Το καλάθι σας είναι άδειο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 11 έως 19 Αγούστου. Οι παραγγελίες θα εκτελεστούν από τις 21 Αυγούστου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Environ Focus Care™ Clarity+ προϊόντα για την ακμή

Environ Focus Care™ Clarity+ προϊόντα για την ακμή

Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση να δείξετε το πρόσωπό σας στον κόσμο.

Οι δερματικές ατέλειες δε χρειάζεται να επηρεάζουν την κοινωνική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να μπείτε ξανά στο παιχνίδι με τη σειρά β-Active της ENVIRON® Skin Care. Τα προϊόντα β-Active περιέχουν ένα σύνολο επιστημονικά μελετημένων συστατικών που στοχεύουν στην απόκτηση μιας λείας, καθαρής και ήρεμης επιδερμίδας που δε χρειάζεται να την κρύβετε. Αυτό σημαίνει δέρμα λαμπερό, γεμάτο υγεία, με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Αποκαλύψτε το αληθινό σας πρόσωπο!

«Η προβληματική επιδερμίδα ή ακμή, είναι ένα πρόβλημα του δέρματος που οφείλεται στις ανδρικές ορμόνες που επηρεάζουν άνδρες και γυναίκες από την εφηβεία και μετέπειτα. Στους περισσότερους άνδρες η ακμή υποχωρεί μετά το τέλος εφηβείας, ενώ στις γυναίκες μπορεί να εξελιχθεί σε μακροχρόνια κατάσταση που απαιτεί μακροχρόνια φροντίδα. Οι πιο σημαντικές αλλαγές στην επιδερμίδα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακμή είναι η υπερπαραγωγή σμήγματος και η εκτεταμένη παραγωγή κερατινοκυτάρων. Τα παραπανίσια κερατινοκύτταρα ανακατεύονται με το περίσσειο σμήγμα φράσσοντας τους πόρους και δημιουργώντας μαύρα στίγματα».
Στη συνέχεια προκύπτουν φλεγμονές οι οποίες επιδεινώνονται από τα βακτήρια. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μικρών αποστημάτων γνωστά ως «σπυράκια».
Η ακμή μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην αυτοπεποίθηση των νέων όσο και των μεγαλυτέρων. Περισσότερες από έξι δεκαετίες εντατικής ιατρικής έρευνας έχουν αποδείξει πως η βιταμίνη Α είναι αδιαμφισβήτητα το μόνο μόριο με την ικανότητα να θεραπεύει ή να ελέγχει μόνιμα αυτή την κοινή κατάσταση.» Dr Ernst Eiselen, MBChB, FRACGP.
Σειρά β-Active
Πολλοί άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από δερματικά προβλήματα αναζητούν χρόνια μια αποτελεσματική λύση. Η σειρά β-Active αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση για το
προβληματικό και ασφυξιακό δέρμα. Τα προϊόντα προορίζονται για χρήση δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Τα προϊόντα β-Active περιέχουν μόνο άριστης ποιότητας βιταμίνες και συστατικά. Είναι υποαλλεργικά και έχουν το φυσικό τους χρώμα, χωρίς προσθήκη χημικών χρωστικών.

Δε δοκιμάζονται σε ζώα.
Τα προϊόντα β-Active δεν περιέχουν αντηλιακά φίλτρα. Η καθημερινή χρήση αντηλιακής προστασίας σε συνδυασμό με τη σειρά β-Active είναι απαραίτητη, διότι η UV ακτινοβολία επιδεινώνει το προβληματικό δέρμα. δεν περιέχουν αντηλιακά φίλτρα. Συνιστάται η καθημερινή χρήση αντηλιακού Environ® RAD SPF15 και  Alpha Day Lotion SPF15.
Προτείνονται από ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας, καθώς και επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και SPA σε όλο τον κόσμο.

*Προειδοποίηση: όλα τα προϊόντα της σειράς β-active εκτός από το b-active Sebugel A και το β-active Sebuspot, περιέχουν σαλικυλικό οξύ (ασπιρίνη). Άτομα με αλλεργία στο σαλικυλικό οξύ, δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούν.

Επιλέξτε Φίλτρα
Κατηγορια
  1. ΔΕΡΜΑ (348)
Απόχρωση
  1. Chloe (6)
Προϊόντα με
  1. Συνιστώνται από Δερματολόγους (7)
Κατασκευαστής
  1. Environ (7)
Μέγεθος
  1. 10ml (1)
  2. 30ml (1)
  3. 50ml (1)
  4. 100ml (3)
Τιμή
0 € 69 € 0 € to 69 €

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση