετε σε συνδέσμους (links) ή σε banners στο διαδικτυακό τόπο μας, με αποτέλεσμα να μεταφερθείτε σε ιστοσελίδες τρίτων υπόκειστε στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των τρίτων. Το BeautyPaths© δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων και τις ενέργειες τρίτων και σας προτρέπουν να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.

6. Μη εκχώρηση σε τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα ενοικιάσουμε, πωλήσουμε ή προωθήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας. Το BeautyPaths© δεσμεύονται ότι στο διηνεκές θα συμμορφώνονται με τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για τις προσωπικές πληροφορίες που κατέχει.

Οι πληροφορίες αυτές πρέπει:

  • Να αποκτώνται και να διαχειρίζονται νομίμως.
  • Να διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς που αναγράφονται στην διαδικασία εγγραφής.
  • Να είναι επαρκείς, σχετικές και όχι υπέρμετρες με τον σκοπό για τον οποίο έχουν αποκτηθεί.
  • Να είναι ακριβείς και στο μέτρο του δυνατού ενημερωμένες.
  • Να κρατούνται όχι περισσότερο από το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν αποκτηθεί.
  • Να κρατούνται με την δέουσα ασφάλεια.
  • Να μην μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ε.Ε. χωρίς την ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερομένου.

7. Συναίνεση

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

This privacy policy sets out how BEAUTY PATHS uses and protects any information that you give BEAUTY PATHS when you use this website. BEAUTY PATHS is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement. BEAUTY PATHS may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

What we collect

We may collect the following information:

  • name
  • contact information including email address
  • demographic information such as postcode, preferences and interests
  • other information relevant to customer surveys and/or offers

For the exhaustive list of cookies we collect see the List of cookies we collect section.

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • Internal record keeping.
  • We may use the information to improve our products and services.
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

How we use cookies

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us. You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

Controlling your personal information

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
  • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by writing to or emailing us at [email protected]

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. A small fee will be payable. If you would like a copy of the information held on you please write to

Διεύθυνση : Αρματωλών & Κλεφτών 14Αθήνα

Τ.Κ. : 114 71

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 6456094210 6456903

Fax : 2106456805


.

If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

List of cookies we collect

The table below lists the cookies we collect and what information they store.

COOKIE nameCOOKIE Description
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ