Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Primers για flawless make up

Λατρεύεις το make up και θες να δημιουρήσεις τον τέλειο καμβά για αψεγάδιαστα looks;

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα make up primer. Οι δράσεις του γνωστές. Είναι το πρώτο προϊόν make up που θα εφαρμόσεις μετά την ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σου (skincare) και βοηθάει στο κάνει την επιδερμίδα πιο λεία, να γεμίσει λεπτές γραμμούλες, να αυξήσει τη διάρκεια του μακιγιά. Ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας μπορείς να βρεις primer που να μειώσουν τη λιπαρότητα και την εμφάνιση των πόρων, προσφέροντας πιο ματ αποτέλεσμα, primers που μπορούν να προσφέρουν  περισσότερη ενυδάτωση ακόμη και primers που θα διορθώσουν λίγο τον χρωματικό τόνο, τη θαμπάδα και άλλες καταστάσεις δέρματος.

Πριν σου γράψω αυτά που έχω ξεχωρίσει εγώ και συνήθως χρησιμοποιώ στα make up looks, να τονίσω ότι τα primers σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την skincare ρουτίνα. Το ανάποδο μπορεί να γίνει (και συνήθως με κάποιους ορούς προσώπου).

Make up primer is one of the most important tools when applying makeup. It helps to keep your skin moisturized and smooth while giving you a flawless finish.

jane iredale Smooth Affair® Illuminating Glow Face Primer

jane iredale Smooth Affair® Illuminating Glow Face Primer

Μεταξένιο primer λάμψης, ειδικά σχεδιασμένο για να κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, να μειώνει την εμφάνιση των πόρων και να αποκρύπτει τις ρυτίδες. Έχει λαμπερό, περλέ τελείωμα.

Dermalogica Age Smart skinperfect primer SPF30

Dermalogica Age Smart skinperfect primer SPF30

Λειαίνετε τις λεπτές γραμμές, φωτίστε το δέρμα σας και προετοιμάστε το να δεχτεί το make-up. Βελούδινες σιλικόνες σε συνδυασμό με  Πρωτεΐνη Σόγιας εξομαλύνουν την υφή του δέρματος και δημιουργούν άμεσα, μια λεία επιφάνεια.

Φυσικά ορυκτά προσφέρουν μια ουδέτερη απόχρωση για την εξισορρόπηση του χρωματικού τόνου και την ενίσχυση της φωτεινότητας και της λάμψης. Ισχυρά πεπτίδια βοηθούν στην βελτίωση την σφριγηλότητας του δέρματος, ενώ τα αντιηλιακά φίλτρα προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία. Οι Πολυφαινόλες του Λευκού Τσαγιού παρεμποδίζουν την πρόκληση βλαβών στο κολλαγόνο μέσω της παρεμπόδισης των MMPs και των ελεύθερων ριζών.

Super Facialsit Skin Perfecting Primer

Super Facialist Skin Perfecting Primer

Διορθωτικό Ατελειών. Περιέχει συστατικά με φυσικές χρωστικές σε συνδυασμό με την υβριδική τεχνολογία διορθώνει τις ατέλειες όπως κοκκινίλες, θαμπάδα και άτονη επιδερμίδα αποκαλύπτοντας μια πιο λαμπερή και υγιής όψη.Αυτή η μοναδική φόρμουλα περιέχει τα παρακάτω 3 συστατικά :

Υαλουρονικό οξύ- βοηθά στην ενυδάτωση και την διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας.
Nιασιναμίδη-βοηθά στην ρύθμιση της λιπαρότητας και στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.
Cica-καταπραΰνει και ηρεμεί από τους ερεθισμούς .
Τα 3 διορθωτικά χρώματα στοχεύουν στην διόρθωση των παρακάτω ατελειών:Πράσινο-ηρεμεί τις κοκκινίλες Μωβ- προσφέρει λάμψη Ροδακινή-βελτιώνει την θαμπάδα.

Hello Sunday The one that's got it all - full shield face primer SPF 50, 50ml

Hello Sunday The one that's got it all - full shield face primer SPF 50, 50ml

παραίτητo στην τσάντα, σχεδιασμένο για την καθημερινότητα. Δεν συγκρατεί μόνο το μακιγιάζ σας στη θέση του, αλλά παρέχει ευρέως φάσματος προστασία SPF50 από τις ακτίνες UVA / UVB για την πρόληψη κάθε βλάβης από τον ήλιο και τη γήρανση.Αυτό το αντηλιακό πραγματικά προσφέρει μια πολυδιάστατη προστασία. Προστατεύει το δέρμα από το μπλε φως (blue light) του υπολογιστή, του κινητού και όλων των οθονών, γνωστό για την πρόκληση υπερχρωματισμού, αλλά προστατεύει και από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και οι υπέρυθρες ακτίνες του ήλιου.Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αυτό το primer χωρίς άρωμα απλώνεται πανεύκολα στο δέρμα δημιουργώντας ένα βελούδινο φινίρισμα και μια τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας και εξαφανίζει τις γυαλάδες… ιδανικό για αυτές τις μέρες χωρίς make-up.Με αδιάβροχη φόρμουλα στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για συνθήκες υγρασίας και για την προπόνησή σας.

RevitaLash® Cosmetics AquaBlur Hydrating Gel & Eye Primer

RevitaLash® Cosmetics AquaBlur Hydrating Gel & Eye Primer

Ένα απλό, ήπιο και αποτελεσματικό, ενυδατικό τζελ ματιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς μακιγιάζ, για να ενυδατώσει, να προστατεύσει και να λειάνει την περιοχή των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Οil free φόρμουλα πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Αυτό το πολλαπλών χρήσεων, ελαφρύ τζελ ματιών ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα λειαίνειτο δέρμα, κρύβει τις ατέλειες και προσθέτει ελαστικότητα και ζωντάνια στις βλεφαρίδες και στα φρύδια. Περιέχει αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που αναπληρώνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης, προστατεύουν ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες και ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, δημιουργώντας έναν ιδανικό καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

jane iredale Smooth Affair® Mattifying Face Primer

jane iredale Smooth Affair® Mattifying Face Primer

Ένα ανάλαφρο primer προσώπου που έχει σχεδιαστεί για να δώσει ματ εμφάνιση στο δέρμα, να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και να αποκρύψει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών για ομαλή εφαρμογή μακιγιάζ και φυσικό ματ τελείωμα.

Περισσότερα προϊόντα make up στο www.beautypaths.eu/makeup

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ