Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Φαίη Σκορδά: Το κορίτσι που μας εξέπληξε ευχάριστα και πως να αντιγράψεις το υπέροχο look της!

Πρέπει να ομολογήσω και να παραδεχθώ ότι αυτή την κοπέλα την είχα παρεξηγήσει. Ενδεχομένως να φταίει το concept της προηγούμενης εκπομπής που παρουσίαζε το οποίο θεωρούσα λίγο κουραστικό, λίγο δεύτερο να το πώ (καταλαβαίνεις σίγουρα τί λέω).

Φέτος όμως αυτό που είδα ήταν μια αποκάλυψη. Το κορίτσι μεταμορφώθηκε και από απλή θνητή σαν να έβγαλε παραμυθένια φτερά... Χαλαρή, ήρεμη, ακομπλεξάριστη και γλυκιά, κρατάει καθημερινά συντροφιά μαζί με το Γιώργο Λίαγκα σε όλους μας (όσους δηλαδή μπορούν να χαζέψουν τηλεόραση το πρωί).

Αυτό επίσης που είναι αισθητό είναι η αλλαγή στο look. Το μαλλί σκούρηνε ελάχιστα και το μακιγιάζ διορθώθηκε και μετατράπηκε σε κομψό, διακριτικό με την απαραίτητη δόση sexy διάθεσης. Φυσικά την επιμέλεια του look της έχει ο εκπληκτικός και με τεράστιο ταλέντο, make-up artist, Δημήτρης Γιαννέτος.

Δεν θα σταθώ καθόλου στο αν η μεταμόρφωση οφείλεται σε πιθανή ή επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη! Το μόνο που θα πω είναι ότι και στη Φαίη και στο Γιώργο αξίζει η προσωπική και επαγγελματική ευτυχία και επιτυχία που αναζητούν. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο!!

Ξέφυγα όμως λίγο από το post. λοιπόν, αγαπημένη αναγνώστρια, σκοπός μας είναι σε βοηθήσουμε να "αντιγράψεις" το νέο look της κας. Σκορδά προτείνοντάς σου τα προϊόντα της γνωστής Ιταλικής εταιρείας Madina Milano τα οποία έχουν εξαιρετική ποιότητα και πολύ καλές τιμές (νομίζω ότι αυτός είναι ο συνδυασμός που όλοι αναζητάμε, σωστά;)

Για να πετύχεις λοιπό το look της Φαίης πρέπει να ξεκινήσεις από τη σωστή βάση. Φαντάσου ότι το πρόσωπο είναι σαν ένας καμβάς ζωγραφικής στον οποίο αναδεικνύουμε - και σε καμία περίπτωση- δεν αλλοιώνουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου (το πολύ πολύ, με μερικά τρικς να φωτοσκιάσουμε και να κόψουμε κανα μαγουλάκι).

1. Άπλωσε λοιπόν το foundation σου (μέικ απ), ιδανικά με ειδικό πινέλο ή σφουγγαράκι πάντα από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. To light foundation της Madina Milano θα σου προσφέρει την ιδανική κάλυψη χωρίς να σε βαρύνει καθόλου.

2. Σταθεροποίησε το foundation με μία ουδέτερη πούδρα η οποία θα δώσει και διακριτική λάμψη πασαρέλας. H συλλεκτική Paradise πούδρα βγαίνει σε μία απόχρωση που ταιριάζει σε όλα τα δέρματα οπότε δε θα σπασεις και το κεφάλι σου.

3. Με μία τερακότα όπως τη Tan me Up μπορείς να κάνεις κοψίματα (την τοποθετείς κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών) και να δημιουργήσεις τις τέλειες γωνίες.

4. Εφάρμοσε το ρούζ στα μαγουλάκια για να τα φωτίσεις και να τα γλυκάνεις. Οι ροζ αποχρώσεις είναι φέτος στα high τους! Υγεία και λάμψη...η σειρά ρουζ Beauty Belletto της Madina Milano θα σε εντυπωσιάσει με το αποτέλεσμα.

5. Εφάρμοσε μια σκιά σε γήινους τόνους για να δώσεις βάθος στο βλέμμα σου. Οι σκιές ματιών absolute eyeshadows μπορούν να χρησιμοποιηθούν και υγρές και στεγνές (Wet & Dry).

6.Άπλωσε πολλά στρώματα από την μάσκαρα True Volume Lashes για τέλειες βλεφαρίδες!

7.Διάλεξε το αγαπημένο σου κραγιόν. Τα κραγιόν φέτος μετατρέπονται στο απόλυτα must-have προϊόν! Φυσικά μετά μπορείς να απλώσεις ένα απαλό lip gloss!

Εύκολα δεν είναι; Αν έχεις κάποια απορία ή κάποιο σχόλιο, μη διστάσεις!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ