Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Λοσιόν κατά της γυναικείας τριχόπτωσης DS Laboratories Spectral.CSF® Hair Revitalizing System

Λοσιόν κατά της γυναικείας τριχόπτωσης DS Laboratories Spectral.CSF® Hair Revitalizing System

μια πρωτοποριακή φόρμουλα αναζωογόνησης μαλλιών αποκλειστικά για γυναίκες. Περιέχει αδενοσίνη, πεπτίδια, αργινίνη. Χωρίς SLS, Parabens και φθαλικές ενώσεις.

Το SpectralCSF® είναι το τελικό αποτέλεσμα μιας εκτεταμένης έρευνας στην πολύπλοκη φυσιολογία των γυναικείων μαλλιών. Δημιουργήθηκε για να σταματήσει και να αντιστρέψει τα σημάδια γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα είναι ελαφρύ για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής συγκριτικά με πολλά βαριά προϊόντα σχεδιασμένα για τους άνδρες.

Λοσιόν κατά της γυναικείας τριχόπτωσης DS Laboratories Spectral.CSF® Hair Revitalizing System

Τα μαλλιά παίζουν τεράστιο ρόλο στην εικόνα που έχουν οι γυναίκες για τον εαυτό τους. Δυστυχώς η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, τα χημικά των προϊόντων styling, το στρες και οι ορμονικές αλλαγές βλάπτουν τόσο τα μαλλιά όσο και το τριχωτό της κεφαλής.

Στην ηλικία των 30 ετών, οι γυναίκες αρχίζουν να παρατηρούν απώλεια στον όγκο, τη λάμψη, τη δύναμη και την ελαστικότητα των μαλλιών τους. Μάλιστα, πολλές εμφανίζουν προχωρημένη αραίωση παρόμοια με αυτή των ανδρών, παρ’ όλο που η γυναικεία αραίωση είναι περισσότερο διάχυτη κατά μήκος του κεφαλιού.

Η φόρμουλα περιέχει πεπτίδια χαλκού που βοηθούν στην ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων και στη μείωση της φλεγμονής του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοθυλακίων, και αδενοσίνη η οποία παρατείνει τη φάση αναγέννησης και μειώνει τη φάση της τελογένεσης των τριχών.

Αυξάνει και διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών. Έχει βάση το νερό και δεν περιέχει αλκοόλ (μη λιπαρή).

Όλα τα συστατικά είναι ενσωματωμένα σε νανοσωματίδια και στη συνέχεια έχουν σχεδιαστεί να τα απελευθερώνουν με χρονοπρογραμματισμό.

Οφέλη

- Τονώνει τα μαλλιά ενισχύοντας τη ζωτικότητα του τριχωτού της κεφαλής, ενώ ταυτόχρονα δεν τα βαραίνει εμποδίζοντας έτσι τη συσσώρευση.

- Η πρωτοποριακή της τεχνολογία προσφέρει σημαντικά οφέλη που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται και να είναι πιο πλούσια, γεμάτα, πυκνά και υγιή.

Directions
Shake well before use. Apply six sprays of SPECTRAL CSF® twice per day directly in the area of compromised hair. Massage evenly. Do not rinse. Wash your hands with soap and water immediately after use. Use daily for optimal results. It is recommended to use it for a period of 3 months for best
results.

Συστατικά: AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, ADENOSINE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, CAPRYLYL GLYCOL, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), PANAX GINSENG EXTRACT,
HEXAMIDINE DIISETHIONATE, COPPER TRIPEPTIDE-1, GLYCERIN, XANTHAN GUM, ACETYL TYROSINE, ARGININE, ZINC GLUCONATE, LECITHIN, PROPANEDIOL, GLYCINE SOJA (SOYABEAN) OIL, OCTAPEPTIDE-2, DISODIUM EDTA

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ