Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Απαλά και λεία μαλλιά με τη νέα προηγμένη σειρά προϊόντων!

Γνωρίστε την ολοκαίνουργια Keratherapy Smoothing Collection για απίστευτα απαλά και λεία μαλλιά!

Πείτε αντίο στο φριζάρισμα και αποκτήστε απίστευτα όμορφα, απαλά και λεία μαλλιά χάρη στη δύναμη της κερατίνης.

Η νέα σειρά προϊόντων της Keratherapy είναι εμπλουτισμένη με κερατίνη (πρωτεΐνη που σχηματίζεται από 18 διαφορετικά αμινοξέα και αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της τρίχας (περίπου 90%)). Πολλές φορές, η έλλειψη σωστής ενυδάτωσης, ο ήλιος, το καθημερινό styling και οι χημικές εργασίες προκαλούν σημαντική μείωση της κερατίνης με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φριζάρουν, να χάνουν τη λάμψη και την ελαστικότητά τους καθώς και τη δημιουργία ψαλίδας στις άκρες.

Οι σειρές περιποίησης της Keratherapy για λείανση και αναδόμηση της τρίχας προσφέρουν την τέλεια ισορροπία και συνδυασμό κερατίνης και ενυδάτωσης για μέγιστη επιδιόρθωση, προστασία και ενίσχυση της δομής της τρίχας, εσωτερικά και εξωτερικά.

Όλα τα προϊόντα Keratherapy χρησιμοποιούν την τεχνολογία Kerabond η οποία επιτρέπει στην Κερατίνη να εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας και να αναγνωρίζει τα σημεία με την μεγαλύτερη φθορά, εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη αναπλήρωση με κερατίνη σε κάθε δομικό σημείο της τρίχας.

Οι σειρές είναι σχεδιασμένες για διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών όπως για έντονη ενυδάτωση, τέλειο όγκο στα μαλλιά αλλά και προστασία χρώματος για βαμμένα μαλλιά. Επιπλέον, στη σειρά styling μπορεί κανείς να βρει καινοτόμα προϊόντα όπως το dry shampoo και την daily smoothing cream η οποία προσφέρει άμεσο έλεγχο και απαλότητα διαρκείας, λάμψη και τελείωμα χωρίς φριζάρισμα.

Το αποτέλεσμα: Υγιή, απαλά και λεία μαλλιά που δεν φριζάρουν!

Keratherapy – Για απαλά και λεία μαλλιά

Καλή συνέχεια! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ