Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η πιο προσιτή σειρά περιποίησης της επιδερμίδα ενάντια στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, έχει το σύμμαχό της:Olay Age Defying με 13,50€!

Η σύγχρονη γυναίκα, που αναζητά σε μια μόνο προσιτή σειρά την αντιγηραντική φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα της ενάντια στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, έχει το σύμμαχό της: την σειρά προϊόντων, Age Defying, της Olay.

Με τρία προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας, η σειρά Olay  Age Defying δημιουργήθηκε για να καλύψει τις τρεις βασικές ανάγκες της επιδερμίδας: προστασία, ενίσχυση της διατήρησης της φυσικής υγρασίας και ενυδάτωση.
Η αποτελεσματικότητα της σειράς Olay Age Defying βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό συστατικών με αποδεδειγμένα αντιγηραντική δράση. Το σύστημα αντηλιακής προστασίας ευρέως φάσματος (SPF15) και τα αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου και του περιβάλλοντος που μακροπρόθεσμα έχουν σαν αποτέλεσμα την γήρανση της επιδερμίδας. Άλλα συστατικά-κλειδιά της Age Defying είναι η Βιταμίνη Β3 και το Ceramide, που ενισχύουν αποτελεσματικά την δράση του στρώματος προστασίας της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, η οποία χάνεται με το πέρασμα του χρόνου και ενυδατικές ουσίες που αναπληρώνουν την απώλεια υγρασίας από τα κύτταρα της επιδερμίδας.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανής μείωση της όψης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και επιδερμίδα ενυδατωμένη και προστατευμένη από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Age Defying– Η σειρά:

• Κρέμα Ημέρας Olay Age Defying με δείκτη προστασίας SPF15 (UVA και UVB) σχεδιασμένη για  ενυδάτωση, προστασία και μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων καθώς και για βοήθεια στην άμυνα ενάντια στην πρόωρη γήρανση που προκαλεί η εκτενής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
• Κρέμα Νύχτας Olay Age Defying, βοηθά στη σύσφιξη της επιδερμίδας και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων κατά τη διάρκεια του ύπνου, όταν συντελείται η διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει και την ενδυναμώνει.
• Τζελ Ματιών Olay Age Defying, με εκχυλίσματα από αγγούρι και hamamelis, δροσίζει και αναζωογονεί, ενώ βοηθά στη μείωση της εμφάνισης μαύρων κύκλων και πρηξίματος γύρω από τα μάτια.

Τη σειρά της Olay Age Defying και αγαπημένα προϊόντα  Olay μπορείς να τις βρείς σε σταθερά χαμηλότερες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καλλυντικών, www.beautypaths.eu

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE!
<?php wp_related_posts(); ?>

Η πιο προσιτή σειρά περιποίησης της επιδερμίδα ενάντια στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, έχει το σύμμαχό της:Olay Age Defying με 13,50€!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ