Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Πως να χρησιμοποιήσεις το bronzer - τερακότα

 Τα μυστικά του bronzer - τερακότα

bronzer - τερακότα

Το έχουμε ξαναπεί. Το sun kissed δέρμα δείχνει όμορφο, τονίζει τις γωνίες και δίνει ένα μυστήριο στην εμφάνισή σου. Από την άλλη, γνωρίζουμε ότι η έκθεση στον ήλιο βλάπτει.
Συνεπώς πως θα αποκτήσουμε το πολυπόθητο look; Την λύση μας δίνει το bronzer - τερακότα.
Τα μικρά μυστικά του σωστού bronzing

bronzer - τερακότα
1. Επιλέγουμε μία απόχρωση bronzer - τερακότα το πολύ δύο τόνους πιο σκούρα από το δέρμα μας για να μην δείχνει πολύ σκληρά επάνω μας. Αυτό που θέλουμε στην ουσία είναι να προσομοιάσουμε τον τρόπο που ο ήλιος, σε συνδυασμό με τη δομή του προσώπου μας και τις σκιές που δημιουργούνται «συνεργάζονται» για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
2. Πάντα το εφαρμόζουμε στους κροτάφους, κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών και το σβήνουμε γύρω από το πηγούνι μας. Αν το κούτελό μας είναι μεγάλο, περνάμε λίγο bronzer και στο hair line για να μειωθεί οπτικά η απόσταση. Ένα έξυπνο τρικ, είναι να σχεδιάζεις με το πινέλο σε κάθε μεριά του προσώπου σου τον αριθμό 3.
3. Αποφεύγουμε τις πολύ γυαλιστερές υφές, ειδικά αν έχουμε πόρους στο δέρμα καθώς ο λάμψεις τους κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο διεσταλμένοι.
4. Για τις ξηρές επιδερμίδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρό μπρόνζερ ή σε μορφή στικ, το οποίο μπορεί να δουλευτεί με πινέλο του foundation ώστε το δέρμα να φαίνεται πιο ενυδατωμένο.

Μπες στο http://www.beautypaths.eu/makeup/makigiaz-gia-to-proswpo/bronzers-terracota.html και δες τις προτάσεις

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ