Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

dermalogica skin care, η υγεία του δέρματος επαναπροσδιορίζεται!

dermalogica skin care, η υγεία του δέρματος επαναπροσδιορίζεται!

dermalogica skin care
Ως συνιδρυτής και κύριος εμπνευστής της dermalogica και του International Dermal Institute, η Jane Wurwand είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες και καταξιωμένες ειδικούς στην επαγγελματική φροντίδα του δέρματος. Υπό την ηγεσία της, η Dermalogica εξελίχθηκε στην κορυφαία επαγγελματική επωνυμία για τη φροντίδα του δέρματος, που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 100.000 ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η σειρά των προϊόντων μας δημιουργήθηκε από την επιθυμία να παρέχουν στους ειδικούς επαγγελματίες, προϊόντα και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Με συνεχή εκπαίδευση στους ειδικούς, παγκοσμίως, για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους, που έχουν έναν κοινό στόχο: να διασφαλίσουν υγιές δέρμα για όλους. Η dermalogica είναι η πρώτη επιλογή μεταξύ των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη φροντίδα του δέρματος, παγκοσμίως.
Πιστοποιημένοι cruelty-free, gluten-free & vegan.
Καθαροί από το 1986. Οι φόρμουλες δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και αρώματα, ορυκτέλαια, λανολίνη, S.D. αλκοόλες, παραβένες και μικροπλαστικά.
Όλα τα χαρτιά και τα χαρτοκιβώτια που χρησιμοποιούν έχουν FSC πιστοποίηση που αφορά τη βιωσιμότητα των δασών.
Όλα τα προϊόντα dermalogica® παρασκευάζονται στις Η.Π.Α. και διατίθενται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος.

δΔεν πιστεύουν στην ομορφιά… ή στην επιφανειακή φροντίδα, στο λαμπερό περιτύλιγμα, στην πολυτέλεια και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Στη dermalogica® ενδιαφέρονται να μας καθοδηγούν με τέτοιο τρόπο, ώστε το δέρμα μας να είναι πάντα υγιές! Έτσι μπορεί η συσκευασία των προϊόντων, να μην ταιριάζει με το χρώμα του μπάνιου σας, όμως τα συστατικά που χρησιμοποιούν, είναι σίγουρα αποτελεσματικά!

Μερικά από τα best seller προϊόντα που σίγουρα έχεις ακούσει;

dermalogica® Daily Skin Health daily microfoliant

dermalogica® Daily Skin Health daily microfoliant

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ