Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τα αντηλιακά της πόλης από τη COOLA!

Η εταιρεία με τα Αντηλιακά Coola Organic Suncare ιδρύθηκε το 2007, έχει έδρα το Σαν Ντιέγκο στη Καλιφόρνια της Αμερικής και δραστηροποιείται στην παρασκευή βιολογικών αντηλιακών.

Αντηλιακά Coola Organic Suncare Αντηλιακά Coola Organic Suncare Αντηλιακά Coola Organic Suncare Αντηλιακά Coola Organic Suncare

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι πρέπει να δίνουμε την ίδια βαρύτητα στο πως φροντίζουμε το σώμα μας με το πως φροντίζουμε τη διατροφή μας. Πολλοί σήμερα ενώ καταναλώνουν βιολογικά τρόφιμα δεν δίνουν την ίδια σημασία στο τι βάζουν στην επιδερμίδα τους.

Η εταιρεία υποστηρίζει την έρευνα και ανάπτυξη παραγωγής βιολογικών προϊόντων τόσο σε τοπικό επίπεδο (περιοχή Σαν Ντιέγκο) όσο και σε άλλες περιοχές της Αμερικής. Η παρασκευή των προϊόντων γίνετε σε μικρές ποσότητες και έτσι τους δίνετε το πλεονέκτημα να αναβαθμίζουν συχνά τις φόρμουλες των προϊόντων.  Αξιοσημείωτο επίσης να αναφέρουμε ότι οι μονάδες παραγωγής λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια οπότε χρησιμοποιούν τον ήλιο για να παράγουν προϊόντα που μας προστατεύουν από τον ήλιο! Κεντρική φιλοσοφία της Coola είναι το "Farm to Face", δηλαδή παραγωγή των προϊόντων από φρέσκα, ντόπια βιολογικά συστατικά. Επίσης όλα τα προϊόντα είναι Cruelty Free, που σημαίνει ότι δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Τα προϊόντα έχουν 70% και παραπάνω βιολογικά συστατικά. Το υπόλοιπο είναι νερό και άλλα μεταλλικά φυσικά στοιχεία που δεν υπάρχουν σε βιολογική μορφή.  Επίσης τα προϊόντα δεν περιλαμβάνουν νανοσωματίδια. Οικολογικά, όμως ακόμα πολυτελές, κάθε ένα από τα προϊόντα υψηλής απόδοσης μας προστατεύουν από τον ήλιο, θρέφουν την επιδερμίδα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενώ δεν περιλαμβάνουν parabens, paba, πετρελαιοειδή ή άλλες φθαλικές ενώσεις. 

2

  • gold account

    Aντηλιακά πόλης με ελαφριά υφή που προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση και προστατεύουν από όλους τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ξηρότητα και η μόλυνση του περιβάλλοντος.

  • internet marketing

    Η Shiseido σας παρουσιάζει τα νέα επαναστατικά αντηλιακά πόλης, Urban Environment UV Protection Cream SPF 30 και Urban Environment UV Protection Cream Plus SPF 50. Αντηλιακό πόλης με ελαφριά υφή που προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και προστατεύει από όλους τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ξηρότητα και η μόλυνση του περιβάλλοντος. Προστατεύει το δέρμα τόσο από τις UVA όσο και από τις UVB. Το Urban Environment UV Protection Cream εμποδίζει τη φθορά του DNA που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και δημιουργεί φωτο-γήρανση ή/και καρκίνο του δέρματος. Χαρίζει υψηλή ενυδάτωση που διαρκεί 8 ώρες και προστατεύει από τον κλιματισμό, την μόλυνση και άλλα οξειδωτικά της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ