Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά

Συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά

REVITA® Anti-hairloss Tablets

βιταμίνες για την τριχόπτωση

Τι είναι;

Η διατήρηση της υγείας των μαλλιών αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή όλων μας. Είναι κάτι που συμβάλλει στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή μας, και γενικά στο να αισθανόμαστε καλύτερα. Υπάρχουν καταστάσεις κατά τις οποίες τα μαλλιά αποδυναμώνονται ή έχουν υποστεί βλάβες εξαιτίας κακής διατροφής ή άλλων αιτιών, όπως είναι το σωματικό και / ή ψυχολογικό στρες, οι ορμονικές διαταραχές, οι κληρονομικοί παράγοντες ή οι ανθυγιεινές συνήθειες.

Οι ταμπλέτες Revita® anti-hairloss κατά της τριχόπτωσης είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά που επιδρά σε όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με την αλωπεκία: οξειδωτικές βλάβες, φλεγμονές και ορμονικές διαταραχές. Τρέφει τα μαλλιά ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη των τριχών. Επίσης, εμποδίζει την τριχόπτωση και προάγει την ανάπτυξη των τριχών.

Η αποκλειστική φόρμουλα περιέχει μελατονίνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και ρυθμιστή ανάπτυξης της τρίχας που μειώνει το οξειδωτικό στρες που επηρεάζει τα τριχοθυλάκια παρατείνοντας έτσι τη φάση αναγέννησης και καθυστερώντας τη φάση τελογένεσης της τρίχας. Ονομάζεται επίσης "Scavengermolecule" (εκκαθαριστής) λόγω της διπλής εκκαθαριστικής της δράσης κατά των ελευθέρων ριζών (ισχυρότερη από τη Βιταμίνη C).

Περιέχει βιταμίνη D και ισοφλαβόνες, όπως η βιοκαίνη Α και η δαϊδζεΐνη από ξηρό εκχύλισμα σόγιας, καθώς και εκχυλίσματα τριφυλλιού που αναστέλλουν την 5α-ρεδουκτάση και παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση. Επιπλέον, η δαϊδζεΐνη δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Πρόκειται για μια αποκλειστική φόρμουλα με ψευδάργυρο (όπως ο γλυκονικός ψευδάργυρος) που συμβάλλει στη σύνθεση πρωτεϊνών και προστατεύει από βλάβες, βιοτίνη που μετατρέπει τα θρεπτικά στοιχεία σε ενέργεια και βοηθά στη διατήρηση της τρίχας, και σίδηρο που παρέχει οξυγόνο στη ρίζα της τρίχας και συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης.

Οφέλη

- Μειώνει την τριχόπτωση

- Διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών

- Χρειάζεται μόνο 1 ταμπλέτα ημερησίως

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ