Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι καλύτερες κρέμες ματιών για το 2023

To 2023 δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις για μένα στον κλάδο των καλλυντικών και του skincare. Δεν είδα κανένα φοβερό λανσάρισμα από τις μεγάλες εταιιρείες στα καθιερωμένα κανάλια διανομής καλλυντικών.

Εξάλλου, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι καταναλωτές έχουν στραφεί στις εταιρείες δερμοκαλλυντικών ή σε αυτές που προτείνονται από δερματολόγους και ειδικούς. Εταιρείες δλδ σαν κι αυτές που αναζητώ και προτείνω από το 2009 καθώς είμαι πολύ περήφανος και θέλω να το λέω ότι τέτοιες εταιρείες αναζητώ πάνω από 13 και πλέον χρόνια.

Οπότε στο σημερινό ποστ θα σου πω ποιες από τις κρέμες ματιών που έχουμε στο beautypaths.eu έσκισαν σε πωλήσεις μέχρι τώρα και κατέκτησαν το TOP 3 (εδώ βέβαια θα δεις όλα τα προϊόντα για τα μάτια και τα χείλη που έχουμε επιλέξει).

Στο Νο.3 τα στατιστικά μας τοποθετούν το Awaken peptide eye gel της Dermalogica. Βοηθάει στην ενυδάτωση, συσφίγγει την περιοχή, βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αλλα συβάλλει και στη μείωση του πρηξίματος. Είναι δλδ ένα προϊόν που θα σε καλύψει σε διάφορες ανάγκες. Αν και είμαι τυχερός, στα 43 μου να έχω ελάχιστο πρόβλημα στα μάτια (δλδ πολύ λίγες γραμμές και περισσότερουςς μαύρους κύκλους από την κουράση και τις οθόνες) ήταν ένα προϊόν που αμέσως καταλάβαινα το claim της σύσφιξης

 

dermalogica awaken peptide eye gel 15ml dermalogica awaken peptide eye gel 15ml

Στο Νο. 2 την Youth EssentiA Vita Peptide Eye gel της Environ. Αγαπημένο μου χρόνια προϊόν, βραβευμένο, ξεχωρίζει γιατί πέρα από τις βιταμίνες που έχει, περιέχει ενα συνδυασμό πεπτιδίων που με τη συνεχή χρήση, ξεκουράζει τους μυες των ματιών μειώνοντας τη σύσπαση. Μειονέκτημα η συσκευασία των 10ml που όμως παραδέχομαι ότι χρειάζεται ελάχιστο προϊόν.

Environ Youth EssentiA Vita-Peptide Eye Gel Environ Youth EssentiA Vita-Peptide Eye Gel

Στο Νο.1 κονταροχτυπιούνται μεχρι στιγμής 2 προϊόντα της ίδιας εταιρείας. Με την Medik8 φλέρταρα πολλά χρόνια. Έβλεπα ότι την ψάχνει ο κόσμoς στις αναζητήσεις και είναι από τις τελευταίες προσθήκες και αφίξεις στο beautypaths.eu . Αν και η συνεργασία ξεκίνησε τον Ιούνιο, κατάφερε γρήγορα να δείξει μια ιδιαίτερη δυναμική. Τα δύο προϊόντα που έχουν ξεχωρίσει είναι η Crystal Retinal Ceramide eyes και η advanced night eye.

Η πρώτη έχει πιο λεπτόρρευστη υφή και το κύριο συστατικό της είναι η Ρετιναλδεΰδη με διπλή ενθυλάκωση. Κυκλοφορεί σε step system 3 σταδίων. Δλδ ξεκινάς από το χαμηλότερο και σταδιακά προχωράς για να συνηθίσει το δέρμα την Ρετιναλδεΰδη . Εμπνευσμένο προϊόν από τον αυθεντικό πρωτοποριακό ορό βιταμίνης Α Crystal Retinal, ο οποίος επαναπροσδιορίστηκε εκ νέου σε μια ειδική για τα μάτια βραδινή κρέμα ματιών. Αποδεδειγμένα βελτιώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, φωτίζει, συσφίγγει και ανορθώνει, ενώ παραμένει φιλικό για το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Διατίθεται σε 3 προοδευτικές συγκεντρώσεις (0,03%-0,1%) για ορατά αποτελέσματα που γίνονται πιο εμφανή με την πάροδο του χρόνου. Η ρετιναλδεΰδη είναι η πλησιέστερη μορφή βιταμίνης Α στο ρετινοϊκό οξύ και έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί μέχρι και 11 φορές πιο γρήγορα από τη ρετινόλη. Τα οφέλη της βιταμίνης Α είναι γνωστά. Ανανέωση, ανάπλαση, λείανση. Εμπλουτισμένη με ceramides και υαλουρονικό, υπόσχεται εμφανώς ανανεωμένη όψη μέρα με τη μέρα.

Medik8 Crystal Retinal Ceramide Eye 3 15ml Medik8 Crystal Retinal Ceramide Eye 3 15ml

Η advanced night eye έχει πιο πλούσια υφή, πιο βουτυρένα. Περιέχει και αυτή βιταμίνη Α στη μορφή της ρετινόλης, πεπτίδιο matrixyl 3000, αντιοξειδωτικά, καφεϊνη κ.α Με βάση την περιγραφή της εταιρείας το χαρακτηριστικό Midik Night Repair Complex της Medik8 συνδυάζει την αντιοξειδωτική δύναμη του μούρου saskatoon, του εκχυλίσματος dragon fruit και ενός πεπτιδίου επισκευής κυττάρων. Αυτά λειτουργούν σε συνέργεια για να παρέχουν τη μέγιστη προστασία από βλάβες των ελεύθερων ριζών που μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση του δέρματος.
·Το πεπτίδιο matrixyl 3000, ενισχύει γρήγορα την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ η εσπεριδίνη και η καφεΐνη προσφέρουν επιπλέον λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια
·Είναι βελτιστοποιημένη για χρήση με ορούς βιταμίνης Α. Η Ν-ακετυλο γλυκοζαμίνη λειτουργεί σε συνέργεια με τη ρετινόλη για να ενισχύσει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, βοηθώντας να συσφίγγει, να γεμίζει και να προάγει μια νεανική εμφάνιση.

Medik8 Advanced Advanced Night Eye 15ml Medik8 Advanced Advanced Night Eye 15ml

Κατά την γνώμη μου, αν και πιο ισχυρή σε δράση φαίνεται η crystal retinal eye, η δεύτερη με κερδίζει σαν υφή καθώς θέλω να αισθάνομαι πάντα πολύ καλά και με εξτρα λιπαρότητα την περιοχή των δικών μου ματιών.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι η 3αδα δικαιώνει τις συγκεκριμένες εταιρείες που όχι άδικα προτείνονται από ψαγμένους ειδικούς στην υγεία του δέρματος και δερματολόγους παγκοσμίως.

Εσύ έχει δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω;

Σε χαιρετώ μέχρτ την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ