Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Όταν η Win Skincare συνάντησε την αιωνιότητα!

Τι ζητάς από μία ενυδατική κρέμα; Nα δώσει νέα ζωή στην επιδερμίδα σου; ή Να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη; Mπορεί και τα δύο, ή πολλά επιπλέον.

win-skincare-eternity-beauty-paths
Αν ανήκεις σ’ αυτήν την απαιτητική κατηγορία, τότε πρέπει να δοκιμάσεις την Win Skincare Eternity Age Defeater Cream with Juveleven, την αντιγηραντική κρέμα, που προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος και σβήνει τα σημάδια της γήρανσης. Απευθύνεται στις γυναίκες, που έχουν ανιχνεύσει τις πρώτες ρυτίδες και σύμφωνα με έρευνες μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες έως και 33,4% σε δύο εβδομάδες.
Μία φροντίδα, που δεν θα προδώσει τις προσδοκίες σου, αντιμετωπίζει συνολικά τα σημάδια της γήρανσης και σου εγγυάται τη νεότητα της επιδερμίδας σου!
Μυστική σύνθεση από:
Antarcticine: Θαλάσσιο συστατικό, το οποίο συλλέγεται από τον βυθό των παγόβουνων με κρυοπροστατευτικό αποτέλεσμα, το οποίο διευκολύνει την παραγωγή μίας ομάδας ουσιωδών πρωτεϊνών, που προστατεύουν και αναζωογονούν το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες
Junelenev: Εξασφαλίζει την ακεραιότητα του γονιδιώματος και προστατεύει από τις βλάβες του DNA και συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων
Diffuporine: Εξαπεπτίδιο από φυσικά αμινοξέα, το οποίο υποβοηθά στην καλύτερη ροή της υγρασίας μέσα στην επιδερμίδα
Υαλουρονικό Οξύ: Από τα πλέον ισχυρά αντιρυτιδικά συστατικά, τονώνει τους ιστούς στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, γεμίζοντάς την από το εσωτερικό, ώστε να έχει καλύτερο όγκο, να είναι πιο φωτεινή και ενυδατωμένη
Βιταμίνη C: Για λάμψη, λείανση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση συνολική
Χαβιάρι: Πλούσιο σε βιταμίνες A,D, B1,B2, B6 αμινοξέα, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ελαϊκό και παλμιτικό λιπαρό οξύ, που ενυδατώνουν βαθιά και προσφέρουν μεγάλη αντιγηραντική δράση.
Φυτικά έλαια, όπως Λάδι αργκάν, Λάδι αβοκάντο και Σιτέλαιο: Προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες, ενυδατώνουν, προσφέρουν απαλότητα και νεανική όψη.
Ιαματικό νερό: Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, καταπραύνει την επιδερμίδα και έχει αντιρυτιδική δράση

Μάθε για τη Win Skincare Laboratories
Tα εργαστήρια Win Skincare Laboratories είναι αφιερωμένα στη δημιουργία δυναμικών και σύγχρονων συνθέσεων, ειδικά σχεδιασμένα για τις γυναίκες του σήμερα. Όλες οι φόρμουλες της WIN έχουν δημιουργηθεί με βάση θρεπτικά συστατικά, συνδυασμένα με φυσικά βιοτεχνολογικά συστατικά, που παρέχουν ενέργεια στο δέρμα, μέσω της ταχείας απορρόφησης, ώστε να δίνουν ορατά και άμεσα αποτελέσματα.
Η WIN Skincare είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία, που ασχολείται με την έρευνα, τη δημιουργία και το εμπόριο καλλυντικών προιόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό να διασφαλιστεί η υγεία και η νεότητα του δέρματος, που είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας.
Η εταιρεία έχει το δικό της εργαστήριο πιστοποίησης (Good Manufacturing Practices) και εδώ και 40 χρόνια δημιουργεί καλλυντικά προιόντα, που προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο, το σώμα και το μυαλό, ως το αποτέλεσμα της πλέον προηγμένης επιστημονικής έρευνας.
Πρόσφατα, τα προϊόντα της μάρκας εμπλουτίστηκαν με ιαματικό νερό, το οποίο έχει αποδεδειγμένα οφέλη στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Στα εργαστήρια Win Skincare Laboratories: Δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα, δεν χρησιμοποιούν Parabens, Mineral Oils και σιλικόνες.

Ευχαριστούμε την Άννα Μαρία Παπίρη,
Συγγραφέα, Anti aging Expert & Wellness Editor
lifeguide.gr

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ