Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Προϊόντα Aussie: Ήρθε το νέο trend στην περιποίηση μαλλιών! Εσύ το έχεις;

Η Αυστραλία ανακαλύφθηκε το 1606 από ένα Ολλανδικό πλοίο, το « Χετ Ντούυφκεν». Το 1770 ο Άγγλος εξερευνητής Τζέιμς Κούκ προχώρησε στο εσωτερικό της χώρας , κήρυξε την ανατολική ακτή της Αυστραλίας βρετανικό έδαφος και την ονόμασε Νέα Νότια Ουαλία, κάνοντας την γνωστή στην Ευρώπη.
Για την Ελλάδα αποτελεί μία ιδιαίτερη χώρα καθώς πολύ Έλληνες μετανάστευσαν εκεί τον 20 αιώνα, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Να σου θυμίσω επίσης ότι την δεκαετία του 1960, ήταν σύνηθες φαινόμενο γυναίκες να βρίσκουν γαμπρούς εκεί. Η Γεωργία Βασιλειάδου, έστειλε τη φωτογραφία της περιμένοντας το γαμπρό από την Αστράλια.
Εκτός αυτού, αν πριν από τριάντα χρόνια σου μιλούσαν για την Αυστραλία, το πιο πιθανό είναι να σκεφτόσουν τον Κροκοδειλάκια (άντε και καμιά ανατριχιαστική ιστορία για λευκούς καρχαρίες).
Αναμφισβήτητα μία υπέροχη χώρα, πλέον η άλλη άκρη του κόσμου τη βρήκε την άκρη. Οι Αυστραλοί παράγουν εξαιρετικά κρασιά, συγκλονιστική μόδα, ταινίες και μουσική που λατρεύονται σε όλο τον κόσμο . Σίγουρα δε, είναι παγκοσμίως γνωστή για τί άλλο; Το πανέμορφο θηλαστικό, Καγκουρό, που κουβαλάει το αξιαγάπητο μικρό του μέσα στον μάρσιπο που έχει στην κοιλιά του. Φαντάσου, ότι αποτέλεσε την έμπνευση για τον ομόνυμο μάρσιπο που χρησιμοποιούμε οι άνθρωποι για να μεταφέρουμε περήφανα τα μικρά μας!
Στην Αυστραλία, λοιπόν,  μένει μία πολύ αγαπημένη μου φίλη, η Όλγα η οποία ήταν συμμαθήτρια μου το 1990 – 1992 και με την οποία χαθήκαμε εντελώς για περισσότερα από 15 χρόνια! Βρεθήκαμε πάλι τυχαία, μέσω Facebook οπότε τα τώρα λέμε πυκνά - συχνά! Η Όλγα λοιπόν, συνεχώς με ρωτάει πότε θα πάω στην Aussie! Aussie είναι το υποκοριστικό της Αυστραλίας, αυτής της παράξενης ηλιοκαμένης χώρας στην άλλη άκρη του πλανήτη! Εκτός από αυτό είναι και η ομόνυμη πολυβραβευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών (Και μάντεψε... με σήμα το Καγκουρό!)
Έτσι λοιπόν, εκτός από τις όμορφες παραλίες, αυτή η αισθησιακή, ηλιοκαμένη ήπειρος ξεχειλίζει από φρούτα, καρπούς και παλιά γιατροσόφια. Με αυτόν τον πλούτο από φυσικά καλούδια και με έμπνευση από οτιδήποτε αυστραλέζικο, το Aussie κάνει θαύματα στα κουρασμένα, εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Από το εκπληκτικό 3-Minute Miracle Reconstructor μέχρι το θρυλικό Color Mate shampoo και conditioner, τα τελευταία 31 χρόνια οι ομορφιές του Aussie έχουν συγκλονήσει όχι μόνο τα μαλλιά μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Από το λανσάρισμά του κιόλας, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος επιτυχιών, με αναρίθμητες διακρίσεις, βραβεία και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια μπουκάλια.

Όλγα μου, ευελπιστώ ότι σύντομα θα επισκεφτώ την Aussie και σένα. Προς το παρόν, απολαμβάνω τη σειρά Aussie στα μαλλιά μου!!!
Σε εσάς κυρίες μου, θα επανέλθω σε λίγες μέρες με αναλυτικά νέα για τα προϊόντα Aussie και τα σημεία πώλησης! To νέο trend που θα συζητήθεί!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ