Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Συμβουλές από τον Γιάννη Μαρκετάκη: Τα βασικά βήματα του μακιγιάζ για ένα τέλειο look!

Γιάννης Μαρκετάκης,Yiannis Marketakis,συμβουλές μακιγιάζ beautypaths

Ακολούθησε

Βάση: Είναι μύθος το ότι μια παχιά βάση σου προσφέρει επιδερμίδα που δείχνει πιο νεανική. Μπορείς να πετύχεις ένα ομοιόμορφο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα με εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση. Η εφαρμογή μιας κρεμώδους βάσης, όπως της Max Factor Xperience Foundation δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή, αφού τα δάχτυλα είναι το ιδανικό εργαλείο για να απλώσεις αυτό το προϊόν με την ελαφριά υφή. Η ζεστασιά των χεριών βοηθάει το χρώμα να εισχωρήσει στην επιδερμίδα δίνοντας ένα ρεαλιστικό εφέ, ενώ παράλληλα μπορείς να φτάσεις τέλεια σε λεπτομέρειες όπως τα σημεία γύρω από τη μύτη και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, αφού το μέγεθος των δαχτύλων σου είναι ιδανικό.
Το νέο Xperience Weightless Foundation της Max Factor συνδυάζει την τεχνολογία με φυσικά συστατικά όπως jojoba και cucumber water. Απλώνεται εύκολα και αφήνει το δέρμα λαμπερό, με εκπληκτική βελούδινη υφή και με μια αίσθηση φρεσκάδας. Το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς ματ με μια φίνα, δροσερή γυαλάδα - ακριβώς αυτό που προστάζει η νέα τάση του μακιγιάζ. Η ελαφριά σύνθεση του νέου Foundation, που περιέχει φυσικά συστατικά προσεκτικά επιλεγμένα, επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει» όλη μέρα. Δημιουργεί ένα πολυτελές και λαμπερό look, είναι όμως τόσο ελαφρύ.

Πούδρα: Η πούδρα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, είτε με ένα ελαφρύ πέρασμα σε όλο το πρόσωπο για ένα φωτεινό, ματ αποτέλεσμα είτε εφαρμόζοντας ειδικά στη ζώνη «Τ» του προσώπου για καλύτερο έλεγχο της λιπαρότητας της επιδερμίδας.

Concealer: Άπλωσε το concealer στο τέλος. Θα χρειαστείς λιγότερο από όσο νομίζεις εάν προηγουμένως έχεις χρησιμοποιήσει βάση και πούδρα. Βάλε μια μικρή ποσότητα, όσο μια κουκκίδα, στο κέντρο των κοκκινίλων, πάνω στις σπασμένες φλέβες, στα πλαϊνά της μύτης και στην πτύχωση του πιγουνιού και άπλωσε με ένα καθαρό δάχτυλο.

Ρουζ: Προτείνω το κρεμώδες ρουζ Max Factor Miracle Touch Creamy Blush, το οποίο έχει υφή που μοιάζει με αυτήν της επιδερμίδας, δίνοντας έτσι μια φυσική λάμψη. Στριφογύρισε την άκρη του δαχτύλου σου πάνω στο ρουζ, εφάρμοσε στο μεγαλύτερο μέρος των μάγουλων και άπλωσέ το. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση χρώματος θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο, γι’ αυτό κατά την εφαρμογή κάνε κύκλους προς τα έξω.

Μάτια: Πέρασε τις βλεφαρίδες σου με γενναίες στρώσεις από τη νέα Xperience Volumising mascara, μιας νέας mascara με ανάλαφρη αίσθηση και εκπληκτικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες για ένα πολυτελές και ταυτόχρονα φυσικό look! Η νέα Xperience Volumising mascara χάρη στην ανάλαφρη φόρμουλα της χαρίζει όγκο και ταυτόχρονα ξεχωρίζει και τονίζει τις βλεφαρίδες. Με το ειδικά σχεδιασμένο και πολυβραβευμένο βουρτσάκι iFX, η νέα Xperience Volumising mascara αφήνει στις βλεφαρίδες μια απαλή αίσθηση από τις ρίζες ως τις άκρες.

Χείλια: Τα νέα Sheer Gloss Balm της Max Factor δίνουν την τελική πινελιά σε ένα απλό και ταυτόχρονα πολυτελές look. Περιποιούνται και ταυτόχρονα χαρίζουν ένα διακριτικό χρώμα στα χείλη. Περιέχουν φυσικά συστατικά, όπως μάνγκο και βούτυρο Shea (shea butter), γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες. Τα μαλακτικά συστατικά των προϊόντων διεισδύουν στην εξωτερική στοιβάδα των χειλιών και βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας, αφήνοντας τα χείλη απαλά, μαλακά και φυσικά όμορφα.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE!
<?php wp_related_posts(); ?>

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ