Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

6+2 καλλυντικά προσώπου για να λάμπεις στις γιορτές και όχι μόνο!

Τα καλλυντικά για το πρόσωπο έχουν αποδεδειγμένη δράση και αποτελεσματικότητα στην βελτίωση της επιδερμίδας και καλό είναι να χρησιμοποιούνται προκειμένου να διατηρήσουμε αλλά και να βελτιώσουμε τη νεανική όψη του δέρματός μας.

Την περίοδο των γιορτών οι έξοδοι αυξάνονται και όλοι θέλουμε λαμπερό δέρμα σαν αυτό των σταρ. Επιπλέον, και καθώς όλοι θα εκτεθούμε σε κακές συνήθιες (καπνός, αλκόολ, γλυκά, ξενύχτι) πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι κάθε μέρα θα φαινόμαστε στα καλύτερά μας.

καλλυντικά,beautypaths

Για αυτές τις γιορτές επέλεξα τα καλλυντικά που φροντίσουν για όλα τα παραπάνω.

Καθαρισμός προσώπου με το Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Facial Wash ένα υπέροχο καθαριστικό για όλους τους τύπους δέρματος που δεν ξεραίνει την επιδερμίδα αφού δεν περιέχει σαπούνι. Καθαρίζει και φρεσκάρει την κανονική ή ευαίσθητη επιδερμίδα. Ένας ήπιος αφρός με αντιοξειδωτική aloe vera, πολύτιμο τριαντάφυλλο rose otto και καταπραϋντικά ροζ ροδοπέταλα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, θα δώσουν λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα.

Μετά τον καθαρισμό, τονώστε την επιδερμίδα σας με την τονωτική λοσιόν Yellow Rose Hyaluronic Toning Lotion with Flower Extracts. Το Υαλουρονικό οξύ Υψηλού ΜΒ ενυδατώνει αποτελεσματικά τα εξωτερικά επίπεδα της επιδερμίδας χαρίζοντας της ελαστικότητα. Το Υαλουρονικό οξύ Χαμηλού ΜΒ, συνδυαζόμενο με νερό, διεισδύει εύκολα στο δέρμα, ενυδατώνοντας τα κατώτερα επίπεδα της κεράτινης στοιβάδας και βοηθά στην αναδόμηση της επιδερμίδας.Τα εκχυλίσματα Λουλουδιών (Ιαπωνικής Κερασιάς, Μανόλιας, Γαλλικού Τριαντάφυλλου και Ινδικού Λωτού) είναι πλούσια σε θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά. Έχουν υψηλή συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, καταπολεμώντας τη δράση των ελευθέρων ριζών και προστατεύοντας παράλληλα την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα Λευκού Τσαγιού (γνωστό ως ’Pai Mu Tan’) έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες από το πράσινο ή το μαύρο τσάι και είναι 3 φορές πιο δραστικό από τη Βιταμίνη C. Το Νιασιναμίδιο (Βιταμίνη B3) ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική σύνθεση Κολλαγόνου, απαλύνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Η d-Πανθενόλη (Προβιταμίνη B5) βελτιώνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος (ενυδατικός παράγοντας μακράς διάρκειας), έχει επουλωτική και αναπλαστική δράση και απαλύνει από ερεθισμούς ενώ η Αλλαντοΐνη είναι ένας θρεπτικός, απαλυντικός και επουλωτικός παράγοντας που βοηθάει στην αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου δέρματος και έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες.

Η εκπληκτική μάσκα προσώπου Environ Intensive Revival Masque με τρία μοναδικής δράσης οξέα (ασιατικό, λακτικό και αμυδαλικό οξύ) όχι μόνο απολεπίζει απαλά αλλά επιπλέον συντελεί σε μία εμφανώς πιο φωτεινή, λαμπερή, λεία, νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Για μένα είναι η all star μάσκα προσώπου!

Ο ορός προσώπου που ακολουθεί είναι πιστός στο πνεύμα των ημερών. Απόλυτη πολυτέλεια και λάμψη και πανίσχυρη αντιγηραντική δράση. Skinetics 24K Gold Anti-Ageing Suspension Serum. O 24 Karat Gold Anti-Aging Serum αποτελεί μία ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία του δέρματος, που συνδυάζει τον καθαρό χρυσό 24 καρατίων με την δύναμη αντιοξειδωτικών αιθέριων ελαίων και βιταμινών. Ενισχύει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος παρέχοντας απαλότητα και ενυδάτωση.Βελτιώνει τη κυκλοφορία και βοηθάει στην μείωση φλεγμονών.

Εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες καθώς και όλα τα σημάδια γήρανσης. Εξαιρετική σύνθεση, μεταξύ άλλων Χρυσός 24 καρατίων, έλαιο νυχτολούλουδου, παλμιτική ρετινόλη, τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), έλαιο jojoba, αμυγδαλέλαιο, βερυκοκέλαιο, καπρυλικό / καπρικό τριγλυκερίδιο, ισοπαραφίνη, σκουαλένιο, μίγμα από φυσικά αιθέρια έλαια.

Κρέμα προσώπου!! Πολλές οι επιλογές αλλά θα ξαναπώ για την αδυναμία μου. Αυτές τις ημέρες σίγουρα θες βιταμίνες. A,C + E σίγουρα. Και τη πιο αποτελεσματική μορφή θα τη βρεις στην AVST της Environ. Αν την γνωρίζεις πρώτη φορά ξεκινάς με το Νο. 1 και την Environ AVST™ 1 Face Moisturiser. Αν είσαι ήδη χρήστης/στρια, τι λες, μήπως είναι ώρα να πάμε στο επόμενο επίπεδο για να φτάσουμε σιγά σιγά στο Νο.5;

καλλυντικά,beautypaths Celebrity Makeup Artist Lisa Eldridge

Τέλος, το μακιγιάζ οφείλει να είναι γκλαμουράτο, λαμπερό και η βάση να αποπνέει υγεία και λάμψη (μην το μπερδέψεις με τις γυαλάδες, καμία σχέση, και προσοχή. Με φειδώ τα glitter...) Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα επαναστατικό υγρό Μέικ Απ από ορυκτά μέταλλα και πλούσια αντιγηραντική σύνθεση! Το jane iredale Liquid Minerals™ Make up. Τα σφαιρίδια χρώματος που περιέχονται σε αυτό το προϊόν είναι λιποσώματα που περιέχουν φυσικές χρωστικές και μικρότερα λιποσώματα με βιταμίνες και αντιγηραντικά συστατικά.Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη C και Συνένζυμο Q10, από τα top δηλαδή συστικά που συστήνουν οι δερματολόγοι.Η επιστημονικά προηγμένη τεχνολογία των μικρο-λιποσωμάτων αποτρέπει την οξείδωση των αντιγηραντικών συστατικών και επιτρέπει τη σταδιακή απελευθέρωσή τους στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα λατρέψεις το αποτέλεσμα!

Αυτά είναι τα προϊόντα που προσωπικά εμπιστεύομαι, πιστεύω και συστήνω. Δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις κι εσύ και να πειστείς.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα, αγάπη και υγεία.

Κωνσταντίνος

Ps: επειδή δεν σου έγραψα για τα μαλλιά, θα σου πω στα 2 λατρεμένα προϊόντα. Η μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης Keratherapy Keratin Infused Deep Conditioning Masque είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε μάσκες μαλλιών για έντονη λάμψη και απαλότητα ενώ το Rapid Rescue πάλι της Keratherapy, άμεσα μεταμορφώνει τα θαμπά, ξηρά μαλλιά προσδίδοντας εκτυφλωτική λάμψη και λείο αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά μαλλιά για να τιθασεύσει την τρίχα και να την κάνει απαλή και λεία πριν το στέγνωμα ή σε στεγνά μαλλιά για να προσθέσει λάμψη και κίνηση. Οι αντιοξειδωτικοί σπόροι καφέ και το λάδι macadamia δρουν ενάντια στο σπάσιμο και τον σχηματισμό ψαλίδας ενώ κλειδώνουν την υγρασία της τρίχας. Η σκόνη μαργαριταριού, οι πρωτεϊνες και η κερατίνη δρουν για να επανορθώσουν από τη φθορά του styling και τις εξωτερικές επιθέσεις. Επιπλέον οι σπόροι ηλίανθου προστατεύουν από το ξεθώριασμα του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά. Για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ