Το καλάθι σας είναι άδειο

5% εκπτωση καλλυντικά με κάρτα100% γνήσια καλλυντικα

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Sarah Wayne Callies: Αντίγραψε το look της!

Την γνωρίσαμε πριν δύο χρόνια ως Sara Tancredi, η όμορφη γιατρός που έκλεψε την καρδιά του σύγχρονου υπερ-ήρωα, στη σειρά PRISON BREAK!

Ομολογώ ότι η Sarah Wayne Callies είναι μία κούκλα. Και δεν είναι μόνο αυτό! Σε κάθε φωτογραφία που έχω βρει, χαζεύω με τις γωνίες του προσώπου της, τα υπέροχα μάτια της (που άλλες φορές μου φαίνονται πράσινα και άλλες,αυτό που λέμε, μελιά) και τα υπέροχα ζυγωματικά της.

Sarah Wayne Callies

Διάβασε πως μπορείς με 4 απλά βήματα να αντιγράψεις το look της:

1. Πρόσωπο: χρησιμοποίησε ένα foundation στο χρώμα του δέρματός σου για αποκτήσεις ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας σου και να καλύψεις τα σημάδια της κούρασης (και άλλα ενοχλητικά!). Πέρασε με ένα concealer την περιοχή των ματιών για να δώσεις φως! Με ένα μεγάλο πινέλο πούδρας σβήσε την περιττή γυαλάδα της επιδερμίδας περνώντας ελάχιστη πούδρα.

2. Μάτια: Τόνισε με λίγο καφέ μολύβι το περίγραμμα των ματιών σου. Άπλωσε μία μπεζ-bronze σκιά σε όλο τη βάση των ματιών σου και στη συνέχεια κάνε σκιάσεις με μία bronze καφέ (στο κόκκαλο και στην εξωτερική γωνία). Με την ίδια σκιά, πέρασε και το κάτω βλέφαρο. Ολοκλήρωσε με πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρας.

3. Ζυγωματικά-μήλα: Με μία τερακότα ματ, τόνισε τις φυσικές γωνίες των ζυγωματικών σου (βρες το κόκκαλο και σκίασε την περιοχή ακριβώς από κάτω, ακολουθώντας τη γραμμή). Ολοκλήρωσε με το ρουζ, σε ροζ-ροδακινή απόχρωση.

4. Χείλη: Ένα nude lip gloss θα δώσει όγκο και λάμψη στα χείλη σου!

Καλή επιτυχία!

2

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ