Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Νέος ορός λίφτινγκ dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum

 Νέος ορός λίφτινγκ dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum ήρθε στο Beauty Paths κι απλά με ξετρέλανε!

ορός λίφτινγκ dermalogica®

Η αντιγήρανση με γοήτευε πάντα! Ή να το πω πιο σωστά η διαδικασία του well aging (αντί για αντιγήρανση). Και πάντα έχω τα ραντάρ μου ανοιχτά για νέα προϊόντα. Ένα λοιπόν από τα πολύ πρόσφατα λανσαρίσματα (παγκόσμιο μάλιστα) είναι ο νέος ορός λίφτινγκ dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum.

ορός λίφτινγκ dermalogica®

 

Πρόκειται για τον πιο προηγμένο, διφασικό ορό της Dermalogica για αντιγήρανση, σύσφιξη και ανόρθωση με υψηλής περιεκτικότητας βοτανικά και βιομιμητικής τεχνολογίας ενεργά συστατικά για να μειώσουν τα ορατά σημάδια γήρανσης και να επαναφέρουν φυσικά την νεανική όψη στο δέρμα.

βασικά οφέλη
• Μειώνει την εμφανή ηλικία του δέρματος, κατά 5 χρόνια* (Δερμα 5 χρόνια νεότερο* / κλινικά αποδεδειγμένο)
• Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, μετά από 1 μόνο εφαρμογή
• Διπλασιάζει τη φωτεινότητα του δέρματος, μετά από 1 μόνο
• Μειώνει τις εμφανείς ρυτίδες, σε 4 μόλις εβδομάδες
H συσσωρευτική επίδραση του συνόλου των περιβαλλοντικών επιδράσεων και των συναφών βιολογικών αποκρίσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου, γνωστά με τον όρο “exposome” (περιβάλλον + τρόπος ζωής) προσθέτουν χρόνια στην εμφάνιση του δέρματός μας.

ορός λίφτινγκ dermalogica®

δραστικά συστατικά
• Φάση Σύσφιξης: Βιομιμητικά πεπτίδια προσκολλημένα σε Ζαφείρι, βοηθούν στη σφριγηλότητα και ενδυναμώνουν τις άμυνες του δέρματος.
• Φάση Ανόρθωσης: Η τεχνολογία του Phyto-Nature χρησιμοποιεί ισχυρά φυτικά, βιολογικά εκχυλίσματα, για την ορατή σύσφιξη του δέρματος.
• Πολύτιμο φρούτο Κάμου Κάμου (Amazonian Camu Camu), που προέρχεται από το Περού και παρατείνει τη λάμψη στο δέρμα. Συχνά ονομάζεται "μούρο της νεότητας", πρόκειται για υπερ-φρούτο που περιέχει 60 φορές περισσότερη Βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι
και συλλέγεται από αυτόχθονες φυλές για περισσότερα από 700 χρόνια, προκειμένου να διατηρήσει την υγεία και τη μακροζωία.
• Εκχύλισμα Μαροκινού Κίστου (Moroccan Rockrose Extract), που προέρχεται από το απίστευτα ανθεκτικό φυτό, με την ικανότητα να αναγεννηθεί ακόμη και μετά από καύση. Βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που καταστρέφουν το δέρμα και έχει αντιοξειδωτική δράση.
• Καφεϊκό οξύ από καρπό Πράσινου Καφέ Μαδαγασκάρης (Madagascar Green Coffee Bean). Ένα φυτο-ενεργό συστατικό που συνεργάζεται με τη μικροχλωρίδα του δέρματος και βοηθά στην αναζωογόνησή του, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
• Επόμενης γενιάς Υαλουρονικό οξύ (Hyaluronic Acid), που παρέχει άμεσο «γέμισμα» του δέρματος.

ορός λίφτινγκ dermalogica®

Ο Νέος ορός λίφτινγκ dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum είναι διάθεσιμός στο www.beautypaths.eu και στο κατάστημά μας, Ασκληπιού 189, ΑΘήνα.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ