Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Αντισταθείτε στο χρόνο με την οργανική σειρά Rejuvenating Frankincense της Neal’s Yard Remedies με πολύτιμο λιβάνι και μύρο για αναζωογόνηση και θρέψη!

Μειώστε τις ρυτίδες, αναζωογονήστε και τονώστε το δέρμα σας  και καθυστερήστε τα σημάδια του χρόνου με την εξειδικευμένη οργανική αντιγηραντική σειρά Rejuvenating Frankincense της Neal’s Yard Remedies, που μόλις έφτασαν στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν εκχυλίσματα από τις πολύτιμες, χρυσαφένιες πέρλες ρητίνης που συλλέγονται από το φλοιό του λιβανιού και είναι γνωστές από την αρχαιότητα για τις εξαιρετικά αναπλαστικές, αντιγηραντικές, ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητές τους.

Η βραβευμένη οργανική σειρά Rejuvenating Frankincense της Neal’s Yard Remedies περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας με σημάδια γήρανσης, τα οποία όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από την ηλικία των 35 ετών για πρόληψη και ανανέωση.


Πιο συγκεκριμένα:

Καθαρισμός:
•    Rejuvenating Frankincense Facial Wash (Αντιγηραντικό καθαριστικό προσώπου με λιβάνι).
Για απαλό καθαρισμό,  με βιταμίνες και λάδι βερίκοκου, ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά (Λ.Τ. 25,50€).

Τόνωση:
•    Rejuvenating Frankincense Toner (Αντιγηραντική τονωτική λοσιόν με λιβάνι).
Βελτιώνει την απόδοση του serum και της κρέμας, ενώ ηρεμεί και τονώνει (Λ.Τ. 32€).
•    Frankincense Hydrating Facial Mist (Ενυδατικό mist προσώπου με λιβάνι).
Ιδιαίτερα ελαφρύ και δροσιστικό, τονώνει, ενυδατώνει και προσφέρει έξτρα λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάνω από το μέικ-απ, για άμεση ενυδάτωση (Λ.Τ. 16,90€).

Ενυδάτωση:
•    Frankincense Hydrating Cream (Ενυδατική κρέμα με λιβάνι).
Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ θρέφει και αναζωογονεί (Λ.Τ. 38€).
•    Frankincense Nourishing Cream (Θρεπτική κρέμα με λιβάνι).
Βαθιά θρεπτική και ενυδατική, ενδείκνυται για ξηρότερα δέρματα, ενώ μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το best seller της NYR, αφού κάθε μήνα πωλούνται κατά μέσο όρο 12.000 τεμ.!  (Λ.Τ. 32€)
•    Rejuvenating Frankincense Neck Cream (Αντιγηραντική κρέμα λαιμού με λιβάνι).
Συσφίγγει και λειαίνει την περιοχή του λαιμού, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Εμπλουτισμένη με θαλάσσια φύκια για σύσφιγξη, έλαιο baobab για ελαστικότητα και ένα τριπεπτίδιο για λείανση και αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου (Λ.Τ. 51€).

Καθημερινή ειδική φροντίδα:
•    Rejuvenating Frankincense Serum (Αντιγηραντικό serum με λιβάνι).
Ορός για εντατική φροντίδα ανανέωσης και τόνωσης και λάμψη. Χρησιμοποιείται καθημερινά πριν την ενυδάτωση (Λ.Τ. 64,80€).
•    Rejuvenating Frankincense Eye & Lip Serum (Αντιγηραντικό serum ματιών και χειλιών με λιβάνι).
Συσφίγγει και λειαίνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών, ενώ μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος (Λ.Τ. 36€).

Κάθε εβδομάδα:
•    Rejuvenating Frankincense Firming Mask (Αντιγηραντική μάσκα σύσφιγξης με λιβάνι).
Ανορθώνει και λειαίνει, ενώ μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Περιέχει έξτρα ενυδατικό φυσικό υαλουρονικό οξύ και ένα τριπεπτίδιο για λείανση και ενεργοποίηση του κολλαγόνου (Λ.Τ. 46,80€).

Σημειώνεται ότι η αγγλική εταιρεία Neal’s Yard Remedies έχει ιστορία 30 χρόνων στο χώρο της οργανικής υγείας και ομορφιάς. ‘Ολα τα προϊόντα της είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Παράγονται από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά, με τη σφραγίδα του Soil Association,  χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens,  phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA,  προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA. Κεντρικός στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης, βάσει της φιλοσοφίας ότι η ομορφιά είναι η εξωτερική έκφραση της εσωτερικής υγείας και ζωτικότητας.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ