Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα στην σύγκριση.

Revuele

Revuele

Η Revuele (ρεβιούελ) παράγει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών καλλυντικών προϊόντων – περιποίησης δέρματος, περιποίησης μαλλιών, προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε προσιτές τιμές. Με άξονα τις ανάγκες του καταναλωτή και τα πιο επίκαιρα δραστικά συστατικά. Σειρές Cruelty Free και Vegan.

Μια εταιρεία με σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή και εμπορία καλλυντικών, δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε Επεκτείνουμε συνεχώς το τεράστιο χαρτοφυλάκιό μας, προσπαθώντας πάντα να βελτιώνουμε και να τελειοποιούμε τις συνθέσεις μας και να είμαστε στην κορυφή των τάσεων και των καινοτομιών ομορφιάς και περιποίησης δέρματος.

Συνεργαζόμαστε με μερικούς από τους μεγαλύτερους retailers, αλυσίδες φαρμακείων και διανομείς παγκοσμίως.

Όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας περνούν από βαθιές αναλύσεις και διαδικασίες αξιολόγησης (δοκιμές σταθερότητας, μικροβιολογικές δοκιμές, σωστή αξιολόγηση pH και ιξώδους κ.λπ.)
Τα υψηλότερα πρότυπα των προϊόντων μας αποδεικνύονται και υποστηρίζονται από το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001. Η REVUELE έχει επίσης λάβει Πιστοποίηση GMP, η οποία καλύπτει όλες τις πτυχές της παραγωγής – από τα αρχικά υλικά, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μέχρι την εκπαίδευση του προσωπικού.

Η παραγωγή μας πληροί όλες τις απαιτήσεις και τις νομικές διατάξεις της ΕΕ. Μαζί με τους ειδικούς μας, συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς επαγγελματίες για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε ανά πάσα στιγμή ενημερωμένοι με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς.

Επιλέγουμεμε αυστηρά τους προμηθευτές πρώτων υλών και συσκευασίας και συνεργαζόμαστε μόνο με εξέχουσες διεθνείς εταιρείες με αποδεδειγμένη φήμη και πρότυπα ποιότητας.

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ