Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 28/6/2024 ΕΣΤΑΛΗ NEWSLETTER το οποίο εκ παραδρομής, δεν περιείχε UNSUBSCRIBE LINK. Aπολογουμαστε για το λάθος!

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

dermalogica® active clearing™

dermalogica® active clearing™ | ακμή ενηλίκων

Το σύστημα Active Clearing ελέγχει τις διαδικασίες που οδηγούν στο σχηματισμό ακνεϊκών βλαβών, ενώ απαλύνει τον ερεθισμό και την ερυθρότητα που εμφανίζει συχνά το δέρμα με τάση για ακμή.Τα περισσότερα προϊόντα και θεραπείες για την ακμή έχουν σχεδιαστεί για τη νεανική εφηβική ακμή, γεγονός που τα κάνει πολύ σκληρά, προκαλώντας ερεθισμούς για όσους ενήλικες υποφέρουν από ακμή. Το σύστημα Active Clearing όμως, ελέγχει την ακμή, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα του δέρματος, που σημαίνει ότι το δέρμα είναι πιο καθαρό και υγιές. 

τρόπος λειτουργίας 

Το σύστημα Active Clearing έχει σχεδιαστεί ειδικά για την θεραπεία της ακμής των ενηλίκων. Κάθε προϊόν του με τα μοναδικά συστατικά του για την αντιμετώπιση της ακμής και τον καθαρισμό του δέρματος, σχεδιάστηκε για να εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα, ώστε να παρέχει τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στους κύριους παράγοντες που συμβάλλουν στην ακμή.


Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ