Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Όταν οι διακοπές αφήνουν ωραίες στιγμές και μερικές κηλίδες από τον ήλιο!

Ό,τι και αν κάνουμε στις καλοκαιρινές διακοπές μας, ακόμα και αν πάνε μόνο σε κάποιο εξοχικό που υπό άλλες συνθήκες θα σνομπάραμε, η αίσθηση ότι είμαστε σε διακοπές είναι υπέροχη. Θάλασσα, ήλιος, φίλοι και συγγενείς να συνθέτουν το σενάριο των διακοπών καταγράφονται στον εγκέφαλο μας και αφήνουν μία γλυκιά αίσθηση και προσμονή για τις επόμενες (προσωπικά γυρνάω με κατάθλιψη κάθε φορά αλλά δεν το κάνω θέμα).

Έχοντας επιστρέψει εδώ και δύο εβδομάδες από τις διακοπές μου, πάντα ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας του απολογισμού. Και μπορώ να σου πω σίγουρα ότι από τις φετεινές διακοπές θα θυμάμαι ότι οι δυσχρωμία - κηλίδα που έχω στο μέτωπο από πέρσι, ακόμα και φέτος που ήταν η χρονιά που χρησιμοποίησα τις περισσότερες ποσότητες αντηλιακού και τους υψηλότερους δείχτες (30+) έχει γίνει αντιαισθητικά ορατή.

Κι ενώ κατάφερα να την έχω σε καταστολή όλο το χειμώνα που πέρασε, δοκιμάζοντας τα πιο τρανταχτά προϊόντα της αγοράς (clinique even betterLancome Visionnaire Serum [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector και το νέο Estee Lauder IDEALIST Even Skintone Illuminator), μόλις με είδε ο ήλιος...Φφφφούντωσε...

Σε αναζήτηση λοιπόν, νέας "θεραπείας" από Δευτέρα ξεκινάω τη χρήση δύο άλλων προϊόντων αγαπημένης μου εταιρείας.

Η Neal's Yard Remedies με τα εξαιρετικά πραγματικά οργανικά καλλυντικά, έχει στο πορτοφόλιό της δύο προϊόντα στοχευμένα για την αντιμετώπιση κηλίδων, πανάδων, δυσχρωμιών και γενικά της ανομοιομορφίας του χρωματικού τόνου.

Η Neal's Yard Remedies Daily Brightening ενυδατική κρέμα δίνει λάμψη και τόνωση, επαναδομώντας κάθε τύπο επιδερμίδας. Μειώνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων και της ανομοιογένειας στον τόνο του δέρματος, παρέχοντάς του θρέψη και ενυδάτωση. Η επιδερμίδα δείχνει πιο ομοιογενής και λαμπερή από ποτέ, είναι λεία και απαλή στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύεται αποτελεσματικά.  Η πρωτοποριακή σύνθεσή της συνδυάζει το αφρικανικό stargrass  και την επιστημονικά αποδεδειγμένη ιδιότητά  του να προσδίδει λάμψη στο δέρμα,  με την αντιοξειδωτική βιταμίνη C και την ενυδατική τάρα. Να σημειώσω ότι η τιμή της είναι εξαιρετική αφού η συσκευασία είναι 100ml και κοστίζει 36,20€.
Την σειρά συμπληρώνει το σέρουμ Neal's Yard Remedies Brightening Serum το οποίο ελαχιστοποιεί την εμφάνιση σκούρων κηλίδων και πανάδων, αποκαθιστώντας την ομοιογενή όψη της επιδερμίδας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση δρα ενάντια στις πανάδες, στη θαμπάδα και σε υπερχρωματισμένες περιοχές του δέρματος, για μια επιδερμίδα συνολικά πιο φωτεινή και λαμπερή. Περιέχει αφρικανικό star grass, πλούσιο σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C και επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση υπέρ της φωτεινής όψης του δέρματος, κόμμι τάρα για ενυδάτωση και alfalfa (μηδική) με πλούσια μεταλλικά στοιχεία,  σε ένα μοναδικό μίγμα που χαρίζει έντονη λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ διορθώνει τυχόν ανομοιογένειες στο φυσικό τόνο του δέρματος. "δυσψρωμίες,κηλίδες, πανάδες" Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση σκούρων κηλίδων και πανάδων, αποκαθιστώντας την ομοιογενή όψη της επιδερμίδας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση δρα ενάντια στις πανάδες, στη θαμπάδα και σε υπερχρωματισμένες περιοχές του δέρματος, για μια επιδερμίδα συνολικά πιο φωτεινή και λαμπερή. Περιέχει αφρικανικό star grass, πλούσιο σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C και επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση υπέρ της φωτεινής όψης του δέρματος, κόμμι τάρα για ενυδάτωση και alfalfa (μηδική) με πλούσια μεταλλικά στοιχεία,  σε ένα μοναδικό μίγμα που χαρίζει έντονη λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ διορθώνει τυχόν ανομοιογένειες στο φυσικό τόνο του δέρματος.

Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ