Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Biotherm Aquasource Night: Λύνοντας τις ανάγκες ενυδάτωσης της επιδερμίδας... Στη διάρκεια της νύχτας

Πριν μερικές εβδομάδες, είχα τη χαρά να παρακολουθήσω την παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρείας Biotherm.

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότερες, έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της, αφού η Biotherm είναι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο της περιποιήσης με υπέροχα προϊόντα. Επίσης, το πιο πιθανό είναι ότι οι άντρες που μας διαβάζουν, την ξέρουν, διότι η αντρική της σειρά είναι από τις Νο.1 εταιρείες!

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα που είχα τη χαρά να δοκιμάσω όλες αυτές τις μέρες είναι η νέα Biotherm Aquasource Night μία νέα κρέμα νύχτας σε μορφή ζελ που μετατρέπεται σε βάλσαμο και σηματοδοτεί μία ακόμη σημαντική καινοτομία υφής. 


Πριν φτάσουμε στο σημείο να μιλήσουμε για προϊόντα αντιγήρανσης και αντιρυτιδικές κρέμες, πρέπει να γνωρίζεις ότι όσο πιο καλά ενυδατωμένο είναι το δέρμα, τόσο πιο αργοί είναι οι ρυθμοί που δημιουργούνται οι λεπτές γραμμές οι οποίες με την πάροδο του χρόνου γίνονται βαθύτερες. Καλά ενυδατωμένο δέρμα σημαίνει ελαστικό δέρμα, έτοιμο να επανέλθει (να στο πω χοντρικά) στη θέση του από τις πολλαπλές συσπάσεις των μυών που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα!

Γνωρίζεις επίσης ότι ΤΗ ΝΥΧΤΑ, Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΝΕΡΟ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ* ;

Σε αυτή ακριβώς την απώλεια νερού επεμβαίνει η νέα Biotherm Aquasource Night.

Η Aquasource Night  χάρις στο εκχυλίσμα P. Antarctica το οποίο λαμβάνεται από τον βυθό της Ανταρκτικής και έχει την απίστευτη ικανότητα συγκράτησης νερού,  βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά της αποθέματα όλη τη νύχτα.

Η Aquasource Night δρα αποτελεσματικά βελτιώνοντας τα φυσικά αποθέματα νερού της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το φυσικό προστατευτικό φραγμό του δέρματος για τη διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα.

Η ικανότητα του εκχυλίσματος P. Antarctica να ενισχύει την παραγωγή νέων κερατικοκυττάρων στο εσωτερικό*, συνδυάζεται με την ενυδατική δύναμη της Μανόζης, ενός σακχάρου φυτικής προέλευσης, το οποίο διεγείρει τη σύνθεση των βασικών πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας*. Αυξάνοντας το πάχος της επιδερμίδας, η Μανόζη αυξάνει την ικανότητα της επιδερμίδας να αποθηκεύει υγρασία.

Περιέχοντας περίπου 36 θρεπτικά συστατικά, το  Κυτταρικό Νερό με Αγνό Plancton Thermal έχει στενή σχέση με τη σύνθεση του Φυσικού Παράγοντα Ενυδάτωσης της επιδερμίδας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πρόληψη της απώλειας υγρασίας στην επιφάνεια του δέρματος.

Η Aquasource Night προσφέρει αποτέλεσμα 15ωρης ενυδάτωσης με μία μόνο χρήση σε όλες τις ζώνες του προσώπου.

Χρησιμοποιώντας

Η σύνθεση της Aquasource Night περιλαμβάνει 30% θρεπτικού ελαίου, καθώς και έλαια φυτικής προέλευσης, τα οποία επιδεικνύουν συνάφεια με την επιδερμίδα, όπως η σόγια. Είναι επίσης πλούσιο σε ενυδατικό μόριο γλυκερίνης που συμπληρώνει την απίστευτα ενυδατική δύναμη της σύνθεσης.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΙΟΥ ΥΠΝΟΥ…
Το άρωμα Aquasource Night έχει σπιρτώδεις νότες κορυφής λεμονιού, γκρέιπφρουτ και μανταρινιού. Γαλήνιες νότες καρδιάς από βερίκοκο, γιασεμί και κυκλάμινο, αναμεμιγμένες με τις νότες βάσης από ευχάριστα οικείο μόσχο. Ένα ανακουφιστικό άρωμα που εύκολα μπορεί να γίνει μια χαλαρωτική στιγμή κάθε διαδικασίας πριν τον ύπνο.

Τα προϊόντα Biotherm, θα είναι διάθεσιμα από αρχές Απριλίου, στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu σε σταθερά χαμηλότερες τιμές!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ