Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Fashion Workshop by Vicky Kaya: Ξεκινά ο κύκλος σεμιναρίων styling και το masteclass του φωτογράφου Βαγγέλη Κύρη!

Ο επαγγελματισμός της είναι δεδομένος. Χωρίς αμφιβολία κέρδισε το νέο στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό της τον Νοέμβριο, όταν άνοιξαν οι πόρτες του Fashion Workshop By Vicky Kaya, ενός πρωτοποριακού Κέντρου για modeling, μόδα και ομορφιά στην καρδιά της Αθήνας. Ένα ζωντανό εργαστήρι όπου καταξιωμένοι επαγγελματίες από τις αντίστοιχες ειδικότητες προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές!

Με βασικά συστατικά επιτυχίας την αγάπη της Βίκυς για το χώρο που τόσα χρόνια υπηρέτησε και τις γνώσεις που αποκόμισε, με την επιλογή των καλύτερων συνεργατών και την παροχή ανταγωνιστικών εφοδίων για την καλύτερη αναγνώριση και επαγγελματική απορρόφηση των σπουδαστών στο χώρο της μόδας και του styling, ένα είναι σίγουρο: Το Fashion Workshop By Vicky Kaya θα αποτελέσει το διαβατήριο για την είσοδο των νέων παιδιών στην αγορά εργασίας.


Το Fashion Workshop By Vicky Kaya, το μοναδικό ελληνικό workshop μόδας που βρίσκεται σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας, εγκαινιάζει από τον προσεχή Φεβρουάριο  κύκλους σεμιναρίων που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που απαιτούν επικαιροποίηση των γνώσεών τους όσο και σε εκείνους που θέλουν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο σε ό,τι αφορά τη μόδα, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκοσμίως.

Σπουδαίοι επαγγελματίες, εξέχουσες προσωπικότητες και εξαιρετικοί ομιλητές καλούνται στο Fashion Workshop by Vicky Kaya για να μεταλαμπαδεύουν τη γνώση τους και να μας ξεναγήσουν στον υπέροχο και απαιτητικό κόσμο της μόδας. Οι καθηγητές του FWBVK, Νικόλας Γεωργίου, Dada Ιωαννίδου και Μία Κόλλια παρέα με ομιλητές - experts της βιομηχανίας μόδας σε ό,τι αφορά τον κύκλο σεμιναρίων «Fashion talks: the truth behind a styling career» και ο φωτογράφος Βαγγέλης Κύρης για το masterclass φωτογραφίας «Η τέχνη της φωτογραφίας» εγκαινιάζουν το View Master. Πιο συγκεκριμένα:

A. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STYLING:  FASHION TALKS: THE TRUTH BEHIND A STYLING CAREER

Κύκλος 10 σεμιναρίων διάρκειας 2.5 ωρών το καθένα. 

Ημερομηνία έναρξης: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 και κάθε Σάββατο στις 14:00
Να το παρακολουθήσεις αν θες να μυηθείς στα εξής:

1. Work within a fashion magazine
Παρακολουθούμε τη διαδικασία προς τη δημιουργία του φακέλου μόδας, από τις ιδέες προς την πραγματοποίηση. Εξετάζονται οι δυναμικές των εσωτερικών σχέσεων σε σχέση με την ιεραρχία των συντελεστών ενός περιοδικού, ορίζονται οι ευθύνες όπως και οι δρόμοι προς την απόδοση του επιθυμητού αποτελέσματος.
Συμμετέχουν: Διευθυντής Μόδας, Art Director, Φωτογράφος *

2. Work as a consultant in a Fashion House 
Εξετάζουμε τη θέση του στυλίστα ως συμβούλου σε έναν οίκο μόδας. Ποιες είναι οι αρμοδιότητές του, ποια είναι η δικαιοδοσία του απέναντι στον δημιουργό, πώς παρακολουθεί την κολεξιόν από τη γέννησή της ως την παρουσίασή της και οι συνεργασίες του για το στήσιμο μιας επιτυχημένης επίδειξης μόδας με όλους τους απαραίτητους συντελεστές της.
Συμμετέχουν: Σχεδιαστές, Make-up Artist, Κριτικός Μόδας, Παραγωγός Fashion Show *

3. Work in trade 
Οι πολλαπλές όψεις της δουλειάς ενός στυλίστα μέσα σε μια εταιρεία εισαγωγής ή παραγωγής, από το consulting μεταφράζοντας τις τάσεις της μόδας για το ευρύ κοινό –δημιουργία κολεξιόν για  mass market-, advising στους buyers, στήσιμο των show rooms για τους πελάτες ή για τον τύπο, δημιουργία βιτρινών, personal shopping σε καταστήματα και merchandise display καθώς και επιμέλεια των διαφημιστικών ενεργειών (καμπάνιες, shows κλπ.).
Συμμετέχουν: Εισαγωγέας, Παραγωγός, Ιδιοκτήτης μεγάλου καταστήματος *

4. Styling for TV and advertising  
Ο στυλίστας με την ιδιότητα του ενδυματολόγου σε τηλεοπτικές παραγωγές και διαφημιστικά σποτς. Οι σχέσεις με τον σκηνοθέτη, τον art director, τους πρωταγωνιστές, τους σκηνογράφους και τους διευθυντές φωτογραφίας.
Συμμετέχουν: Σκηνοθέτης, Παραγωγός, Τηλεοπτικό Πρόσωπο, Σκηνογράφος, Διευθυντής Φωτογραφίας *

5. Personal styling  
Ο ρόλος του στυλίστα ως συμβούλου της εμφάνισης ενός celebrity στη επαγγελματική και την προσωπική του ζωή καθώς και του γενικότερου image making του προσώπου.
Συμμετέχουν: Make up artist, Hair stylist, Στυλίστας Tραγουδιστή, Personal Shopper, Υπεύθυνος σε Designer Boutique *

6. Debate μεταξύ Printed και Digital Media 
Μια συζήτηση ανάμεσα σε μπλόγκερς, εκδότες on line περιοδικών και εκδότες παραδοσιακού τύπου περιοδικών όπως και διανομέων για τη νέα κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί με τα δεδομένα της εξέλιξης της τεχνολογίας και διάλογος με το μέλλον των περιοδικών μόδας.
Συμμετέχουν: Publisher, Διανομέας, Βlogger, Δημοσιογράφος

7. Μόδα και μουσική 
Οι μεγάλες επιρροές της μουσικής, των συγκροτημάτων και των ειδώλων της πάνω στη μόδα. Οι άνθρωποι που την όρισαν μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις τους και όλες οι αναφορές και συνδέσεις των ρούχων με μουσικά είδη.
Συμμετέχουν: Σκηνοθέτης videoclip, music editor, Στυλίστας τραγουδιστή*


8. Μόδα και κινηματογράφος 
Οι πιο σημαντικές ταινίες με ενδυματολογικό ενδιαφέρον. Το σινεμά που στιγμάτισε την εμφάνισή μας, το σινεμά που δημιούργησε τάσεις, οι πρωταγωνιστές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ για το στυλ τους, οι καλύτερες αποδόσεις τάσεων και ρυθμών συγκεκριμένων δεκαετιών μέσα από τη μεγάλη οθόνη.
Συμμετέχουν: Σκηνοθέτης, Eνδυματολόγος, Kριτικός Kινηματογράφου *

9. Η Ελλάδα των περιοδικών
Ποιοι διαμόρφωσαν την εικόνα των περιοδικών στη χώρα μας, οι πρώτοι μεγάλοι διευθυντές, στυλίστες και φωτογράφοι. Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ, ποιες συνθήκες έθρεψαν το παρελθόν και δημιούργησαν το σήμερα. Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι των παλαιότερων illustration σελίδων μας μιλούν και σχολιάζουν το πριν και το μετά της μόδας.
Συμμετέχουν: Σχεδιαστής, Εκδότής, Στυλίστάς, Φωτογράφος, Δημοσιογράφος *

10. Greeks abroad 
Οι Έλληνες που δουλεύουν στο εξωτερικό σε διαφορετικούς τομείς της μόδας. Σπουδαία ταλέντα που κατάφεραν να επιβληθούν στο διεθνές στερέωμα. Ο δρόμους τους προς την επιτυχία, πώς τα κατάφεραν, ο χάρτης της μόδας στο εξωτερικό και όλα τα μυστικά για μια ονειρεμένη καριέρα.
Συμμετέχουν: Σχεδιαστές, Editors, Φωτογράφοι, Στυλίστες *  

Κόστος σεμιναρίου: 200,00€ (Πέντε ενότητες), 300,00€ (Δέκα ενότητες)

B. Master Class: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΥΡΗ

Κύκλος 8 διαλέξεων διάρκειας 3 ωρών η κάθε μία. 

Ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 και κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 17:00

Ο μεγάλος Ελληνας φωτογράφος, ο καλλιτέχνης της εικόνας με τη βαθιά ευαισθησία διοργανώνει ένα μοναδικό masterclass φωτογραφίας.  Είκοσι χρόνια αδιάκοπης και ιδιαίτερης δημιουργίας συνιστούν τη μοναδική του εμπειρία.
Φωτογραφίες μόδας, ελκυστικές και πρωτοποριακές, φωτογραφίες ατμοσφαιρικών διαφημίσεων, ταξίδια με σκοπό και χωρίς, πρόσωπα που μιλούν χωρίς λέξεις, γυμνά και εικαστικές απεικονίσεις – όλα υπάρχουν στη μεγάλη «συλλογή» του Βαγγέλη Κύρη που υπογράφει τα πάντα με τη ματιά της ψυχής του.

Ο κύκλος θα περιλαμβάνει ομιλίες και αναζητήσεις, στη θεωρία και την πράξη πάνω στις εξής θεματικές:
ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η καταγραφή της προσωπικότητας του κάθε φωτογράφου πάνω στην εικόνα αφού δεν υπάρχει φωτογραφία χωρίς την προσωπικότητα και την ευαισθησία του.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία και η τεχνική του σκοτεινού θαλάμου.

ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ: Όταν η φωτογραφία αποκτά χρώμα προσομοιάζει στη ζωγραφική.

ΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ: Υπάρχει εικόνα χωρίς τη «μούσα-έμπνεσυση» – γυναίκα ή άνδρα;

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»: Με δυο λόγια αυτό που λέει και η λέξη – η γραφή του φωτός.
Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ: Μη μπορώντας να επιλέξει ποια τέχνη θα ακολουθήσει, ο Βαγγέλης Κύρης κατέληξε στη φωτογραφία για να ασχολείται με όλες τις τέχνης μαζί!

Κόστος σεμιναρίου:480,00€

Σε όσους παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης! 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 3251552, να επισκεφθείτε το Fashion Workshop by Vicky Kaya  στη οδό Σαρρή 11 στου Ψυρρή, να επισκεφθείτε το site www.fashionworkshop.gr ή το facebook group: facebook.com/ FashionWorkshopbyVickyKaya.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ