Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου και σώματος

Το δέρμα μας είναι γεγονός ότι δέχεται τις περισσότερες επιθέσεις από τις ελεύθερες ρίζες από οποιοδήποτε άλλο όργανο του σώματός μας. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο νούμερο ένα παράγοντας δημιουργίας ελεύθερων ριζών αφού η υπεριώδης ακτινοβολία UVA (aging) αλλά και η UVB (burning) αποδεδειγμένα καταστρέφουν το κολλαγόνο του δέρματος, προκαλώντας πρόωρη γήρναση, φθορές στο DNA των κυττάρων και φυσικά καρκίνο του δέρματος.

Η αντηλιακή προστασία κρίνεται απαραίτητη όλο το χρόνο και στο σημερινό post συγκεντρώνω αγαπημένα αντηλιακά προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει και προτείνω. Χωρίς να είμαι φαν των πολύ υψηλών SPF, η λίστα περιλαμβάνει αντηλιακά προσώπου και σώματος από SPF15 έως και SPF 50.

Λίστα με τα αντηλιακά προσώπου και σώματος που προτείνω:

No.7 Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF 50

 Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF 50 Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF 50

Ενυδατική και αντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου, πολύ υψηλής προστασίας με φυτικά Βλαστοκύτταρα, Υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα Ροδιού. Στη σύνθεση επίσης θα βρεις Λυκοπένιο, Gel Αλόης, d-Πανθενόλη (Προβιταμίνη B5), Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, Βιταμίνη A, Αλλαντοΐνη

No.6 Neal's Yard Remedies Wild Rose Moisturising SPF 30

Ακόμα ένα αντηλιακό προϊόν της Neal's Yard Remedies. Το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθημερινή, αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου.

Κρέμα Προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο SPF 30 της Neal's Yard Remedies

Υψηλη αντηλιακη προστασια UVA / UVB PA +++

Μείνετε υπέροχα προστατευμένοι με υψηλό δείκτη προστασίας σε ακτινοβολίες ευρέως φάσματος UVA / UVB ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα σας θρέφεται και ενυδατώνεται. Το απόλυτα φυσικό αυτό ενυδατικό περιέχει 100% φυσικά φίλτρα με ανόργανες ουσίες (χωρίς nano), που αναμειγνύονται με οργανικό έλαιο άγριου τριαντάφυλλου για αντιοξειδωτική λάμψη, ενίσχυση και βαθιά θρέψη, με θρέπτικό για το δέρμα οργανικό βούτυρο shea και έλαιο Baobab. Όλ'αυτά τα συστατικά προστατεύουν, τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

αντηλιακή κρέμα προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο SPF30 Neal's Yard Remedies Wild Rose Moisturising SPF 30

 

No.5 Solarium SUN good anti-age & anti-spot sun cream SPF50

Solarium SUN good anti-age & anti-spot face sun cream SPF50 Solarium SUN good anti-age & anti-spot sun cream SPF50

αντιηλιακή κρέμα προσώπου πολύ υψηλής προστάσιας με αντιγηραντική δράση και δράση κατά της δημιοργίας καφέ κηλίδων. Mε εκχυλίσματα βοτάνων, σκουαλένιο, λυκοπένιο και συνένζυμο Q10.

No.4 (για εσάς που προτιμάτε ξηρό αντηλιακό) jane iredale Powder-Me SPF®30 Dry Sunscreen

(σε 3 αποχρώσεις) Αντηλιακά σε μορφή πούδρας για το πρόσωπο και το σώμα που αντέχει μέχρι 40 λεπτά στο νερό. Περιέχει διοξείδιο του τιτανίου και ένα φυσικό άργιλο παντελώς απαλλαγμένο από περιβαλλοντικούς ρύπους. Αυτός ο αρχαίος άργιλος περιέχει ορυκτά μέταλλα που θρέφουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Με SPF30

ξηρά αντηλιακά προσώπου και σώματος jane iredale Powder-Me Dry Sunscreen SPF30

No.3 Βρίσκεται η νέα σειρά της ισπανικής πασίγνωστης εταιρείας Skeyndor Sun Expertise + Blue Light Technology.

Μου αρέσει πολύ το fluid με SPF30 που είναι για πρόσωπο και σώμα. Μη λιπαρό και για όλους του τύπους δέρματος. Με βόλεψε πολύ το ένα από τα ΣΚ που ήμουν Σπέτσες και πραγματικά δεν με έκαψε καθόλου ο ήλιος εκείνη την Κυριακή που βρέθηκα να κάθομαι 8 ώρες (11 - 7) κάτω από τον ήλιο, χωρίς ομπρέλα ( είμαι τραγικός). Το προσώπου με SPF50 είναι εξαιρετικό επίσης!

Skeyndor Sun Expertise + Blue Light  Technology Skeyndor Sun Expertise + Blue Light Technology

Στο No.2 βρίσκεται το αγαπημένο μου αντηλιακό προσώπου και σώματος το οποίο χρησιμοποιών κυρίως (Χειμώνα - Καλοκαίρι)

Environ RAD Antioxidant Sunscreen SPF 15

αντηλιακά προσώπου και σώματος rad Environ RAD Antioxidant Sunscreen SPF 15

Το πρώτο αντηλιακό προϊόν στον κόσμο που καταπολεμά με ένα δυναμικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών βιταμινών C Ε, και β-καροτίνης, τις ελεύθερες ρίζες που προκαλεί η ακτινοβολία UVA και UVB και προστασία ενάντια στο μπλε φως . Η πρωτοποριακή σύνθεση της RAD SPF 15 περιέχει επίσης ένα φυσικό αντανακλαστικό φίλτρο, το οξείδιο του τιτανίου, γνωστό και για την αντιφλεγμονώδη δράση του και σε μικρή ποσότητα, δύο υποαλλεργικά, απορροφητικά αντηλιακά φίλτρα. Η αντηλιακή RAD SPF 15 είναι εύχρηστη, ανθεκτική στο νερό, δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.
Αποτελεί την ιδανικότερη αντηλιακή προστασία ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα των μικρών παιδιών. Κύρια Συστατικά:
Διοξείδιο του Τιτανίου (αντανακλαστικό αντιηλιακό φίλτρο UVA και UVB)
Αντιηλιακά φίλτρα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB
Αντιοξειδωτικές βιταμίνες C, E και Βήτα Καροτίνη.

Στο Νο.1 βρίσκονται τα νέα αντηλιακά προσώπου και σώματος από την Coola,  η οποία δραστηροποιείται στην παρασκευή βιολογικών αντηλιακών. Έχω επιλέξει 2 αντηλιακά,

α. Coola Classic Face Suncreen SPF 50 White Tea

αντηλιακό προσώπου coola white tea spf 50 Coola Classic Face Suncreen SPF 50 White Tea

super αντιοξειδωτικό αντηλιακό, Farm to Face® SPF 50 με λευκό τσάι και 

β. Αντηλιακό Σπρέι Coola Body SPF 30 Piña Colada

 Αντηλιακό σωματος σε Σπρέι Coola Body SPF 30 Piña Colada Αντηλιακό Σπρέι Coola Body SPF 30 Piña Colada

Εξασφαλίστε αντηλιακή προστασία ψεκάζοντας καθ' οδόν με το αντηλιακό σπρέι Spray!® Spritz με αυτό το διάφανο, συνεχές σπρέι με φυσικό άρωμα Pina Colada. Προσφέροντας υψηλή προστασία χάρη στο φίλτρο SPF 30, αυτό το εξαιρετικό, οικονομικού μεγέθους σπρέι Farm to Face® θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα καθώς αποτελείται κατά 70% και πλέον από πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά, όπως εκχυλίσματα αγγουριού, φυκιών και φράουλας.

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautypaths.eu και με ένα κλικ θα έρθουν την επόμενη μέρα στο χώρο σου!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ