Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 28/6/2024 ΕΣΤΑΛΗ NEWSLETTER το οποίο εκ παραδρομής, δεν περιείχε UNSUBSCRIBE LINK. Aπολογουμαστε για το λάθος!

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Πίσω

DS Laboratories Revita High-Performance Hair Stimulating Shampoo 925ml

Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο – Αναμένεται σύντομα

Κωδικός: 816378021958

REVITA®Δυναμωτικό Σαμπουάν 925ml: Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης τελευταίας γενιάς κατά της απώλειας μαλλιών που διεγείρει τους θύλακες της τρίχας.


Σε πρόσφατη αμερικάνικη έρευνα σε εθελοντές – χρήστες του σαμπουάν Revita:
Το 90% των χρηστών είδαν άμεσα μείωση της τριχόπτωσης,
Το 85% νιώθουν ότι μαλλιά τους έχουν υγιή εμφάνιση
Το 75% το χρηστών ανέφερε ότι νιώθουν τα μαλλιά τους πιο καθαρά,
Το 70% ανέφερε ότι παρατηρεί πιο γρήγορη ανάπτυξη,
Το 55% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι νιώθει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα


Λεπτομέρειες

Δυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης DS Laboratories Revita High-Performance Hair Stimulating Shampoo 925ml

το καλύτερο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

Το σαμπουάν Revita 9255ml® είναι ένας δυναμικός συνδυασμός αποκλειστικών συστατικών ειδικά σχεδιασμένων να διατηρούν τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και να επαναφέρουν τους θύλακες, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

 

revita σαμπουαν αποτελεσματα

Το Revita® hair-stimulating shampoo προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν τριχόπτωση και αραίωση μαλλιών, καθώς και ανδρογενετική αλωπεκία (γυναικείου ή ανδρικού τύπου αλωπεκία). Το σαμπουάν Revita είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και να δρα κατά της δυσλειτουργίας των τριχοθυλακίων, επιτυγχάνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι τα μοναδικά συστατικά που περιέχει για τη διέγερση της ανάπτυξης των τριχών σχετίζονται με την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών καθώς και την εμφάνιση καινούριων τριχών ύστερα από περιστατικά τριχόπτωσης. Στις βασικές ενώσεις του περιλαμβάνονται η καφεΐνη, η οποία αποτελεί αναστολέα διυδροτεστοστερόνης (DHT αναστολείς), καθώς και η βιοτίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μαλλιών. Το υποαλλεργικό σαμπουάν Revita είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ορατά αποτελέσματα

Το Revita δρα στο τριχωτό της κεφαλής αναζωογονώντας τα τριχοθυλάκια από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης. Ο χρόνος που χρειάζεται για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα εξαρτάται από τη σοβαρότητα και τη διάρκεια της τριχόπτωσης. Ανεξάρτητα από το πόσο εκτεταμένη τριχόπτωση έχετε, η καθημερινή χρήση του θα αυξήσει τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής σας αλλά και την ποιότητα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα θα διεγείρει την ανάπτυξη καινούριων τριχών.

Συνδυασμένη δράση ενεργών συστατικών

Με τη συνδυασμένη δράση των πολύ αποτελεσματικών ενώσεων που περιέχει, το Revita διατηρεί τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και δρα κατά της τριχόπτωσης. Συνδυάζοντας αντιοξειδωτικές και αντι-ανδρογόνες ιδιότητες καθώς και ισχυρά μόρια ενυδάτωσης, διεγερτικά ανάπτυξης τριχών και αμινοξέα, το Revita αποτελεί το πιο αποτελεσματικό σαμπουάν που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Ως αποτέλεσμα προηγμένης έρευνας, το σαμπουάν Revita χρησιμοποιεί μοναδικές ενώσεις ειδικά επιλεγμένες για τις ιδιότητές τους να διεγείρουν την ανάπτυξη της τρίχας. Δεν περιέχει λαουρυλοθειικό νάτριο ή θειικό λαουρεθικό νάτριο - δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα απορρυπαντικά χαμηλού κόστους που προκαλούν φλεγμονή, ερεθισμό και τριχόπτωση - τα οποία βρίσκονται στα περισσότερα σαμπουάν.

Ενισχύει τόσο τα υγιή όσο και τα αδύναμα τριχοθυλάκια

Το σαμπουάν Revita είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε τύπο μαλλιών, για όσους διαθέτουν φυσιολογικά μαλλιά ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, καθώς και για όσους θέλουν να τονώσουν τα εύθραυστα τριχοθυλάκια, να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης, να εμποδίσουν την τριχόπτωση και να αποκτήσουν πιο γεμάτα μαλλιά.

Καταπολεμά τη δυσλειτουργία των τριχοθυλακίων από την πρώτη εφαρμογή

Το σαμπουάν Revita αρχίζει να δρα στο τριχωτό της κεφαλής σας αναζωογονώντας τα τριχοθυλάκια από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης. Οι βασικές ενώσεις που περιέχει βελτιστοποιούν την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοθυλακίων σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τα μαλλιά τους και να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση.

Αυξάνει την πυκνότητα, το πάχος της τρίχας και βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη φόρμουλα που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και ξεκινά από το τριχωτό της κεφαλής προς τα έξω, ενισχύοντας τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών από τη ρίζα και βελτιώνοντας την υγιή εμφάνισή τους.

Διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής

Από μόνα τους τα μαλλιά μεγαλώνουν κατά μέσο όρο 1,27 εκατοστά τον μήνα. Το σαμπουάν Revita βελτιστοποιεί την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής προκειμένου να το ενισχύσει και να το αναζωογονήσει, χαρίζοντάς σας πιο γεμάτα μαλλιά γρηγορότερα.

Μειώνει την τριχόπτωση που προκαλείται από το άγχος

Άγχος υπάρχει, αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχει και τριχόπτωση. Η αποκλειστική μας φόρμουλα διεγείρει και υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ δρα ενάντια στην τριχόπτωση που προκαλείται από το άγχος.

Καταπολεμά τις επιπτώσεις της γήρανσης

Η γήρανση επιβαρύνει τα μαλλιά. Το σαμπουάν Revita όμως την καταπολεμά φροντίζοντας τόσο τις τρίχες όσο και το τριχωτό της κεφαλής χαρίζοντας μεγαλύτερη πυκνότητα και γεμάτη εμφάνιση στα μαλλιά σας.

Σε ποιούς απευθύνεται

• Σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να εμποδίσουν την τριχόπτωση ή την αραίωση και να διεγείρουν την ανάπτυξη των τριχών.

• Σε άνδρες και γυναίκες σε οποιοδήποτε στάδιο αραίωσης μαλλιών.

• Σε όποιον επιθυμεί πιο πλούσια και πιο γεμάτα μαλλιά.

• Σε ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και θέλουν να διεγείρουν την ανάπτυξη τόσο των μεταμοσχευμένων όσο και των υπαρχόντων τριχοθυλακίων επιτυγχάνοντας τη μέγιστη ανάπτυξη των μαλλιών τους.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώστε το σαμπουάν Revita σε βρεγμένα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής σας κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήστε το για δύο λεπτά και ύστερα ξεπλύνετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε θεραπεία πέντε φορές την εβδομάδα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Revita Conditioner.

ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ, ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ

Σχεδιασμένο για γρηγορότερα αποτελέσματα όσον αφορά την ανάπτυξη των μαλλιών.

Κλινικές μελέτες

Με βάση κλινικές μελέτες, άνδρες και γυναίκες παρουσίασαν μείωση της τριχόπτωσης και αυξημένη ανάπτυξη των μαλλιών τους με τη χρήση του σαμπουάν Revita καθημερινά για 90 ημέρες.

85% Είδε βελτίωση στη συνολική εμφάνιση των μαλλιών

92% Είδε μείωση της τριχόπτωσης

70% Παρατήρησε αύξηση της ταχύτητας ανάπτυξης των μαλλιών

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

δυναμωτικο σαμπουάν revita βασικά συστατικα

Το υψηλής απόδοσης σαμπουάν Revita για τη διέγερση της ανάπτυξης των τριχών πρόεκυψε μετά από διεξοδικές έρευνες της βιοτεχνολογίας σε ένα ευρύ φάσμα μοναδικών επιλεγμένων ενώσεων.

Προκυανιδίνη B2 (εκχύλισμα μήλου)

Αυτό το φυτοχημικό συμπύκνωμα βρίσκεται στη φλούδα των άγουρων μήλων και δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενώ προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Μελέτες έχουν δείξει ότι μετά από συνεχή χρήση, επιτυγχάνεται αύξηση της διαμέτρου της τρίχας σχεδόν κατά 80%, αλλά και αύξηση του συνολικού αριθμού των τριχών χωρίς παρενέργειες.

Καφεΐνη 4%

Η καφεΐνη αντιστρέφει τις επιδράσεις της διυδροτεστοστερόνης (DHT), της βασικής ορμόνης που εμπλέκεται στην τριχόπτωση. Είναι επίσης γνωστό ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και επεκτείνει τη φάση της αναγέννησης της τρίχας.

Ταυρίνη

Η ταυρίνη είναι το αμινοξύ με τη μεγαλύτερη αφθονία στον οργανισμό. Ενισχύει την παραγωγή κερατίνης, η οποία κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης τριχόπτωσης. Η ταυρίνη διορθώνει την καταστροφική σκλήρυνση του συνδετικού ελύτρου που περιβάλλει τις τριχοσμηγματογόνες μονάδες, ειδικά εκείνες που επηρεάζονται από την ανδρογενετικού τύπου τριχόπτωση.

Έλαιο στρουθοκαμήλου

Το έλαιο στρουθοκαμήλου είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα. Με την πάροδο του χρόνου, αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών και μειώνει την τριχόπτωση. Κλινικές μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι το έλαιο στρουθοκαμήλου δρα ως αναστολέας της 5α-αναγωγάσης και μειώνει την DHT στο τριχωτό της κεφαλής.

Νιασιναμίδη

Η νιασιναμίδη είναι μια μορφή βιταμίνης Β3, ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που συμβάλλει σε πολλές κυτταρικές διεργασίες. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της φλεγμονής.

Πεπτίδια TriCopper

Τα πεπτίδια (χαλκού) TriCopper διαθέτουν δύο βασικές ιδιότητες: 1) αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς αντιφλεγμονώδεις παράγοντες που περιορίζουν τις οξειδωτικές βλάβες μετά από τραυματισμό ιστού και 2) αποτελούν παράγοντες αναδιαμόρφωσης των ιστών. Σε αρκετές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από ερευνητικά ινστιτούτα διαπιστώθηκε ότι τα πεπτίδια χαλκού αύξησαν την επιτυχία της μεταμόσχευσης μαλλιών, αύξησαν το μέγεθος των τριχοθυλακίων, διήγειραν την ανάπτυξη των μαλλιών και μείωσαν την τριχόπτωση.

Κόκκινο τσάι

Το κόκκινο τσάι έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ανάπτυξη των μαλλιών, εμποδίζει την τριχόπτωση και προσθέτει εξαιρετική λάμψη.

Κυστεΐνη

Η κυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ που ανήκει στην ομάδα της κερατίνης. Πρόσφατες κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν ότι μπορεί να αντιστρέψει την τριχόπτωση και να βελτιώσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Βιοτίνη

Η βιοτίνη είναι μια βασική υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β και αποτελεί ένα από τα δομικά στοιχεία των υγιών μαλλιών. Είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και των αμινοξέων. Τα υψηλά επίπεδα βιοτίνης ενδυναμώνουν τα μαλλιά, καταπολεμούν την ξηρότητα, το σπάσιμο και την πτώση των τριχών.

MSM (μεθυλοσουλφονυλμεθάνιο)

Το MSM περιέχει θείο, το οποίο αποτελεί δομικό στοιχείο για τα μαλλιά. Το MSM αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών και το πάχος της τρίχας.

EUK134

Το EUK134 είναι μιμητής της δισμουτάσης του υπεροξειδίου και της καταλάσης, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο, μοναδικό αυτοαναγεννούμενο μόριο που στοχεύει τις ελεύθερες ρίζες του υπεροξειδίου. Στην αγορά, αυτό το σούπερ αντιοξειδωτικό χρησιμοποιείται σε λίγα προϊόντα εξαιτίας του υψηλού κόστους του.

Ορνιθίνη

Η ορνιθίνη είναι ένα βασικό ένζυμο στη σύνθεση των πολυαμινών και πρόσφατα αποδείχθηκε ότι ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών, τα ενδυναμώνει και μειώνει την πρώιμη απώλειά τους.

L-αργινίνη

Η L-αργινίνη είναι ένα ημι-απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται από την L-ορνιθίνη. Η αργινίνη και η ορνιθίνη ενισχύουν τη σύνθεση πρωτεϊνών διότι συμβάλλουν και οι δύο στη μεταφορά και την αποθήκευση του αζώτου.

Το Advanced Nanosome Delivery System ενθυλακώνει τα βασικά δραστικά συστατικά και τα μεταφέρει στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα με αποτέλεσμα η απελευθέρωσή τους να είναι μεγαλύτερης διάρκειας και υψηλότερης αποτελεσματικότητας.

Ωφέλιμο τόσο για σας όσο και για τον πλανήτη

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος τόσο στα προϊόντα μας όσο και στις συσκευασίες μας. Για τον σκοπό αυτό, εισάγαμε πρόσφατα συσκευασίες οξο-βιοαποικοδομήσιμες. Πρόκειται για το ίδιο εξαιρετικό προϊόν με 90% λιγότερα απόβλητα.

Χρησιμοποιείστε το σαμπουάν Revita® κάνοντας απαλό μασάζ σε υγρά μαλλιά. Αφήστε τα μαλλιά να «ξεκουραστούν» για ένα με δύο λεπτά μετά το ξέβγαλμα. Επαναλάβετε, αφήνοντας το σαμπουάν στα μαλλιά για 3 με 5 λεπτά και μετά ξεβγάλτε. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά ένα καλό conditioner, όπως το μοναδικό Conditioner κατά της τριχόπτωσης Revita Hair Stimulating Conditioner. Aν κάνετε styling στα μαλλιά σας, συστήνουμε το Revita High Perfromance Styling Gel.

Αντιμετωπίστε σφαιρικά την τριχόπτωση με το νέο, εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής Revita Anti Hairloss tablets που παρέχει τις απαραίτητες βιταμίνες για τα μαλλιά.

Για καλύτερα αποτελέσματα ενδείκνυται η εφαρμογή του σαμπουάν Revita® τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα.

*Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Phalates Free  *Color Safe  *Safe For Keratin Treated Hair  *No Animal Testing  *Eco Friendly  *Nanosome Delivery System®

Συνιστάται από την παγκοσμίου φήμης δερματολόγο - τριχολόγο Dr. Antonella Tosti.

Dr. Antonella Tosti, MD
On Revita: “This is the best shampoo to prevent and treat hair loss. It delivers caffeine that stimulates hair growth and also counteracts the negative effects of testosterone in hari follicles. If you lose more hair than normal or feel your hair is getting thinner, Revita is the right shampoo for you.

RECOMMENDED BY TOP DERMATOLOGISTS WORLDWIDE
World-renowned Physician, Dermatologist, and Scientist Dr. Antonella Tosti is DS Healthcare’s resident Medical Advisor. Dr. Tosti is an Italian physician and scientist responsible for groundbreaking contributions in the field of dermotology. Bringing her authority as the industry’s most vocal supporter of commercial and consumer advancements, she remains at the forefront of hair care innovations.


INGREDIENTS: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, PEG-150 DISTEARATE, DI-PPG-2 MYRETH-10 ADIPATE, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, CAFFEINE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, EMU OIL/HUILE D’ÉMEU/DROMICEIUS, POLYQUATERNIUM-70, AMODIMETHICONE, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9, TRIDECETH-12, GLYCERIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, WHEAT AMINO ACIDS, ETHYLBISIMINOMETHYLGUAIACOL MANGANESE CHLORIDE, COPPER TRIPEPTIDE-1, HYDROLYZED PROANTHOCYANIDIN, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ARGININE, ACETYL TYROSINE, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-11, PEG-12 DIMETHICONE, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, ZINC GLUCONATE, NIACINAMIDE, ORNITHINE HCL, CITRULLINE, GLUCOSAMINE HCL, ALCOHOL DENAT., PANTHENYL ETHYL ETHER, INOSITOL, MILK PROTEIN/ LACTIS PROTEINUM, LACTOSE, ACETYL CYSTEINE, ACETYL METHIONINE, SODIUM CITRATE, TAURINE, DIMETHYL SULFONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNESIUM NITRATE, ASPALATHUS LINEARIS EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL , RED 4 (CI 14700), YELLOW 6 (CI 15985)

Ρητή δήλωση: το μέγεθος των 925ml δεν περιλαμβάνει κουτί. 

* Η αποτελεσματικότητα μπορεί να διάφερει από άτομο σε άτομο. Το προϊόν δεν προόριζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Λόγω της αποτελεσματικότητάς του, το σαμπουάν Revita μπορεί να έχει θετικές επιδράσεις στις ακόλουθες περιπτώσεις: ανδρική και γυναικεία τριχόπτωση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση μαλλιών, περιπτώσεις που σχετίζονται με διαταραχές θυρεοειδή, ψωρίαση και ελαφρά μορφή πιτυρίδας, χρήση μετά από χημειοθεραπεία για ταχύτερη ανάπτυξη και επανεμφάνιση μαλλιών, εμμηνόπαυση, τριχόπτωση και άτονα μαλλιά μετά την εγκυμοσύνη και τριχόπτωση που οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή.

Contraindications for use

This formula is contraindicated in individuals with a history of sensitivity reactions to any of its components. It should be discontinued if hypersensitivity to any of its ingredients is noted.
General safety
While Revita packs an intense treatment, it remains safe because DS Laboratories selects natural ingredients for their hypoallergenic properties as well as their effectiveness in stimulating hair follicles.
Surfactants in high-performance Revita are so gentle and key compounds are so therapeutic that Revita beat J&J Baby Shampoo in a US clinical study of skin-irritation potential.
Used as directed, these advanced compounds carry a low incidence of adverse reactions. Due to high concentrations, however, individuals may experience rare sensitivity to some component and decide to discontinue use.
Continuous research
DS Laboratories follows a program of continuous research and development. As better methods and technologies are discovered, they are incorporated to benefit customers. So product specifications, ingredients, texture, and color may occasionally vary.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μέγεθος 925ml
Προϊόντα με Συνιστώνται από Δερματολόγους, Χωρίς Parabens, Χωρίς Phthalates, Χωρίς SLS
Κατασκευαστής DS Laboratories

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε : DS Laboratories Revita High-Performance Hair Stimulating Shampoo 925ml

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality

 

Αποστολές και Κόστος

 

 • Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με την Εταιρεία Speedex.
 • Οι αποστολές στην Κύπρο και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς γίνονται με συστημένο ΕΛ.ΤΑ. H πληρωμή είναι αποκλειστικά μέσω κάρτας, και τα έξοδα αποστολής (Fixed 15,00€ ), υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι και στο συνολικό ποσό χρέωσης.
 • Για αποστολές 65,00€ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)  για πληρωμή με κάρτα ή με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
 • Για αποστολές κάτω των 65,00€, τα έξοδα μεταφοράς είναι +3,00€ τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας.
 • Όλες οι αποστολές που έχουν σαν τρόπο πληρωμές Αντικαταβολή, επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος +1,90€

Σαν εκπρόσωποι του www.beautypaths.eu καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε τα έξοδα αποστολής ή/και έξοδα αντικαταβολής στο ελάχιστο κόστος και είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για μείωση στις τιμές.

Για απευθείας αγορά από το φυσικό μας κατάστημα, χρειάζεται παραγγελία τουλάχιστον 1 εργάσιμη μέρα νωρίτερα καθώς δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα από τον χώρο μας.

Οι παραγγελίες που έχουν σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής την έδρα μας, μένουν ενεργές για 5 εργάσιμες ημέρες. Με το πέρας αυτών, οι παραγγελίες θεωρούνται ακυρωμένες.

Τρόποι Πληρωμής

Το beautypaths.eu σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Με αντικαταβολή, που θα παραλάβετε τα προϊόντα στον χώρο σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) , η οποία επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδαδιαχείρισης αντικαταβολής 1,90€ ανά παραγγελία.
 • Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό. Στην αιτιολογία μπορείτε να βάλετε είτε το ονοματεπώνυμο που έγινε η παραγγελία είτε τον αριθμό παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό με e-mail στο [email protected] . 

  Λογαριασμοί καταθέσεων για εξοφλήσεις παραγγελιών:

  • ALPHA BANK GR4801401420142002002019184
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR3101720910005091110029709
  • ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK GR8802600990000310201000839
  • VIVA WALLET GR4270100000000165542448177
 • Με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA, Visa Electron, MASTERCARD, American Express, Maestro. Η χρέωση στην κάρτα θα γίνει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (βλ. και ασφάλεια συναλλαγών). Oι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του beautypaths.eu περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 • Mε μετρητά ή κάρτα στον χώρο μας. Οι παραγγελίες που έχουν σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής την έδρα μας, μένουν ενεργές για 5 εργάσιμες ημέρες. Με το πέρας αυτών, οι παραγγελίες θεωρούνται ακυρωμένες.
 • Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης όλες οι πιθανές χρεώσεις μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Στις σελίδες των καταλόγων μας παρουσίαζονται οι προνομιούχες τιμές για αγορές από το www.beautypaths.eu και οι συνήθεις προτεινόμενες τιμές λιανικής .

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φ.Π.Α (24%), . Το www.beautypaths.eu διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση (οι τιμές για τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί παραμένουν οι ίδιες έως την στιγμή της παράδοσης).

"Περιγραφή Προϊόντος"

Λεπτομέρειες

Δυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης DS Laboratories Revita High-Performance Hair Stimulating Shampoo 925ml

το καλύτερο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

Το σαμπουάν Revita 9255ml® είναι ένας δυναμικός συνδυασμός αποκλειστικών συστατικών ειδικά σχεδιασμένων να διατηρούν τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και να επαναφέρουν τους θύλακες, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

 

revita σαμπουαν αποτελεσματα

Το Revita® hair-stimulating shampoo προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν τριχόπτωση και αραίωση μαλλιών, καθώς και ανδρογενετική αλωπεκία (γυναικείου ή ανδρικού τύπου αλωπεκία). Το σαμπουάν Revita είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και να δρα κατά της δυσλειτουργίας των τριχοθυλακίων, επιτυγχάνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι τα μοναδικά συστατικά που περιέχει για τη διέγερση της ανάπτυξης των τριχών σχετίζονται με την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών καθώς και την εμφάνιση καινούριων τριχών ύστερα από περιστατικά τριχόπτωσης. Στις βασικές ενώσεις του περιλαμβάνονται η καφεΐνη, η οποία αποτελεί αναστολέα διυδροτεστοστερόνης (DHT αναστολείς), καθώς και η βιοτίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μαλλιών. Το υποαλλεργικό σαμπουάν Revita είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ορατά αποτελέσματα

Το Revita δρα στο τριχωτό της κεφαλής αναζωογονώντας τα τριχοθυλάκια από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης. Ο χρόνος που χρειάζεται για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα εξαρτάται από τη σοβαρότητα και τη διάρκεια της τριχόπτωσης. Ανεξάρτητα από το πόσο εκτεταμένη τριχόπτωση έχετε, η καθημερινή χρήση του θα αυξήσει τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής σας αλλά και την ποιότητα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα θα διεγείρει την ανάπτυξη καινούριων τριχών.

Συνδυασμένη δράση ενεργών συστατικών

Με τη συνδυασμένη δράση των πολύ αποτελεσματικών ενώσεων που περιέχει, το Revita διατηρεί τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και δρα κατά της τριχόπτωσης. Συνδυάζοντας αντιοξειδωτικές και αντι-ανδρογόνες ιδιότητες καθώς και ισχυρά μόρια ενυδάτωσης, διεγερτικά ανάπτυξης τριχών και αμινοξέα, το Revita αποτελεί το πιο αποτελεσματικό σαμπουάν που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Ως αποτέλεσμα προηγμένης έρευνας, το σαμπουάν Revita χρησιμοποιεί μοναδικές ενώσεις ειδικά επιλεγμένες για τις ιδιότητές τους να διεγείρουν την ανάπτυξη της τρίχας. Δεν περιέχει λαουρυλοθειικό νάτριο ή θειικό λαουρεθικό νάτριο - δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα απορρυπαντικά χαμηλού κόστους που προκαλούν φλεγμονή, ερεθισμό και τριχόπτωση - τα οποία βρίσκονται στα περισσότερα σαμπουάν.

Ενισχύει τόσο τα υγιή όσο και τα αδύναμα τριχοθυλάκια

Το σαμπουάν Revita είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε τύπο μαλλιών, για όσους διαθέτουν φυσιολογικά μαλλιά ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, καθώς και για όσους θέλουν να τονώσουν τα εύθραυστα τριχοθυλάκια, να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης, να εμποδίσουν την τριχόπτωση και να αποκτήσουν πιο γεμάτα μαλλιά.

Καταπολεμά τη δυσλειτουργία των τριχοθυλακίων από την πρώτη εφαρμογή

Το σαμπουάν Revita αρχίζει να δρα στο τριχωτό της κεφαλής σας αναζωογονώντας τα τριχοθυλάκια από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης. Οι βασικές ενώσεις που περιέχει βελτιστοποιούν την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοθυλακίων σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τα μαλλιά τους και να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση.

Αυξάνει την πυκνότητα, το πάχος της τρίχας και βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη φόρμουλα που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και ξεκινά από το τριχωτό της κεφαλής προς τα έξω, ενισχύοντας τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών από τη ρίζα και βελτιώνοντας την υγιή εμφάνισή τους.

Διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής

Από μόνα τους τα μαλλιά μεγαλώνουν κατά μέσο όρο 1,27 εκατοστά τον μήνα. Το σαμπουάν Revita βελτιστοποιεί την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής προκειμένου να το ενισχύσει και να το αναζωογονήσει, χαρίζοντάς σας πιο γεμάτα μαλλιά γρηγορότερα.

Μειώνει την τριχόπτωση που προκαλείται από το άγχος

Άγχος υπάρχει, αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχει και τριχόπτωση. Η αποκλειστική μας φόρμουλα διεγείρει και υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ δρα ενάντια στην τριχόπτωση που προκαλείται από το άγχος.

Καταπολεμά τις επιπτώσεις της γήρανσης

Η γήρανση επιβαρύνει τα μαλλιά. Το σαμπουάν Revita όμως την καταπολεμά φροντίζοντας τόσο τις τρίχες όσο και το τριχωτό της κεφαλής χαρίζοντας μεγαλύτερη πυκνότητα και γεμάτη εμφάνιση στα μαλλιά σας.

Σε ποιούς απευθύνεται

• Σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να εμποδίσουν την τριχόπτωση ή την αραίωση και να διεγείρουν την ανάπτυξη των τριχών.

• Σε άνδρες και γυναίκες σε οποιοδήποτε στάδιο αραίωσης μαλλιών.

• Σε όποιον επιθυμεί πιο πλούσια και πιο γεμάτα μαλλιά.

• Σε ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και θέλουν να διεγείρουν την ανάπτυξη τόσο των μεταμοσχευμένων όσο και των υπαρχόντων τριχοθυλακίων επιτυγχάνοντας τη μέγιστη ανάπτυξη των μαλλιών τους.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώστε το σαμπουάν Revita σε βρεγμένα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής σας κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήστε το για δύο λεπτά και ύστερα ξεπλύνετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε θεραπεία πέντε φορές την εβδομάδα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Revita Conditioner.

ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ, ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ

Σχεδιασμένο για γρηγορότερα αποτελέσματα όσον αφορά την ανάπτυξη των μαλλιών.

Κλινικές μελέτες

Με βάση κλινικές μελέτες, άνδρες και γυναίκες παρουσίασαν μείωση της τριχόπτωσης και αυξημένη ανάπτυξη των μαλλιών τους με τη χρήση του σαμπουάν Revita καθημερινά για 90 ημέρες.

85% Είδε βελτίωση στη συνολική εμφάνιση των μαλλιών

92% Είδε μείωση της τριχόπτωσης

70% Παρατήρησε αύξηση της ταχύτητας ανάπτυξης των μαλλιών

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

δυναμωτικο σαμπουάν revita βασικά συστατικα

Το υψηλής απόδοσης σαμπουάν Revita για τη διέγερση της ανάπτυξης των τριχών πρόεκυψε μετά από διεξοδικές έρευνες της βιοτεχνολογίας σε ένα ευρύ φάσμα μοναδικών επιλεγμένων ενώσεων.

Προκυανιδίνη B2 (εκχύλισμα μήλου)

Αυτό το φυτοχημικό συμπύκνωμα βρίσκεται στη φλούδα των άγουρων μήλων και δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενώ προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Μελέτες έχουν δείξει ότι μετά από συνεχή χρήση, επιτυγχάνεται αύξηση της διαμέτρου της τρίχας σχεδόν κατά 80%, αλλά και αύξηση του συνολικού αριθμού των τριχών χωρίς παρενέργειες.

Καφεΐνη 4%

Η καφεΐνη αντιστρέφει τις επιδράσεις της διυδροτεστοστερόνης (DHT), της βασικής ορμόνης που εμπλέκεται στην τριχόπτωση. Είναι επίσης γνωστό ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και επεκτείνει τη φάση της αναγέννησης της τρίχας.

Ταυρίνη

Η ταυρίνη είναι το αμινοξύ με τη μεγαλύτερη αφθονία στον οργανισμό. Ενισχύει την παραγωγή κερατίνης, η οποία κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης τριχόπτωσης. Η ταυρίνη διορθώνει την καταστροφική σκλήρυνση του συνδετικού ελύτρου που περιβάλλει τις τριχοσμηγματογόνες μονάδες, ειδικά εκείνες που επηρεάζονται από την ανδρογενετικού τύπου τριχόπτωση.

Έλαιο στρουθοκαμήλου

Το έλαιο στρουθοκαμήλου είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα. Με την πάροδο του χρόνου, αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών και μειώνει την τριχόπτωση. Κλινικές μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι το έλαιο στρουθοκαμήλου δρα ως αναστολέας της 5α-αναγωγάσης και μειώνει την DHT στο τριχωτό της κεφαλής.

Νιασιναμίδη

Η νιασιναμίδη είναι μια μορφή βιταμίνης Β3, ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που συμβάλλει σε πολλές κυτταρικές διεργασίες. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της φλεγμονής.

Πεπτίδια TriCopper

Τα πεπτίδια (χαλκού) TriCopper διαθέτουν δύο βασικές ιδιότητες: 1) αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς αντιφλεγμονώδεις παράγοντες που περιορίζουν τις οξειδωτικές βλάβες μετά από τραυματισμό ιστού και 2) αποτελούν παράγοντες αναδιαμόρφωσης των ιστών. Σε αρκετές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από ερευνητικά ινστιτούτα διαπιστώθηκε ότι τα πεπτίδια χαλκού αύξησαν την επιτυχία της μεταμόσχευσης μαλλιών, αύξησαν το μέγεθος των τριχοθυλακίων, διήγειραν την ανάπτυξη των μαλλιών και μείωσαν την τριχόπτωση.

Κόκκινο τσάι

Το κόκκινο τσάι έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ανάπτυξη των μαλλιών, εμποδίζει την τριχόπτωση και προσθέτει εξαιρετική λάμψη.

Κυστεΐνη

Η κυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ που ανήκει στην ομάδα της κερατίνης. Πρόσφατες κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν ότι μπορεί να αντιστρέψει την τριχόπτωση και να βελτιώσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Βιοτίνη

Η βιοτίνη είναι μια βασική υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β και αποτελεί ένα από τα δομικά στοιχεία των υγιών μαλλιών. Είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και των αμινοξέων. Τα υψηλά επίπεδα βιοτίνης ενδυναμώνουν τα μαλλιά, καταπολεμούν την ξηρότητα, το σπάσιμο και την πτώση των τριχών.

MSM (μεθυλοσουλφονυλμεθάνιο)

Το MSM περιέχει θείο, το οποίο αποτελεί δομικό στοιχείο για τα μαλλιά. Το MSM αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών και το πάχος της τρίχας.

EUK134

Το EUK134 είναι μιμητής της δισμουτάσης του υπεροξειδίου και της καταλάσης, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο, μοναδικό αυτοαναγεννούμενο μόριο που στοχεύει τις ελεύθερες ρίζες του υπεροξειδίου. Στην αγορά, αυτό το σούπερ αντιοξειδωτικό χρησιμοποιείται σε λίγα προϊόντα εξαιτίας του υψηλού κόστους του.

Ορνιθίνη

Η ορνιθίνη είναι ένα βασικό ένζυμο στη σύνθεση των πολυαμινών και πρόσφατα αποδείχθηκε ότι ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών, τα ενδυναμώνει και μειώνει την πρώιμη απώλειά τους.

L-αργινίνη

Η L-αργινίνη είναι ένα ημι-απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται από την L-ορνιθίνη. Η αργινίνη και η ορνιθίνη ενισχύουν τη σύνθεση πρωτεϊνών διότι συμβάλλουν και οι δύο στη μεταφορά και την αποθήκευση του αζώτου.

Το Advanced Nanosome Delivery System ενθυλακώνει τα βασικά δραστικά συστατικά και τα μεταφέρει στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα με αποτέλεσμα η απελευθέρωσή τους να είναι μεγαλύτερης διάρκειας και υψηλότερης αποτελεσματικότητας.

Ωφέλιμο τόσο για σας όσο και για τον πλανήτη

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος τόσο στα προϊόντα μας όσο και στις συσκευασίες μας. Για τον σκοπό αυτό, εισάγαμε πρόσφατα συσκευασίες οξο-βιοαποικοδομήσιμες. Πρόκειται για το ίδιο εξαιρετικό προϊόν με 90% λιγότερα απόβλητα.

Χρησιμοποιείστε το σαμπουάν Revita® κάνοντας απαλό μασάζ σε υγρά μαλλιά. Αφήστε τα μαλλιά να «ξεκουραστούν» για ένα με δύο λεπτά μετά το ξέβγαλμα. Επαναλάβετε, αφήνοντας το σαμπουάν στα μαλλιά για 3 με 5 λεπτά και μετά ξεβγάλτε. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά ένα καλό conditioner, όπως το μοναδικό Conditioner κατά της τριχόπτωσης Revita Hair Stimulating Conditioner. Aν κάνετε styling στα μαλλιά σας, συστήνουμε το Revita High Perfromance Styling Gel.

Αντιμετωπίστε σφαιρικά την τριχόπτωση με το νέο, εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής Revita Anti Hairloss tablets που παρέχει τις απαραίτητες βιταμίνες για τα μαλλιά.

Για καλύτερα αποτελέσματα ενδείκνυται η εφαρμογή του σαμπουάν Revita® τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα.

*Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Phalates Free  *Color Safe  *Safe For Keratin Treated Hair  *No Animal Testing  *Eco Friendly  *Nanosome Delivery System®

Συνιστάται από την παγκοσμίου φήμης δερματολόγο - τριχολόγο Dr. Antonella Tosti.

Dr. Antonella Tosti, MD
On Revita: “This is the best shampoo to prevent and treat hair loss. It delivers caffeine that stimulates hair growth and also counteracts the negative effects of testosterone in hari follicles. If you lose more hair than normal or feel your hair is getting thinner, Revita is the right shampoo for you.

RECOMMENDED BY TOP DERMATOLOGISTS WORLDWIDE
World-renowned Physician, Dermatologist, and Scientist Dr. Antonella Tosti is DS Healthcare’s resident Medical Advisor. Dr. Tosti is an Italian physician and scientist responsible for groundbreaking contributions in the field of dermotology. Bringing her authority as the industry’s most vocal supporter of commercial and consumer advancements, she remains at the forefront of hair care innovations.


INGREDIENTS: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, PEG-150 DISTEARATE, DI-PPG-2 MYRETH-10 ADIPATE, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, CAFFEINE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, EMU OIL/HUILE D’ÉMEU/DROMICEIUS, POLYQUATERNIUM-70, AMODIMETHICONE, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9, TRIDECETH-12, GLYCERIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, WHEAT AMINO ACIDS, ETHYLBISIMINOMETHYLGUAIACOL MANGANESE CHLORIDE, COPPER TRIPEPTIDE-1, HYDROLYZED PROANTHOCYANIDIN, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ARGININE, ACETYL TYROSINE, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-11, PEG-12 DIMETHICONE, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, ZINC GLUCONATE, NIACINAMIDE, ORNITHINE HCL, CITRULLINE, GLUCOSAMINE HCL, ALCOHOL DENAT., PANTHENYL ETHYL ETHER, INOSITOL, MILK PROTEIN/ LACTIS PROTEINUM, LACTOSE, ACETYL CYSTEINE, ACETYL METHIONINE, SODIUM CITRATE, TAURINE, DIMETHYL SULFONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNESIUM NITRATE, ASPALATHUS LINEARIS EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL , RED 4 (CI 14700), YELLOW 6 (CI 15985)

Ρητή δήλωση: το μέγεθος των 925ml δεν περιλαμβάνει κουτί. 

* Η αποτελεσματικότητα μπορεί να διάφερει από άτομο σε άτομο. Το προϊόν δεν προόριζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Λόγω της αποτελεσματικότητάς του, το σαμπουάν Revita μπορεί να έχει θετικές επιδράσεις στις ακόλουθες περιπτώσεις: ανδρική και γυναικεία τριχόπτωση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση μαλλιών, περιπτώσεις που σχετίζονται με διαταραχές θυρεοειδή, ψωρίαση και ελαφρά μορφή πιτυρίδας, χρήση μετά από χημειοθεραπεία για ταχύτερη ανάπτυξη και επανεμφάνιση μαλλιών, εμμηνόπαυση, τριχόπτωση και άτονα μαλλιά μετά την εγκυμοσύνη και τριχόπτωση που οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή.

Contraindications for use

This formula is contraindicated in individuals with a history of sensitivity reactions to any of its components. It should be discontinued if hypersensitivity to any of its ingredients is noted.
General safety
While Revita packs an intense treatment, it remains safe because DS Laboratories selects natural ingredients for their hypoallergenic properties as well as their effectiveness in stimulating hair follicles.
Surfactants in high-performance Revita are so gentle and key compounds are so therapeutic that Revita beat J&J Baby Shampoo in a US clinical study of skin-irritation potential.
Used as directed, these advanced compounds carry a low incidence of adverse reactions. Due to high concentrations, however, individuals may experience rare sensitivity to some component and decide to discontinue use.
Continuous research
DS Laboratories follows a program of continuous research and development. As better methods and technologies are discovered, they are incorporated to benefit customers. So product specifications, ingredients, texture, and color may occasionally vary.
Χαρακτηριστικά

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μέγεθος 925ml
Προϊόντα με Συνιστώνται από Δερματολόγους, Χωρίς Parabens, Χωρίς Phthalates, Χωρίς SLS
Κατασκευαστής DS Laboratories
Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε : DS Laboratories Revita High-Performance Hair Stimulating Shampoo 925ml

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Quality
Αποστολή - Πληρωμή

 

Αποστολές και Κόστος

 

 • Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με την Εταιρεία Speedex.
 • Οι αποστολές στην Κύπρο και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς γίνονται με συστημένο ΕΛ.ΤΑ. H πληρωμή είναι αποκλειστικά μέσω κάρτας, και τα έξοδα αποστολής (Fixed 15,00€ ), υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι και στο συνολικό ποσό χρέωσης.
 • Για αποστολές 65,00€ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)  για πληρωμή με κάρτα ή με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
 • Για αποστολές κάτω των 65,00€, τα έξοδα μεταφοράς είναι +3,00€ τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας.
 • Όλες οι αποστολές που έχουν σαν τρόπο πληρωμές Αντικαταβολή, επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος +1,90€

Σαν εκπρόσωποι του www.beautypaths.eu καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε τα έξοδα αποστολής ή/και έξοδα αντικαταβολής στο ελάχιστο κόστος και είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για μείωση στις τιμές.

Για απευθείας αγορά από το φυσικό μας κατάστημα, χρειάζεται παραγγελία τουλάχιστον 1 εργάσιμη μέρα νωρίτερα καθώς δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα από τον χώρο μας.

Οι παραγγελίες που έχουν σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής την έδρα μας, μένουν ενεργές για 5 εργάσιμες ημέρες. Με το πέρας αυτών, οι παραγγελίες θεωρούνται ακυρωμένες.

Τρόποι Πληρωμής

Το beautypaths.eu σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Με αντικαταβολή, που θα παραλάβετε τα προϊόντα στον χώρο σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) , η οποία επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδαδιαχείρισης αντικαταβολής 1,90€ ανά παραγγελία.
 • Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό. Στην αιτιολογία μπορείτε να βάλετε είτε το ονοματεπώνυμο που έγινε η παραγγελία είτε τον αριθμό παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό με e-mail στο [email protected] . 

  Λογαριασμοί καταθέσεων για εξοφλήσεις παραγγελιών:

  • ALPHA BANK GR4801401420142002002019184
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR3101720910005091110029709
  • ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK GR8802600990000310201000839
  • VIVA WALLET GR4270100000000165542448177
 • Με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA, Visa Electron, MASTERCARD, American Express, Maestro. Η χρέωση στην κάρτα θα γίνει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (βλ. και ασφάλεια συναλλαγών). Oι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του beautypaths.eu περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 • Mε μετρητά ή κάρτα στον χώρο μας. Οι παραγγελίες που έχουν σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής την έδρα μας, μένουν ενεργές για 5 εργάσιμες ημέρες. Με το πέρας αυτών, οι παραγγελίες θεωρούνται ακυρωμένες.
 • Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης όλες οι πιθανές χρεώσεις μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Στις σελίδες των καταλόγων μας παρουσίαζονται οι προνομιούχες τιμές για αγορές από το www.beautypaths.eu και οι συνήθεις προτεινόμενες τιμές λιανικής .

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φ.Π.Α (24%), . Το www.beautypaths.eu διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση (οι τιμές για τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί παραμένουν οι ίδιες έως την στιγμή της παράδοσης).

FROM THE #BLOG
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ