Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το άρωμα του Φεγγαριού: Νέο Giorgio Armani Code Luna Eau De Toilette Spray!

Πηγή έμπνευσης για τον Giorgio Armani, είναι ένα στοιχείο που επαληθεύει τον αδιαμφισβήτητο δεσμό ανάμεσα στο σχεδιαστή και τη Φύση. Το φεγγάρι εμφανίζεται συχνά στη δουλειά του, στα κεντήματα, στα χρώματα και στα διακοσμητικά στοιχεία.
Και για άλλη μία φορά, αποτελεί την πηγή έμπνευσης για αυτό το νέο ελιξίριο πόθου του σχεδιαστή: το Code Luna.
Η θηλυκή ρευστότητα συνδυάζεται με τη μαγευτική σαγήνη: η ενσάρκωση μια γυναίκας που πιστεύεις ότι είναι δική σου, αλλά έχει ήδη φύγει μακριά… αφήνοντας πίσω της μόνο το ίχνος του προκλητικού της αρώματος.

Ένα στοιχείο που επαληθεύει τον αδιαμφισβήτητο δεσμό ανάμεσα στο σχεδιαστή και τη Φύση. Ένα «eau de toilette βανίλιας», δροσερό και λουλουδάτο, που αφήνει πίσω του ένα μαγευτικό ίχνος. Στο επίκεντρο, το απόσταγμα άνθους πορτοκαλιού – η πραγματική οσφρητική υπογραφή του Code Luna– συνδυάζεται με ένα συγκλονιστικό «άνθος του φεγγαριού». Το Ephiphyllum Oxypetalum, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ευδοκιμεί σε σημεία με φωτοσκιάσεις. Καλλιεργείται στην Ινδία και, σύμφωνα με το θρύλο, ανοίγει και ανθίζει μόνο όταν έχει πανσέληνο.

Οι νότες του αρώματος: Στο επίκεντρο, το απόσταγμα άνθους πορτοκαλιού – η πραγματική οσφρητική υπογραφή του Code Luna – συνδυάζεται με ένα συγκλονιστικό «άνθος του φεγγαριού», διάφανο και ανάλαφρο όπως ο αέρας. Το Ephiphyllum Oxypetalum, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ευδοκιμεί σε σημεία με φωτοσκιάσεις. Καλλιεργείται στην Ινδία και, σύμφωνα με το θρύλο, ανοίγει και ανθίζει μόνο όταν έχει πανσέληνο. Σπάνια και μυστηριώδης, η λευκότητά του αντικατοπτρίζει την αγνότητά του: το λουλούδι φύεται και ανθίζει την πανσέληνο.
Το απόσταγμα βανίλιας περιβάλλει το άνθος πορτοκαλιού με τρυφερό αισθησιασμό, και συνδυάζεται ιδανικά με τον όσμανθο, προσδίδοντας στο άρωμα ένα ίχνος δέρματος και μια σαρκική ποιότητα. Η αίσθηση αυτή ενισχύεται από τους κόκκους tonka και τον πολύτιμο κέδρο, δημιουργώντας ένα ανεξίτηλο, εξαιρετικά θηλυκό αρωματικό ίχνος.

Αρώματα του οίκου Giorgio Armani θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu σε σταθερά χαμηλότερες τιμές!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ