Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Lancome, La Vie Est Belle και Julia Roberts! Η ζωή είναι ωραία!

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Mega Star λανσάρισμα του νέου αρώματος της Lancome, La Vie Est Belle έκαναν τον γύρo του "ομορφόκοσμου"  πριν περίπου 2 μήνες. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να ακούσουμε κάποιο συνταρακτικό νέο στην κατηγορία Αρώματα από τη Lancome και δεν σας κρύβω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση εντυπωσιάστηκα.

Για την ανάπτυξη του αρώματος κλήθηκαν 3 μεγάλοι αρωματοποιοί, οι Olivier Polge, Dominique Ropion and Anne Flipo ενώ χρειάστηκαν πάνω από 3 χρόνια και περισσότερες από 5500 δοκιμές εώς το τελικό προϊόν. Και πιστέψτε με...πρόκειται για ένα πολύ gourmand άρωμα, εμπνευσμένο από τη ευχαρίστηση της ζωής και τις μικρές χαρές της, την ιδέα της αληθινής, απλής και φυσικής ομορφιάς. Για την τελική σύσταση του αρώματος La Vie Est Belle, χρησιμοποιήθηκαν μόλις 60 συστατικά με το 50% περίπου να είναι φυσικής προέλευσης.

Βασικό συστατικό η ίριδα σε αρμονία με άνθη πορτοκαλιού και γιασεμί στην καρδιά. Το άρωμα ανοίγει με φρουτένιες γεύσεις μαύρου currant και αχλαδιού ενώ η βάση είναι ζεστή, πουδρέ και γκουρμέ με νότες πραλίνας, tonka bean, πατσουλί και βανίλιας.

Το μπουκάλι του αρώματος βασίζεται στο κλασικό μπουκάλι της Lancome που σχεδιάστηκε το 1949.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Πρόσωπο της καμπάνιας που σκηνοθετήθηκε από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Tarsem Singh, είναι η Julia Roberts η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό σποτ, το οποία είχα τη χαρά να παρακαλούθησω στην επίσημη παρουσίαση του αρώματος.

Το άρωμα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο σε έκδοση Eau De Parfum (30ml και 50ml). Σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας περισσότερο υλικό και σαφώς θα το μοιραστούμε!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ